richie blackmore
Zainteresovan član
- Poruka
- 315
Vakcina nema i nece ih skoro ni biti.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
U martu 2021 godine stiže.Vakcina nema i nece ih skoro ni biti.
Dobro I? I nekim civilizovanim drzavama ljude nose masks I kada imaju najmanju kijavicu a ovde kod nas pljulju po ulicama I to one slajmare koje izvuku iz ko zna odakle, duvaju u lice dok stojis u redu jer nikotinske zavisnike ( većinu) boli ona stvar za ostale.. Smeta mi maska al bas zato treba da se nosi I napoljuEvo sta nam se sprema, znaci uskoro ce ljude da pelcuju ali to nece biti dovoljno.. Ta vakcina treba da bude delotvorna a izgleda da nece sluziti nicemu posto cemo morati nositi maske godinama i necemo imati nikakvu zastitu. Prave od nas majmune.
Spritzen ,spritzen yaah yaahh schnell schnellСазнајемо: Фајзер и Бионтек данас предају документацију за регистрацију вакцине у Србији
Блиц пре 26 минута
![]()
Компаније Фајзер и Бионтек данас ће предати Агенцији за лекове и медицинска средства неопходну документацију за регистрацију вакцине у Србији, сазнаје Блиц.
То је јуче договорено на састанку који су представници ове компаније имали са председницом владе Аном Брнабић и министром здравља Златибором Лончаром. Подсећамо, Велика Британија данас је постала прва држава на свету која је одобрила употребу ових вакцина и најавила да ће оне моћи да се користе од почетка следеће недеље. Британски регулатор МХРА објавио је како је вакцина, која према последњим подацима има 95-процентни учинак у заштити од ковида-19, безбедна за ...
---------------------------------------------------------------------------
Ajmo vaxeri u red, prva doza stigla![]()
Satanistima je bog mamon .Ko se grabi za bogatstvo, izgubice ga.
Ko se Boga radi, odrekne bogatstva, steci ce ga.
Vazi i za maske. Ljudi ne umiru kao na respiratorima ali je bilo slucajeva bakterijskih infekcija zbog nosenja istih.Takodje ko malo zna medicinu zna da ako respirator nije sterilisan dobro moze se bakterija uneti direktno u pluca i osoba brzo umire.
Da, sa time sto kontaminirani respiratori sigurno i brzo ubijaju.Vazi i za maske. Ljudi ne umiru kao na respiratorima ali je bilo slucajeva bakterijskih infekcija zbog nosenja istih.
Meni su bubuljice izlazile oko ustiju,srecom samo to.Vazi i za maske. Ljudi ne umiru kao na respiratorima ali je bilo slucajeva bakterijskih infekcija zbog nosenja istih.
Ne zna se kada su gore, leti kada su velike temperature ili zimi kada se prelazi iz hladnog u toplo.Meni su bubuljice izlazile oko ustiju,srecom samo to.
Bubuljice su mi izlazile zbog j.ebene maske .Ne zna se kada su gore, leti kada su velike temperature ili zimi kada se prelazi iz hladnog u toplo.
Verujem, maske su zlo. Gore je videti coveka danasnjice sa maskom nego polugolog roba iz starog Egipta.Bubuljice su mi izlazile zbog j.ebene maske .