Vakcina stiže – maske ostaju

Nego, čime liječe oboljele od korone kod vas u Srbiji? Ovdje u HR su ispočetka liječili sa hidroksiklorokinom, i tada je broj umrlih bio znatno manji. No onda su dobili direktivu da oboljele treba "liječiti" Remdesivirom, što se pokazalo potpuno neučinkovitim i nakon toga je broj mrtvih znatno porastao. Mislim da to namjerno rade kako bi izazvali paniku u narodu a sve sa ciljem da se što više ljudi cijepi. Ovaj graf to zorno pokazuje:
fall-flat.png
U Koreji (cini mi se) eksplodirala fabrika hidroksiklorokina. Kakva slucajnost...

"Корисници старачких домова у Ослу били су први у Норвешкој који су вакцинисани. Информације о потврди смрти људи објављене су на веб страници Норвешке агенције за лекове. Прецизира се да је већ проучено 13 смртних случајева вакцинисаних особа.
Стручњаци не искључују да је Фајзерова ваквина могла да изазове озбиљне нежељене ефекте, што је довело до погоршања болести које су биле присутне код старијих особа. "

To sočinenije Duboke Države počinje da daje efekte ?

SZO JUCE OBJAVILA DA SU PCR TESTOVI LAZNI.

zaista nije potrebno nikakav super mario i ostali jutuberski hohštapleri što imaju za cilj preglede i da zarade pare
da bi se uvidela ova korona farsa...dovoljno je čitati izjave zaduženih za 'kontrolu' ove 'pandemije' po novinskim portalima, najbolje je krenuti od početka, marta prošle godine pa na ovamo i upoređivati i pratiti sistem nelogičnosti sa kojim nastupaju u javnost a ima ih bezbroj

ovi jutuberi 'prepisuju' jedan od drugog, samo malo okrenu redosled priče i formulaciju ali u principu je sve isto

zaista nije potrebno nikakav super mario i ostali jutuberski hohštapleri što imaju za cilj preglede i da zarade pare
da bi se uvidela ova korona farsa...dovoljno je čitati izjave zaduženih za 'kontrolu' ove 'pandemije' po novinskim portalima, najbolje je krenuti od početka, marta prošle godine pa na ovamo i upoređivati i pratiti sistem nelogičnosti sa kojim nastupaju u javnost a ima ih bezbroj

ovi jutuberi 'prepisuju' jedan od drugog, samo malo okrenu redosled priče i formulaciju ali u principu je sve isto
e bas si pametan :)
a gde da slusam vesti na tv? :mrgreen:

rekao sam u prethodom izlaganju, nije teško razumeti...valjda nije

ali ajde ponoviću: nije ti potreban nikakav super mario i sl. da bi se razumela i shvatila poenta korona
ali ako smatraš da to treba super mario ili mila aleč da ti kažu, no problem,,,you welcome :)

pa bio sam i rekao da samo treba da čitaš članke od početka "pandemije" sa ranoraznih portala da bi ukapirala i bez ovih jutub hohštaplera

slobodno pitaj ako ti je i dalje nejasno :)

ali ajde ponoviću: nije ti potreban nikakav super mario i sl. da bi se razumela i shvatila poenta korona
ali ako smatraš da to treba super mario ili mila aleč da ti kažu, no problem,,,you welcome :)

pa bio sam i rekao da samo treba da čitaš članke od početka "pandemije" sa ranoraznih portala da bi ukapirala i bez ovih jutub hohštaplera

jasno mi je
apsurdan si
lepo sam ti ja rekla da ponovim?
gde da saznam vesti ako na tv ne iznose
ostaje youtube.
a ti slusaj vesti na tv

o tome i pričam...Wake up !
ponoviću: nije ti potrebno da slušaš ove jutubere koji 'prepisiju' jedan od drugoga da bi izložili neka njihova mišljenja
zarad broja pregleda nego možeš isto to i naravno bolje spoznati čitajući zvanične portale ili TV u izveštavanju o korona ringišpilu

s'tim da sve to moraš čitati 'između redova' i upoređivati i analizirati

Nisi u pravu zato sto je normalno da ce neko od njih cuti nesto sto mi ne mozemo da cujemo. Pripremaju te videe imaju neke informacije a ti ovako mozda saznas nesto mozda ne, uostalom ne bavimo se po ceo dan razotkrivanjem korone i ne mozemo sve da pohvatamo zato je bolje kad ima neko ko se time vise bavio pa ti izdvoji neke vesti.

u redu, slažem se, nisam isključiv i kategoričan što se tiče toga, ima ljudi koji gostuju i iznesu informacije za koje nisam čuo a smatram da mogu biti korisni,
ali takvih je jako malo i pažljivo biram čije ću izlaganje slušati

u principu, većina ovih vlasnika kanala kada počnu da analiziraju neke teme, tačno se prepozna da je to sve iskopao iz novina, portala, čuo sa nekog drugog kanala i onda se pojave da šljapkaju nešto što se maltene već izvrtelo po netu a to rade samo zbog pregleda

Konkretno za Marija nisam primetio da nekoga kopira, slicne teme mogu da se nadju i na Balkan Infu, Glasu Javnosti,, Srbin info itd da ne nabrajam ali svi oni dovode goste da pricaju o tome. Ima jedan koji iskljucivo prepricava novinske clanke i prica o nekim nebitnim temama ali osim njega ljudi to uglavnom ne rade.

o tome i pričam...Wake up !
ponoviću: nije ti potrebno da slušaš ove jutubere koji 'prepisiju' jedan od drugoga da bi izložili neka njihova mišljenja
zarad broja pregleda nego možeš isto to i naravno bolje spoznati čitajući zvanične portale ili TV u izveštavanju o korona ringišpilu

s'tim da sve to moraš čitati 'između redova' i upoređivati i analizirati
ti slusaj sta ti zelis ne mozes da mi se mesas u to

Konkretno za Marija nisam primetio da nekoga kopira, slicne teme mogu da se nadju i na Balkan Infu, Glasu Javnosti,, Srbin info itd da ne nabrajam ali svi oni dovode goste da pricaju o tome. Ima jedan koji iskljucivo prepricava novinske clanke i prica o nekim nebitnim temama ali osim njega ljudi to uglavnom ne rade.

ima dosta njih koji dovode neke s konca i konopca, slušati sve to može doći do brain overdose od 'informacija'
a da ima ljudi koji plene pažnju, ima ih kao recimo što vlim da slušam npr. - Sinušu Ljepojevića, Ivana Pajovića, Jovana Stojković...

ima dosta njih koji dovode neke s konca i konopca, slušati sve to može doći do brain overdose od 'informacija'
a da ima ljudi koji plene pažnju, ima ih kao recimo što vlim da slušam npr. - Sinušu Ljepojevića, Ivana Pajovića, Jovana Stojković...
Moras da razumes da ljudi koji su stalno uz tv nisu culi nista sto bi trebali da znaju tako da nekome to pomaze. Prvog nisam slusao a Pajovic je vise pricao o nekim sporednim stvarima ne toliko o samom razotkrivanju korone.

Moras da razumes da ljudi koji su stalno uz tv nisu culi nista sto bi trebali da znaju tako da nekome to pomaze. Prvog nisam slusao a Pajovic je vise pricao o nekim sporednim stvarima ne toliko o samom razotkrivanju korone.

Pajovića slušam u vezi svetske ekonomije pošto je čovek doktor ekonomskih nauka i poznaje tu materiju
pa može da se pohvata dosta toga ako se radi u sprezi: politika - ekonomija --> korona

a što se tiče 5G i kemtrejlsa, izbegavam tu priču, ne zato što mislim da u tome nema nekih činjenica nego što mi je ta priča jednostavno dosadna i nezanimljiva,
više sam fokusiran na samu farsu oko covid-a prvenstveno sa političko-ekonomskog aspekta

Pajovića slušam u vezi svetske ekonomije pošto je čovek doktor ekonomskih nauka i poznaje tu materiju
pa može da se pohvata dosta toga ako se radi u sprezi: politika - ekonomija --> korona

a što se tiče 5G i kemtrejlsa, izbegavam tu priču, ne zato što mislim da u tome nema nekih činjenica nego što mi je ta priča jednostavno dosadna i nezanimljiva,
više sam fokusiran na samu farsu oko covid-a prvenstveno sa političko-ekonomskog aspekta
Znam da je ekonomista i video sam da prica o ekonomskim posledicama korone ali bitniji su oni koji pricaju o samoj koroni i kako nas obmanjuju.
Pogresan pristup po meni, nije ovo spanska serija pa da gledas da li je nesto zanimljivo ili ne i da na osnovu toga pratis neku temu.

Znam da je ekonomista i video sam da prica o ekonomskim posledicama korone ali bitniji su oni koji pricaju o samoj koroni i kako nas obmanjuju.
Pogresan pristup po meni, nije ovo spanska serija pa da gledas da li je nesto zanimljivo ili ne i da na osnovu toga pratis neku temu.

apsolutno ne mogu protiv sebe i na silu da slušam o nečemu što mi je dosadno pa bez obzira o čemu da se radi

pored političko ekonomskih aspekta naravno da mi je zanimljiv u priči i medicinski faktor koji je postalo više komedija i sprdačina
tako da rado volim da čitam o novim "simptomima", "sojevima", odlukama "stručnog štaba" itd.

Back