Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Zana:Ja volim muske vage. U zadnje vreme sve nesto na takve naletim. I svidjaju mi se.
Slazem se da vole da iskuliraju. I jako su sarmantni. Prvo te "navuku" na sebe, pa onda kuliraju i gledaju sta ces. Vole da su u centru paznje. A u principu su emotivni. Da ti nebi duzila, najbolje da odes na sajt astrolook pa tamo na ljubavni astroprofil, i tamo imas po znacima sve.
Zana:Tesko da ce ti se ovde javiti neka muska vaga.
Oni ne veruju puno u horoskop, i nije im bas stalo do toga.
Misteriozni jesu, kao sto su i jako zatvoreni. Nikada javno ne kazu svoje misljenje ili pokazu svoje emocije. Kao sto vole raznorazne "igre", intrige, kao da stalno proveravaju kako ljudi reaguju na njih i koliko su mocni. I mislim da znaju jako lepo da lazu.
Oni su za mene vecita enigma.
U zadnje vreme sam srela i upoznala bas dosta vaga (sudbina... sta li je) i tesko mi uspeva da doprem do njih....
Ovo je narocito sve iz mog iskustva
KRSTAS:Govori prava muska Vaga!
Karakteristike ovde izrecene su suvise grube!
Priznajem da volim da flertujem
Priznajem da necu ici do 'kraja'
Ali, muske Vage su najbolji muski znak!!!
Vage znaju da vole
Ako vam, ribice to ista znaci
Cao
Sergej:Koliko do sada pročitah do sada nas ima tri muškarca vage, a mnogo više devojaka koje bi da znaju više o nama.
Potrudite se, takvi smo mi, VAGE(možda urodi plodom)! :wink:
BrankoT:Dragi moji i ja sam vaga. I jos sto je cudnije profesionalni astrolog. Rad sam da vam na sva pitanja u vezi licnih nedoumica odgovorim i to za dzabaka jer znate takve su vage.
O meni mozete procitati u listu Cudo ili ponekad ali vrlo retko na RTS-u jer ne volim guzvu i frku.![]()
u pravu si...vage su jako emotivne...samo me zanima cemu ta maska? zasto se toliko krijete?muska vaga:da bas smo takvi u vecini slucajeva ali i u odredjenoj meri. i jos nesto ako vam se desi da vam neka muska vaga otvori dusu i isprica sve sto krije u sebi necete verovati da muskarci mogu biti takvi a neznost im je potrebna vise nego bilo sta na ovom svetu.a vi vidite samo masku i u tome je problem.CAOS