vaginalna manipulacija

Imam jednu koleginicu koja je taaako otvorena kad priča o sexu, najopuštenije
priča o tome dok kafenišemo kako ima nekog sex frienda koji ima najveću kitu koju je ikad videla.
I tako, ona ga nazove kad god ima potrebu da svrši dvajes puta za jedno veče, bez obzira da li je u vezi ili ne...
A pritom nije dronfulja/ljankase, prava je ribetina medicinskasestra/futuredoktorica.
I dok ona tako ćaska prosto ne znaš dal da se smeješ il da se ukrutiš.

Naravučenije?
Size doesn't matter. Nađite dečka sa velikim srcem i uštedite pare na krastavce (skupi su, prošla im sezona).

P.S. Kad kažem veliko srce, mislim na prošireno srce, znači čovek u kasnim 80-im i sa velikim bankovnim računom.

Javlja se utisak da je postavljačica teme nabujalu inspiraciju dobila iznenadnim otkrićem tog predivnog sveta :lol:

Lol, ne znam što postavljačica ćuti, ništa nije odgovorila posle uvodnog posta. Mora da su joj zauzete ruke nečim. :/

The Force!

Poslednja izmena:
Imam jednu koleginicu koja je taaako otvorena kad priča o sexu, najopuštenije
priča o tome dok kafenišemo kako ima nekog sex frienda koji ima najveću kitu koju je ikad videla.
I tako, ona ga nazove kad god ima potrebu da svrši dvajes puta za jedno veče, bez obzira da li je u vezi ili ne...
A pritom nije dronfulja/ljankase, prava je ribetina medicinskasestra/futuredoktorica.
I dok ona tako ćaska prosto ne znaš dal da se smeješ il da se ukrutiš.

Naravučenije?
Size doesn't matter. Nađite dečka sa velikim srcem i uštedite pare na krastavce (skupi su, prošla im sezona).

Lol, ne znam što postavljačica ćuti, ništa nije odgovorila posle uvodnog posta. Mora da su joj zauzete ruke nečim. :/

?????

Ne može to rečima... Mora ona da te gleda zavodljivim očima i da ti priča jebozovnim glasom... Devojka skoro da stenje dok govori...
:per:
Jebena vaginalna manipulatorka!

...Hoću da kažem, da ne izgleda kao fuxa preko koje je prešla četa, sređena je, naizgled povučena i veoma veoma jebitačna...
Ali fora je da ne ebeš ti nju, nego ona tebe. :/ Dominatrix... Pa ko voli nek izvoli... :rumenko: Al ona bira...

Pa naravno da je tako, muške ili ženske, svejedno.

A neee, promiskuitetne žene su qrave a muškarci su frajeri...

784636_460s_v1.jpg

Poslednja izmena:
Da sam riba, pretpostavljam da bih po ceo dan drko

Toliko ebenih mogucnosti

prst, krastavac, vibrator, sargarepa, mikrofon, olovka, stapici za usi, ivica stola, antena, cackalice, lightsaber, kisobran...

i mašina dok radi centrifuga :lol:

inače, onaj tekst je moj isfrustriran odgovor posle jednog razgovora u odeljenju na sličnu tematiku gde su me nekoliko devojaka prekrstle, pocrvenele, rekle da nisam normalna i onda su se par dana držale po strani. Čak nisam ni bila toliko radikalna na rečima, samo sam pitala da li koriste maštu tokom masturbacije ili internet konekciju.
naravno, ne treba žensko da ide naokolo i priča svakome na koga naiđe šta radi sa svojim prstićima u slodobno vreme, ali mi nije jasno ni to kobajagi stidljivo skrivanje i reakcija - ne! ja to ne radim! to je sramota! to je užasno!
na kraju krajeva, nikog ja ne želim da nateram da sazna mindblowing čari orgazma. kao što neko reče - nema potrebu za tim. srećan put, samo dok si ti zadovoljna.
a ostali koji bi hteli, al ih sramota dok ih gleda slavska ikona sa zida - sliku pod krevet, vi u krevet, pa na pos'o.

i mašina dok radi centrifuga :lol:

inače, onaj tekst je moj isfrustriran odgovor posle jednog razgovora u odeljenju na sličnu tematiku gde su me nekoliko devojaka prekrstle, pocrvenele, rekle da nisam normalna i onda su se par dana držale po strani. Čak nisam ni bila toliko radikalna na rečima, samo sam pitala da li koriste maštu tokom masturbacije ili internet konekciju.
naravno, ne treba žensko da ide naokolo i priča svakome na koga naiđe šta radi sa svojim prstićima u slodobno vreme, ali mi nije jasno ni to kobajagi stidljivo skrivanje i reakcija - ne! ja to ne radim! to je sramota! to je užasno!
na kraju krajeva, nikog ja ne želim da nateram da sazna mindblowing čari orgazma. kao što neko reče - nema potrebu za tim. srećan put, samo dok si ti zadovoljna.
a ostali koji bi hteli, al ih sramota dok ih gleda slavska ikona sa zida - sliku pod krevet, vi u krevet, pa na pos'o.

Back