Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A zašto si toliko puta menjala (menjao?) lokacije? Ja sam čekao malo preko mesec dana, pa sam promenio opštinu i dobio poziv posle 3 ili 4 dana. I nisam jedini, znam dosta ljudi koji su uradili neku izmenu i brzo dobili poziv.
Pa baš zato, da osvežim i prijavu i eventualno ubrzam poziv

A i da pokrijem više lokacija, jer mi sve odgovaraju. Osim Ćićevca, Ćićevac je avantura

Ко зна колико се људи пријавило на више мјеста. Ето белаја и са бројем пријављених. Сад ће опет испасти криви програмери за погрешне податке, као ономад.
Ne mogu da se prijave na više mesta, pamti se samo poslednja prijava.

Pa baš zato, da osvežim i prijavu i eventualno ubrzam poziv

A i da pokrijem više lokacija, jer mi sve odgovaraju. Osim Ćićevca, Ćićevac je avantura
Дакле, зваће те у Ћићавац, тачније у неко Ћићевачко сеоце, можда баш у оно у ком ће се боцнути и Он. :D

Pa za rusku i kinesku kapiram da može i bez prijave, posle radnog vremena, ja hoću isključivo mRNA
Njih ima najmanje, zato i čekaš. A i pitanje je da li ih trenutno imaju?
Osim ako ne pucaš na putovanje po zapadnoj Evropi i SAD, ne vidim prednost bilo koje vakcine, uzmeš šta se nudi.

Njih ima najmanje, zato i čekaš. A i pitanje je da li ih trenutno imaju?
Osim ako ne pucaš na putovanje po zapadnoj Evropi i SAD, ne vidim prednost bilo koje vakcine, uzmeš šta se nudi.

Stiže Fajzerica sad početkom aprila valjda

Poslednja izmena od moderatora:
Ovo prelazi polako u paranoju i histeriju !!!!!!!!!!!
ExlH7SNXIA8NIvk

Ja kod takvih ljudi ne bi ni ulazio u kucu niti ih pozeleo za prijatelje :bljuc:
U principu ja tih problema nemam ne idem ni kod koga godinama i ne volim da mi iko dolazi , izbacuje me to iz zone konfora !

Moj komšija je uzeo sa nemarom baš tu vakcinu, ali on je zaposlen kod Amera, a putuje po celom zapadnom svetu, pa nije hteo da rizikuje sa papirima.
Svi moji iz SAD su je uzeli, jer druge nemaju.
To je za sada najbolja vakcina, i tata bi sine;)
Astra Zeneca u USA jos nije dozvoljena, samo Moderna, Pfizer i
Johnson&Johnson.

Ljudi imam pitanje, iznimno nije trolez.
Iz Hrvatske sam i citam o tom vakcina turizmu, zelio bi primiti kinesku vakcinu, koje kod nas nema, a zbog pritiska iz EU, najvjerojatnije je nece ni biti.
Sada mi je problem taj prelazak preko granice, zato sto bi me morali prcnuti testom, koji kosta kao Sv. Petra kajgana.
Postoji li nacin da se nekako predje granica bez tog prcanja?
Npr. da kazem da se idem cjepaciti, da li bi me pustili?

To je za sada najbolja vakcina, i tata bi sine;)
Astra Zeneca u USA jos nije dozvoljena, samo Moderna, Pfizer i
Johnson&Johnson.
Nije da postoji neko pozanto merilo za najbolju i najlošiju vakcinu. Najbolja je ona koje ima, a vidim da većina EU država nema nikakavu.

EU ima neki svoj sistem vakcinacije, za sada ima stvarno jako
malo vakcina, ali kolo srece se okrece pa ce za dve nedelje biti i u EU
vakcina kolko otjes. U Srbiji je napravljena velika greska sa tim vakcinama jer si recimo ti i tvoja zena ( mladi, zdravi, pravi) mogli
da se vakcinisete pre nego sto su mogli i mogu neki drugi stanovnici
Srbije kojima je vakcina bila potrebnija.
Mogli su da se vakcinišu svi koji su hteli, vakcina ima koliko hoćeš. Mogao si bez prijave ili da se prijaviš i čekaš. I naravno da je logično da se svi vakcinišu, naročito oni koji zbog posla imaju stalne kontakte. Ja ih prvo takve vakcinisao, medicinsko osoblje, vozače GSP, radnike po supermarketima, nastavnike...

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back