Вакцинација у Србији - изазови, мере и догађања (1)

Анкета о вакцинацији?

• Примљен Синофарм.

glasova: 24 18,9%
  • Примљен Фајзер.

glasova: 27 21,3%
  • Примљен Спутњик.

glasova: 11 8,7%
  • Примљена Астра Зенека.

glasova: 11 8,7%
  • Нећу се вакцинисати.

glasova: 54 42,5%

• Ukupno glasova
    127
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Davno je ona mene blokirala, još nije ni krenula vakcinacija, nego drugi prenose njene gluposti, kako oni koji joj veruju, tako još više oni kojima je to omiljeni humoristički program :hahaha:

Tako ti je Mila Ristić postala simbol za najveće gluposti koje možeš da zamisliš a koje spadaju u teoriju zavere i slične tematike.
Šteta što si propustio njen serijal od izbora u USA 3. 11. do inauguracije Bajdena, nezamisliv paket idiotarija.
Блокирала те? Аууу... Мора да ниси пазио па ти се омакло нешто похвално за вакцине... Да пазиш други пут!:hahaha:
А она је од оних „стручњака за све”? Избори, вакцине, све што је „ин”?

I to sam čuo i pročitao na mnogo mesta. Ne verujem da je to loša vakcina. Naprotiv. Ljude odbija jer u prvih par dana kod određenog procenta vakcinisanih može da izazove baš burnu reakciju organizma. A i ne mora.
Ima reakcije zato i mislim da se stvara još više anti-tela. Ja prijavio tri pa ćemo da vidimo koja će mi zapasti. Fajzer, Astra i ruska.

Блокирала те? Аууу... Мора да ниси пазио па ти се омакло нешто похвално за вакцине... Да пазиш други пут!:hahaha:
А она је од оних „стручњака за све”? Избори, вакцине, све што је „ин”?

To ti je u suštini sve isto, na istim izvorima se napajaju i skupljaju informacije.
Ne možeš ti da budeš samo antivakser, sve ide u paketu, ako veruješ u jedno moraš da veruješ u sve i tako brzo i efikasno postaneš i ravnozemljaš.

To je sekta, vidiš valjda po agresivnoj kampanji koju seju i na ovom forumu.

Inače mene je blokirala kada sam je pitao zašto Tramp hvali vakcine ako su satanistički proizvod a on je valjda "naš".
Ona reče da nisam dobro čuo da je Tramp rekao Fizer vakcina a ne Fajzer vakcina i da je to šifra koju ja ne razumem jer sam glup a ona razume jer zna tajni kod. Tu me bloknu i tako... završi se naša diskusija :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Najverovatnije ce ti zapasti astrazeneka. Jer je imaju dosta a nije upotrebljena toliko koliko su se nadali.

Odlična vakcina posebno za one mlađe od 55 godina bez nekih posebnih zdravstvenih problema.
Kod 65+ treba biti oprezan, pravi jaku reakciju pa može da bude malo povuci potegni dan, dva.

Mada, primetio sam da jaču reakciju pravi kod mlađih ljudi u punoj snazi, valjda imuni sistem burno reaguje.
Kod starijih umereno, povišena temperatura i malaksalost jedan dan, posle ništa

Odlična vakcina posebno za one mlađe od 55 godina bez nekih posebnih zdravstvenih problema.
Kod 65+ treba biti oprezan, pravi jaku reakciju pa može da bude malo povuci potegni dan, dva.

Mada, primetio sam da jaču reakciju pravi kod mlađih ljudi u punoj snazi, valjda imuni sistem burno reaguje.
Kod starijih umereno, povišena temperatura i malaksalost jedan dan, posle ništa
Verujem da je ok. Moj ujak je primio i ne zali se. Ja sam sa Spitnjikom u obe doze imao reakcije u vidu povisene temperature i osetilo se. A ispod 30 sam.

Jedino sto mi se kod AZ ne dopada je kako radi sa juznoafrickim sojem. Mada, to je samo par studija uradjeno. Pitanje je kako i druge vakcine reaguju. U svakom slucaju, Fajzer, Moderna, Sputnjik, AZ su sasvim pouzdane i daju imunitet kod ogromne vecine ljudi.

To ti je u suštini sve isto, na istim izvorima se napajaju i skupljaju informacije.
Ne možeš ti da budeš samo antivakser, sve ide u paketu, ako veruješ u jedno moraš da veruješ u sve i tako brzo i efikasno postaneš i ravnozemljaš.

To je sekta, vidiš valjda po agresivnoj kampanji koju seju i na ovom forumu.

Inače mene je blokirala kada sam je pitao zašto Tramp hvali vakcine ako su satanistički proizvod a on je valjda "naš".
Ona reče da nisam dobro čuo da je Tramp rekao Fizer vakcina a ne Fajzer vakcina i da je to šifra koju ja ne razumem jer sam glup a ona razume jer zna tajni kod. Tu me bloknu i tako... završi se naša diskusija :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Не знам за ту жену, могуће је да је једна од лујки која се популарише по нету, има их ојхааааа...
Но, дебело гријешиш трпајући све у исти кош. Свега ту има, па и правих пацијената, али најлакше се „убије” информација или размишљање које није пожељно тако што се налијепи етикета „један од оних равноземљаша”. Претјераћу, али рецимо има ли икаквог смисла нпр. Водарда или Раула „опљувати” и стрпати у равноземљаше и тако им запушити уста јер не дувају у исту тикву са већином. Иначе, тај појам већине у науци је суманут, није ми јасно како се то не види. Па сва велика открића била су „против већине”, нема у науци ни већине ни демократског гласања (као што су нпр. „научно изгласали” да педерастија није поремећај него варијетет).

Не знам за ту жену, могуће је да је једна од лујки која се популарише по нету, има их ојхааааа...
Но, дебело гријешиш трпајући све у исти кош. Свега ту има, па и правих пацијената, али најлакше се „убије” информација или размишљање које није пожељно тако што се налијепи етикета „један од оних равноземљаша”. Претјераћу, али рецимо има ли икаквог смисла нпр. Водарда или Раула „опљувати” и стрпати у равноземљаше и тако им запушити уста јер не дувају у исту тикву са већином. Иначе, тај појам већине у науци је суманут, није ми јасно како се то не види. Па сва велика открића била су „против већине”, нема у науци ни већине ни демократског гласања (као што су нпр. „научно изгласали” да педерастија није поремећај него варијетет).

Analizirano je to, ovaj grafički prikaz je prilično tačan i vrlo popularan na netu

Sam možeš da vidiš gde se ko nalazi, nisu antimaskeri i antivakseri u grupi sa razvnozemljašima, malo su ispod :per:

1615145578923.png

Analizirano je to, ovaj grafički prikaz je prilično tačan i vrlo popularan na netu

Sam možeš da vidiš gde se ko nalazi, nisu antimaskeri i antivakseri u grupi sa razvnozemljašima, malo su ispod :per:

Pogledajte prilog 876726

Кол'ко те плаћају да пишеш само на једној јединој теми и да убеђујеш народ да се трује вакцинама и да остаје затворен?

A koliko poz naješ ljudi koji su umrli ili imali teško stanje zbog korone? Ja previše. Kao što znam kako su prošli oni koji su uzeli vakcine.

Познајем и једне и друге и треће.
Ја баш никога не убеђујем ни у шта. Свако према својој савести и жељи. Једино што ме занима су информације о свему да не будемо изманипулисани.

Ја баш никога не убеђујем ни у шта. Свако према својој савести и жељи. Једино што ме занима су информације о свему да не будемо изманипулисани.
Apsolutno se slažem. Sa tim što ja imam veoma ozbiljan izvor inforamcija, a ne ove iz kriznog štaba.

Apsolutno se slažem. Sa tim što ja imam veoma ozbiljan izvor inforamcija, a ne ove iz kriznog štaba.

Правилну је одлуку тешко донети. Овај УЗП неће стати са овим, тако да из тог разлога првенствено имам резерву према било којој источној текућини, јер не решава проблем већ га само одлаже.

Правилну је одлуку тешко донети. Овај УЗП неће стати са овим, тако да из тог разлога првенствено имам резерву према било којој источној текућини, јер не решава проблем већ га само одлаже.
Kako misliš ne rešava? Evo mojim roditeljima je rešio, Bogu hvala.

Како прија прочитати ових неколико смислених реченица исписаних без икакве страсти, навијања, срџбе... :ok:

1615146605550.png
Побогу и забога, па зар одмах није потпуно јасно шта је ова тупава цртарија? :(

Како прија прочитати ових неколико смислених реченица исписаних без икакве страсти, навијања, срџбе... :ok:

Не може то другачије. Нико од нас нема ни знања ни права да се бави убеђивањем било којим, да не буде после гриже савести.

Не може то другачије. Нико од нас нема ни знања ни права да се бави убеђивањем било којим, да не буде после гриже савести.
Е друже мој... За грижу савјести потребно је имати савјест... а ту смо, онако као цјелина, ан женерал, прилично дефицитарни...

Успут, гледао сам прије неки мјесец емисију о вакцинама у коју су се укључивали и гледаоци па се нека старица јавила и рекла да је њен доктор савјетовао да се не цијепи због њеног општег здравственог стања које није добро. Неко од гостујућих љекара је, с јасно видљивом љутњом на лицу, рекао да тражи од тог љекара написмено да јој он савјетује да се не цијепи. А сад замисли да ја од ње затражим да ми потпише за цијепљење? Аха, како да не би.

Е друже мој... За грижу савјести потребно је имати савјест... а ту смо, онако као цјелина, ан женерал, прилично дефицитарни...

Теби то барем није проблем, ниси ти Кљако, ти си Пилипенда! Јес да некад ошинеш магараца јадног, ал му се после извиниш:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back