- Poruka
 - 202.220

Ne, jer kad radiš neku izmenu, prvo se briše stara prijava.Verovatno kao 7, cim ti je dozvoljeno ponavljanje prijave sa identicnim podacima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, jer kad radiš neku izmenu, prvo se briše stara prijava.Verovatno kao 7, cim ti je dozvoljeno ponavljanje prijave sa identicnim podacima.
Jedino sto je 6 bilo identicnih, a 7. je druga adresa.Ne, jer kad radiš neku izmenu, prvo se briše stara prijava.
Pa baš zato, da osvežim i prijavu i eventualno ubrzam pozivA zašto si toliko puta menjala (menjao?) lokacije? Ja sam čekao malo preko mesec dana, pa sam promenio opštinu i dobio poziv posle 3 ili 4 dana. I nisam jedini, znam dosta ljudi koji su uradili neku izmenu i brzo dobili poziv.
Za sistem prijava je nebitno, ako se briše prethodna, imaju samo tu jednu, poslednju prijavu.Jedino sto je 6 bilo identicnih, a 7. je druga adresa.
To ne ubrzava, samo usporava, jer ti ide iz početka.Pa baš zato, da osvežim i prijavu i eventualno ubrzam poziv
A i da pokrijem više lokacija, jer mi sve odgovaraju. Osim Ćićevca, Ćićevac je avantura
Ne mogu da se prijave na više mesta, pamti se samo poslednja prijava.Ко зна колико се људи пријавило на више мјеста. Ето белаја и са бројем пријављених. Сад ће опет испасти криви програмери за погрешне податке, као ономад.
Дакле, зваће те у Ћићавац, тачније у неко Ћићевачко сеоце, можда баш у оно у ком ће се боцнути и Он.Pa baš zato, da osvežim i prijavu i eventualno ubrzam poziv
A i da pokrijem više lokacija, jer mi sve odgovaraju. Osim Ćićevca, Ćićevac je avantura
Da, ali može da se desi da je na nekoj lokaciji proces brzTo ne ubrzava, samo usporava, jer ti ide iz početka.
To je već čast.Дакле, зваће те у Ћићавац, тачније у неко Ћићевачко сеоце, можда баш у оно у ком ће се боцнути и Он.![]()

Ja sam se drugi put prijavio u centru, u Siminoj, Zaokružio rusku i kinesku, zvali me posle 3-4 dana.Da, ali može da se desi da je na nekoj lokaciji proces brz
Pa za rusku i kinesku kapiram da može i bez prijave, posle radnog vremena, ja hoću isključivo mRNAJa sam se drugi put prijavio u centru, u Siminoj, Zaokružio rusku i kinesku, zvali me posle 3-4 dana.
Njih ima najmanje, zato i čekaš. A i pitanje je da li ih trenutno imaju?Pa za rusku i kinesku kapiram da može i bez prijave, posle radnog vremena, ja hoću isključivo mRNA
Odma` se prijavi u Merosinu!U jbt, pa ako se prethodne prijave brišu, mene će pozvati u Ćićevac onda :/
Njih ima najmanje, zato i čekaš. A i pitanje je da li ih trenutno imaju?
Osim ako ne pucaš na putovanje po zapadnoj Evropi i SAD, ne vidim prednost bilo koje vakcine, uzmeš šta se nudi.
Moj komšija je uzeo sa nemarom baš tu vakcinu, ali on je zaposlen kod Amera, a putuje po celom zapadnom svetu, pa nije hteo da rizikuje sa papirima.Stiže Fajzerica sad početkom aprila valjda

To je za sada najbolja vakcina, i tata bi sineMoj komšija je uzeo sa nemarom baš tu vakcinu, ali on je zaposlen kod Amera, a putuje po celom zapadnom svetu, pa nije hteo da rizikuje sa papirima.
Svi moji iz SAD su je uzeli, jer druge nemaju.
Cirkus Medrano.Uuuu radikalno, sada ide interventna na korona žurke, nema više dobre, stare komunalne.
Sa ovima se nije zezati...
Nije da postoji neko pozanto merilo za najbolju i najlošiju vakcinu. Najbolja je ona koje ima, a vidim da većina EU država nema nikakavu.To je za sada najbolja vakcina, i tata bi sine
Astra Zeneca u USA jos nije dozvoljena, samo Moderna, Pfizer i
Johnson&Johnson.
Mogli su da se vakcinišu svi koji su hteli, vakcina ima koliko hoćeš. Mogao si bez prijave ili da se prijaviš i čekaš. I naravno da je logično da se svi vakcinišu, naročito oni koji zbog posla imaju stalne kontakte. Ja ih prvo takve vakcinisao, medicinsko osoblje, vozače GSP, radnike po supermarketima, nastavnike...EU ima neki svoj sistem vakcinacije, za sada ima stvarno jako
malo vakcina, ali kolo srece se okrece pa ce za dve nedelje biti i u EU
vakcina kolko otjes. U Srbiji je napravljena velika greska sa tim vakcinama jer si recimo ti i tvoja zena ( mladi, zdravi, pravi) mogli
da se vakcinisete pre nego sto su mogli i mogu neki drugi stanovnici
Srbije kojima je vakcina bila potrebnija.