VAGA

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ljudi meni treba pomoc....ja sam vaga-strelac a otkacila sam za glupom vagom...lik me je obasipao komplimentima..davao mi neke abnormalne nade.....a onda nismo se dugo videli...telefonom mi slao neke poruke lepe..a kad smo se videli spetljao se ko da me ne poznaje..sad se opet ne vidjamo..a ja nemam pojma sta da radim..lik me je potpuno blokirao

nisam znala da meni moze da se desi takav trip////moracu da najurim coveka nekako...da mu kazem da je idiot kreten manijak budala,ludak,konj..i ko zna sta sve

LENNYKA:
ljudi meni treba pomoc....ja sam vaga-strelac a otkacila sam za glupom vagom...lik me je obasipao komplimentima..davao mi neke abnormalne nade.....a onda nismo se dugo videli...telefonom mi slao neke poruke lepe..a kad smo se videli spetljao se ko da me ne poznaje..sad se opet ne vidjamo..a ja nemam pojma sta da radim..lik me je potpuno blokirao

Imam mali savet:
Ponasaj se kao da ti nije stalo do njega, igraj se sa njim, ali mu nemoj dopustiti da te odmah dobije. Ako to uradis ima sanse da bude tvoj :o)

LENNYKA:

(I ja sam vaga-strelac) i poznajem dosta vaga,i muskih i zenskih.Vage su veciti glumci,pesnici(u prevodu sera_ori).Cak i ja sama kad uhvatim da pisem neke pateticno srceparajuce poruke ne mogu prosto da poverujem da je to mog mozga delo...;-)
Ne bih da te razocaram ali moguce je da se on u pocetku extremno odusevio tobom,ali ga je sve to sada pustilo,ali ne zna kako da reaguje(jer je-ocigledno zabrljao,a ne zna kako da se izvuce)............
Oni(muske vage) su jako interesantni,pricljivi,sexualni,reciti,duhoviti,iskreni,ali i veoma poletni,skloni flertu i prevari...
Ili ga batali ili se pravi da si to uradila...:-I

Ja sam vaga i zene bikovi su NAJGORA i jos jednom NAJGORA kombinacija za biti s njima. Druziti se je potpuno ok, ali biti s njima to ne zelim ni najgorem neprijatalju... inace nemam pojma koji znak mi odgovara bio sam i sa vagama, jarcima i sad sam sa skorpijom i ni sa jednom nisam imao problem kao sa bikovima te su bas nekako zaebate :?:?:?
I da..... moji su u braku vec 20 godina a kombinacija im je vaga-jarac iako mnogi kazu da ta kombinacija nesto slabo ide....

Dovla:
Ja sam vaga i zene bikovi su NAJGORA i jos jednom NAJGORA kombinacija za biti s njima. Druziti se je potpuno ok, ali biti s njima to ne zelim ni najgorem neprijatalju... inace nemam pojma koji znak mi odgovara bio sam i sa vagama, jarcima i sad sam sa skorpijom i ni sa jednom nisam imao problem kao sa bikovima te su bas nekako zaebate :?:?:?

Pa kad budite ono NAJGORE u nama...:roll:

I meni se svidja jedna muska vaga, sve vise i vise...Cula sam da ako jednom padnes na sarm muskih vagi, da se vise nikad neces iskolebati. Ja sam ovan/vaga i imam puno karakteristika ovna. Hocu sve brzo i jasno. Citam ovde da vagi ne treba izjavljivati ljubav..haha ja sam bas dobra u tome..ali nisam jos, iako sam mu stavila do znanja da mi se jako jako svidja. Neko je ovde pisao da ces videti po vagi ako mu se svidjas i ako mu je drago sto te vidi/cuje da ce samo da prica i da se smeje..Tu dobro stojim, tu se on jednom dobro odao i bio zarazno srecan ko dete..haha
Moje pitanje je sledece: ja sam u vezi i on je u vezi. Kad smo se upoznali ( pre par meseci ) rekao mi je da mu veza nije bas najbolja, kao ni moja, da mu fale strast i uzbudjenje i da mu je devojka sve vise kao sestra. Ja bih moju vezu odmah raskinula, pitanje je hoce li jedna vaga to ucini? U poslednje vreme mi ne govori da mu je veza losa..Sad znam da sam ja pogresila. Previse sam ispoljavala emocije. Vasi postovi su mi bas pomogli. Molim jos odgovor na pitanje. Vage vagaju, vage su neodlucne. Bojim se da se ovaj "moj" nece usuduti ostaviti dobar zivot ( jer on izlazi iz veze bez icega..uvalio se ribi ) a ja nemam bas puno da nudim sem ljubavi. Emotivci? Ili pak materijalisti? O tome jos nismo pricali...I koliko im treba vremena da nesto rese? I sta je sa tim ne zele nikog da "povrede", da se zamere, da sa svima hoce da budu dobri. Ako mu je devojka sve vise ko sestra..ko jos zeli da povredi "sestru" time sto ce raskinuti vezu..i evo ovo ja imam od vage..ponekad ta neodlucnost haha :rolleyes:

Ja ne znam kako je ostalim vagama ali na ljubavnoj strani mi se nista ne desava POLUDECU niko mi se ne svidja :( extra mi je perio jer non-stop izlazim i putujem ali sto se ljubavi tice nista, tuta, prazno...i to mi jako smeta :( :(

Evo ja sam muska Vaga, podznak Skorpija, i mogu da potvrdim sve dobro, ali i poneku manu koju sam procitao ovde. Ali složićemo se da smo ipak mnooooogo vise dobri, zar ne?

Muške Vage zaista jeste teško shvatiti, prvo će te dobro izludeti pa ti tek onda reći da li te žele kraj sebe ili ne. Ukoliko odgovor bude pozitivan nikada nećeš biti sigurna da li je on zaista tvoj ili ga ljubi još 5 devojaka. Obožavaju flert, to im je duševna hrana. Poznajem Vagu muškaraca koga devojke non-stop jure, lep je, zgodan, fenomenalan .... On ima devojku (koju, kako on kaže, voli) ali ne može da odoli drugim lepim devojkama i naravno viđa se i sa njima.
Odlično poznajem sve takve Vage, čak znam i koji im je sledeći korak u nekom flertovanju. Verovali ili ne uopšte ih nije teško protumačiti ali dok učite sve o vašem muškarcu Vagi nipošto mu ne pokazujte veliku zainteresovanost, smanjite vatru skoro na mimimum. On obožava da ga mazite, to i učinite ali bez ljubavnih izjava (jer će pobeći brže nego što mislite). Uvek mu pričajte o vašim obožavateljima i ako ih nemate izmislite ih, poludeće, ignorisaće vas, želeće da vam napakosti tako što će vas vređati nekim izjavama (nikada psovkama). Sve će vas ovo naravno povrediti ali ne vrištite na njega već ga jednostavno pomilujte i recite mu da njih 1000 ne mogu da ga zamene . Spustiće se na zemlju i obožavaće vas. Naravno to će ga držati dva, tri dana i sve kreće ispočetka, izlasci, praviće vas ljubomornom.... Šta da vam kažem, naoružajte se osmehom, PAMEĆU, izgledom i zasenite ga. Neka primeti kako vas gledaju ostali muškarci ....
Trebaće vam jaki živci da sve ovo preživite, nikada nećete biti sigurni u njegovu vernost....
Šta da vam kažem - Vaga muškarac neka vam bude ljubavnik, neko kome nećete dati srce, a za životnog saputnika izaberite .... Devicu ili Lava!

ja sam strijelac, a moj decko vaga..:D
kako znati da je zaljubljen u tebe? ja sam jednom pocela pricati o bivsim, na sto je on odlijepio, rekao da ih vise nikad ne spomenem.. al kaze da nikako nije ljubomoran.. jel se trebam zabrinuti?

Ebo te, umrece nam tema :sad2: Suzdrzane Vage ne zele da pricaju o sebi, to nije...rafinirano :lol:

Al ja cu u skladu sa svojim podznakom, da nam se ne ugasi tema skroz. Dakle(m) :)

Vaga Ovan

Ovakva psihološka dvostrukost cesto se teško doživljava. Impulsivnost Ovna ne slaže se baš nabolje sa uravnoteženošcu i smislom za nijanse, što je karakteristicno za znak Vage; uspaljeno, ekspanzivno, aktivno i borbeno bice mora da koegzistira sa bicem koje je delikatno, selektivno i sklono diplomatiji.

U prvom slucaju licnost može da okleva pre nego što krene u nekom pravcu koji je, uostalom, s mukom odabrala. Preti nestabilnost i gubitak vremena u premišljanjima, preokretima, rasipanjima što vodi nesposobnosti da covek dovede do kraja posao koji je sam zapoceo, cime se može diskreditovati u ocima drugih. Njegova društvenost ce od toga teško patiti, a neutoljene želje izazvace jako osecanje frustracije što može da ga odvede u neku vrstu neprijatne opsednutosti strahom od neuspeha.

U drugom slucaju licnost je gladna životnih radosti, da se ostvari pred svima, u trijumfu sentimentalnosti. U društvenom smislu, takva licnost može da se nametne drugima životnom snagom koja je istovremeno efikasna, dominantna, ali mudra i ume da razlikuje. Na opštiji nacin ova dvostruka priroda ostvaruje svoju sintezu samo ako svesno savlada svoje unutrašnje sukobe. Vaga - Ovan teži sve da proba - i suprotno - kako bi bolje razumela svoje mnogobrojne motivacije. Stalna crta njenog temperamenta je živa sentimentalnost, spontana i gladna osecajnost koja je gura da mnogo ocekuje od drugih, cuvajuci istovremeno svoju nezavisnost.

- Ascendent u Ovnu je u prilicnoj suprotnosti sa Vašim osnovnim znakom, jer Ovan teži naglašavanju suprotnosti kako bi pobedila samo jedna komponenta, dok Vaga želi da pomiri suprotnosti, bez želje da odbaci bilo koju od njih. Ovan donosi Vašem znaku hrabrost i dinamicnost. Borite se za svoja ubedenja kad je to potrebno i upuštate se u prepirke mnogo cešce od tipicnih predstavnika Vašeg znaka Vage.
U osnovi ste nemirni, osoba ste koja ce se lako razdražiti, prihvatiti razlicita ponašanja i ponekad, izazivati. Puni nezasicenih želja, ništa više ne mrzite nego plitkost, nezainteresovanost, prosecnost. Željni ste svih vrsta iskustava, ali teško procenjujete svoje granice. Kod Vas delovanje cesto prethodi razmišljanju, i upravo tu je Vaša drama, jer obecavate više, mnogo više nego što ste u stanju da ostvarite! Lako se može reci da ste osoba koja preteruje, ali ostaje pogodna: ne podnosite kada se uzme u pitanje Vaša dobronamernost i iskrenost. Velikodušni ste i dajete puno drugima, a isto tako puno i ocekujete... ponekad suviše!

Kao i Vaš pandan, Ovan - Vaga, Vi ste vrlo sentimentalni. Strahovite zavisite od ljubavi, od braka, od afektivnih veza do kojih Vam je stalo tokom celog života i kojima se posvecujete na najiskreniji moguci nacin. Veoma cesto ste spremni da sve uložite u ljubav koju pružate drugima, a da pri tom zanemarite sopstvenu, veoma ispravnu potrebu da Vam se ta ljubav i vrati. Ispunjenje sopstvene licnosti kod Vas cesto zavisi od uspeha koji ste postigli u ljubavi, odnosno u braku...

Ako niste znali istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i John Lennon. On Vam, u neku ruku, dode kao "Astrološki blizanac"...

Boldovano su potrefili 100% u mom slucaju. Ostalo tu i tamo.

Bila sam u vezi sa 2 vage...Jedini znak koji NEMA krvotok i srce. Citala sam da su vage jedine sa kojima ne mozes da se dogovoris. I tacno je da su veciti lovci... Zanimljivo im je sve dok to ne osvoje. Puno strpljenja treba sa njima, harizmaticni su, ali TESKI... I uvek "tudji" ali nikad vasi
Sa vagama se naprotiv uvek sve lepo dogovoriš. :D Sad, hoće li to da ispoštuju...

Poslednja izmena:
Ja sam muška VAGA, Pozdrav svima,

Hahahahahahaha,
Ja ne mogu da vjerujem da ovo sve ovdje piše!!! Ovo je sve čista ISTINA---- Ja sam takav!!! Kako vi to znate?? hahahahahaha
Iskopirao sam sve citate da bih ih sve detaljno pročitao!!! hahahaha

Lovci, šmekeri, šarmantni i da, da EMOTIVNI-sorry vage :))))
Ja bih volio da upoznam djevojke vage :) ako vas ima... javite se, hah....

Back