majamiciaki
Zainteresovan član
- Poruka
- 114
Malo je onih koji imaju živaca za Ovnove, kao što imaju Vage. Ali posle nas, sigurna sam da im treba jedno 3 dana samoizolacijeIstina![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo je onih koji imaju živaca za Ovnove, kao što imaju Vage. Ali posle nas, sigurna sam da im treba jedno 3 dana samoizolacijeIstina![]()
a sta ti volis kod Vaga? zivce ili?Malo je onih koji imaju živaca za Ovnove, kao što imaju Vage. Ali posle nas, sigurna sam da im treba jedno 3 dana samoizolacije![]()

Šarmantne su, ne iritiraju me... I uvek su raspoložene za druženje. Nekako uvek ispoštuju dogovoreno.. šta znam.. fleksibilne su nekako. Ta jednostavnost odnosa mi prija, neopterećujuće su, znaju kad da se povuku. Nisam srela namćore među Vagama.a sta ti volis kod Vaga? zivce ili?![]()
Vage znaju da ugadjaju,znaju sa recima i druzeljubivi su,ulepsaju sliku koja je ionako lepa,kako svojom spoljasnjom lepotom tako i unutrasnjom.Šarmantne su, ne iritiraju me... I uvek su raspoložene za druženje. Nekako uvek ispoštuju dogovoreno.. šta znam.. fleksibilne su nekako. Ta jednostavnost odnosa mi prija, neopterećujuće su, znaju kad da se povuku. Nisam srela namćore među Vagama.
Ako je Ovan jos i ljubomoran onda sto godina samoce jedini izlaz da dodjemo sebiMalo je onih koji imaju živaca za Ovnove, kao što imaju Vage. Ali posle nas, sigurna sam da im treba jedno 3 dana samoizolacije![]()

Zenske Ovnove prepoznam po energiji,prijajuMeni bas prijaju ovnovi i muski i zenski,volim tu njihovu vatru![]()
Nemoj zezati, strasnoPoznajem dve zenske vage koje su-prostitutke.![]()
Necuveno, sram ih biloMajke mi moje.![]()
![]()
![]()
Sprdas se.Necuveno, sram ih bilo ?

Samo dve?I na osnovu toga,mozemo zakljuciti,sta? Da su zenske vage medju prostitukama u procentu 0,02 ?Poznajem dve zenske vage koje su-prostitutke.![]()
Ne moze se zakljuciti nista.Samo dve?I na osnovu toga,mozemo zakljuciti,sta? Da su zenske vage medju prostitukama u procentu 0,02 ?![]()
Cao Ceco ,ja sam vaga upravu si bas si dobro objasnila pozz.cao nina!
ja sam isto vaga...
i mogu ti reci da su muske vage veoma zeznuti igraci...
sta se tice stvari kao da mnogo kuliraju, neznaju i nece da iskazu osecanja uvek vole da ispadnu smekeri.
to je licno moje iskustvo!
vole da sa pale puno devojaka na njih.
ali sa druge strane imaju neke vrline u sebi.
na primer nikad nebih dozvolili da se osobi pored njih desi
neka nepravda posto je vagama nepravda slaba tacka.
to najvise mrzimo i nemozemo da prebolimo.
i jako smo ljubomorni...to je strasno
ali skoro nikad nepokazujemo.
volimo da budemo u centru paznje...i da smo u drustvu
nevolimo bas samocu mnogo smo drustveni i volimo da skitamo.
eh to je to sta ja mislim i znam
a nadam se da sam mogla da ti pomognem za tog decka
pozdrav
Nisu Vage bas tako trpeljive, iako ne vole da duze budu u sukobu sa bilo kim, ali oko nekih nebitnih stvari su u stanju da se " raspravljaju" satima, dosta su jaki na rijecima, mnogo im bolje ide teorija od prakse sto bi se reklo, i ko sa njima udje u raspravu mora biti spreman da u njoj nece biti konacnog zakljucka, da se prica moze razvuci do " daljnjeg"I trpe sve i svasta,tolerisu do bolaa a onda puknu za sitnicu pa ih nazivaju psiho tipovimaDa,imamo ego ,da, narcisi smo ponekad ,kace nam i maniplativnost, al ima li neka dobra zabava bez vrcave i duhovite vage?
![]()
Slazem se i dodao bih lepi ljudiI trpe sve i svasta,tolerisu do bolaa a onda puknu za sitnicu pa ih nazivaju psiho tipovimaDa,imamo ego ,da, narcisi smo ponekad ,kace nam i maniplativnost, al ima li neka dobra zabava bez vrcave i duhovite vage?
![]()
Kao i kod svakog horoskop i kod vaga je važna natalna kuća. Uglavnom se slažem s vage.Moze li mi neko reci karakteristike vage kao znaka (muskarac vaga). Hvala svima unpared!!
Ako bi uzeli u obzir ta dva navedena primjera, bolje bi bilo da nista ne radeKao i kod svakog horoskop i kod vaga je važna natalna kuća. Uglavnom se slažem s vage.
Za vage je karakteristično da sve rade posle mnogo razmišljanja.
p.s.Vojislav Šešelj je vaga i Vladimir Putin je vaga.

Kod vage nije prioritet fizicki izgled,vec mentalni sklop osobe.Ako procene da ce biti idealan partner,ne gledaju mnogo da li je on bas lepotanVodeci se licnim iskustvom i onim sto sam ja primjetio, medju djevojkama i zenama sa Suncem u Vagi je najveci procenat fizickih lijepih, privlacnih, elegantnih itd primjera, ali sam primjetio i to da pri izboru partnera nemaju bas mnogo samopouzdanja, da ce cesce vezu za fizicki manje atraktivne muskarce, gdje valjda misle da ce lakse odrzati partnerstvo, sto im je prevashodni cilj.
Naravno,esteta u vagi ce pokusati da ulepsa sve sto se ulepsati moze kod partnera