Valentin Inzko poništio zaključke Narodne skupštine RS

Taj hrvatsko-bosnjacki sukob je bio najgluplja stvar koja se desila u 90-tim i, kao sto vec rekoh, odgovarao je samo i iskljucivo Srbima.

Koliko god to gurate pod tepih i pokusavate da sve svalite na Srbe,kad-tad ce vam se to obiti o glavu.
Vencali ste se u "pederaciji" (protivprirodan brak-to ste hteli i dobili :mrgreen:) i sad nemojte da se zalite da ne mozete da rodite dete...;)

Da nastavim, kafe kuvarice, domacice, kamiondzije, sve su to koljaci..a najkrvolocniji medju njima su bili moleri! e sto su ti moleri znali da naprave picvajz to je bilo cudo, hebo nindze :P

Svi ste jednako krvoločni i ne treba praviti diskriminaciju u procenjivanju iste prema zanimanju,polu,uzrastu jer ponavljam - svi muslimanci su isti.

Svi ste jednako krvoločni i ne treba praviti diskriminaciju u procenjivanju iste prema zanimanju,polu,uzrastu jer ponavljam - svi muslimanci su isti.

Tacno tako, sta ima da razmisljas, ko ce stime glavu lupati a i boli, jel tako :P
Bez razmishljanja sledeci put kad naletis na muslimance, udri..onako muski, bez obzira dal je to zena, dete, starac, par njih ili par hiljada njih

Zvuči okrutno, ali:
Ako za smaknuće SAMO vojno sposobnih muškaraca budeš genocidan, onda možeš da udaraš po svemu živom, ako im je to isti klinac!:hahaha:

Ja sam protiv svakog nasilja osim ako se radi o najčistijem obliku nužne odbrane kao što je bio slučaj sa otporom Srbskog naroda muslimansko-hrvatskoj agresiji 1992.Inače ne delim ljude po boji kaže,narodnosti,veri ...Dopuštam da se ponekad iz mojih postova može zaključiti drugačije:mrgreen: .To je zbog provokacija kojima nas obasipaju.

Poslednja izmena:

Back