gost 434148
Primećen član
- Poruka
- 723
Dal valja polovan ssd da se kupi zato što ima mali broj upisa u njega nadam se da razumete pitanje ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne bih
ja ne bih
Obrazloži/zašto ?ja ne bih
nisu toliko nepokvarljivi kao sto se mislilo u pocetkuObrazloži/zašto ?
Nisu novi ssd-ovi 2500dinara skuplji suja ne bih
novi su 2500
bas ako je 1000 ali samo sistem na njemu, pa koliko traje
https://www.monitor.rs/ssd-diskovi/120-GB-InnovationIT-00-120929Nisu novi ssd-ovi 2500dinara skuplji su
Naravno ne može bašh koštati 1000dinara![]()
Prvo ga ugradi pa sa smart proveri radne sate i broj upisa. koji je ssd u pitanju?Dal valja polovan ssd da se kupi zato što ima mali broj upisa u njega nadam se da razumete pitanje ?
Valja polovno pod uslovom da zna kako da proveris koliko je njakanDal valja polovan ssd da se kupi zato što ima mali broj upisa u njega nadam se da razumete pitanje ?
Marketing je cudo.nisu toliko nepokvarljivi kao sto se mislilo u pocetku
Не не ваља јер не знаш у каквом је стању. С обзиром да постоје алати за флешовање дискова, лако се могу обрисати подаци о раду.Dal valja polovan ssd da se kupi zato što ima mali broj upisa u njega nadam se da razumete pitanje ?
U pitanju je neki prvi najeftiniji sa oglasa.Prvo ga ugradi pa sa smart proveri radne sate i broj upisa. koji je ssd u pitanju?
???A valja li hdd polovan ?
Kolko para?U pitanju je neki prvi najeftiniji sa oglasa.
Може ако можеш да га провериш.A valja li hdd polovan ?
Kolko para?
2000dinKolko para?
За какав диск? Марка, модел, капацитет, стање?2000din
Nije to baš jeftino. Pogledaj ovaj kingston a400 kolko je nov. Polovno mora minimum 50% od cene da bi bilo povoljno.2000din