Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Valentin Inzko poništio zaključke Narodne skupštine RS
Koliko god to gurate pod tepih i pokusavate da sve svalite na Srbe,kad-tad ce vam se to obiti o glavu.
Vencali ste se u "pederaciji" (protivprirodan brak-to ste hteli i dobili ) i sad nemojte da se zalite da ne mozete da rodite dete...
Da nastavim, kafe kuvarice, domacice, kamiondzije, sve su to koljaci..a najkrvolocniji medju njima su bili moleri! e sto su ti moleri znali da naprave picvajz to je bilo cudo, hebo nindze
Tacno tako, sta ima da razmisljas, ko ce stime glavu lupati a i boli, jel tako
Bez razmishljanja sledeci put kad naletis na muslimance, udri..onako muski, bez obzira dal je to zena, dete, starac, par njih ili par hiljada njih
Tacno tako, sta ima da razmisljas, ko ce stime glavu lupati a i boli, jel tako
Bez razmishljanja sledeci put kad naletis na muslimance, udri..onako muski, bez obzira dal je to zena, dete, starac, par njih ili par hiljada njih
Ja sam protiv svakog nasilja osim ako se radi o najčistijem obliku nužne odbrane kao što je bio slučaj sa otporom Srbskog naroda muslimansko-hrvatskoj agresiji 1992.Inače ne delim ljude po boji kaže,narodnosti,veri ...Dopuštam da se ponekad iz mojih postova može zaključiti drugačije .To je zbog provokacija kojima nas obasipaju.