to se vrlo teško, ako ikako može proveriti,jer zavisi šta podrazumevaš pod tim ''svadjalački,nije im ni do čega'', a i šta ako je neko taki skoro stalno jer mu taki karakter prosto itd tako da skroz bezveze predlog iskreno
al ajde da probam čisto,šta treba da uradim i jel mora baš mesecima da traje il postoji neka prečica?
ne,nevidimo rezultate nego vi pojedinci TRIPUJETE da vidite rezultate jer HOĆETE da ih vidite,to mu dodje ko placebo tipa, što je babi milo to joj se i snilo.znači ako je neko povodljiv,labilnije psihe,iracionalan itd,on će npr da pročita tipa generalne karakteristike za device je to da su analitične i logične (tako nešto beše valjda).i sad npr, ako je npr on sam devica (i,ko što već naveo kao neophodan uslov,labilan i krajnje neinteligentan) pomisliće hehe vid stvarno pa ja I JESAM logičan :OO wowowo horoskop neš najboljo ikad..itd jer mu tako odgovara,imponuje mu itd.
ili pak ako je neko drugi,iz njegove okoline npr,devica, slično biva, učitava tu tzv ''analitičnost'' i gde je nema jer je to vrlo lako uraditi jer to ništa ne znači, msm ''analitičan'' i ''logičan'' itd,ko da su ljudi na fabričkoj traci nastali pa da mogu da imaju samo jedna ili dve osobine i toe to; isto i sa jarčevima koji su kao tvrdoglavi valjda il šta već itd itd
dakle SVI MI smo nekad i analitični,logični,nekad racionalni,nekad iracionalni,nekad tvrdoglavi itd itd,nepostoji ''dominantna'' osobina kod nikog
astrologija upravo to radi,generalizuje gore i debilnije od njene koleginice pseudonauke psihologije i primenjuje gomilu baljezgarija i nitamonivamo,nidjeveznih opštih ''pravila'' i skupova karakteristika na sve pojedince.
to je ova dakle,dae tako nazovem ''obična'', manje štetna astrologija,svakodnevna,koju po novinama čitamo horoskop i to.
ee onda,kad dodje neko s bar 2 grama mozga i kaže ''ček majku mu hmmm nešto mi tu smrdi. naime,ja sam devica a uopšte ali UUOOOPŠTE nisam ni logičan ni analitičan,znači MRZIM da analiziram išta,no sam skroz opušten,nisam ni pedantan itd,tkd-ovoe gomila nebuloza!!'', dakle tada na scenu stupa ova,'avanzovana'', ''naprednija'', lukavija astrologija koja je čini mi se zadnjih godina il decenija uzela maha,te prefrigani šarlatani počnu da serru i lupaju u fazonu ''ejjj al nie to SVE,nije znak SVE štoe bitno u astrologijoj, no postoji i nešto što se zove PODZNAK

totie vreme rodjenja,tačno u sat,e KAD TO saznaš,dakle šta si I u znaku I u podznaku-na konju si

) sve pogadjamo,garant!!

'' i onda npr ako stoji za tipa osobu koae devica u znaku a lav u podznaku dae..nzm lupam,inteligentna ali i ohola,il tako neko preelupetanje, i onda taj naš skeptik iznova kaže ''hmm nevaljda ni ovo..naime,ja sam devica lav ali UOPŠTE nisam ohol '' itd,onda će ovaj prevarant da kaže kako PORED znaka i podznaka postoji i devetnesta kategorija,e to već nzm kak se zovu beše te gluposti,dal ascendent ili konjukcija u veneri,natalna karta,tarot,pychkamaterna nbt, i onda dodaje nonstop nove ''kategorije'', svaka nebuloznija od druge iitd itd, da bi ta ''disciplina'' što uverenije i naučnije zvučala,kao da se tu nešto stvarno proučava i da ima iole smisla i razuma u njoj,i tako onda jednog dana,štoe bukv neminovno,nešto i ubodu,jer i ćorava koka zrno ubode, i onda naivni poveruju i budu upravo u tom fazonu koji ti meni upravo pokušavaš da prodaš,a i ranije si,kao ''hehe ma onaj horoskop u novinama je go qras

naime postoju ascendenti,nazali,blaaa hebeno bla'' i maloumnici progutaju to i pomisle da su jako pametni jer ''izučavaju'' očigledne maloumne budalaštine a takvi ko ti (nemislim da si TI jedan od njih,tj tih lakovernih primitivaca i prostaka,no onaj šarlatan i prevarant,očigledno si vrlo pametna i lukava individua tako da bi me začudilo da pripadaš onom drugom taboru ovaca,no bih reko da si ''vodja'' tj ''učitelj'' tim ovcama,odnosno ''profesionalni'' tarotolog/kartaroš/astrolog/nekromanser kako se to već naziva,što će reći da TI,budući da nisi komplet iidiot već pametna i razumna individua itekako svataš dae to sve gomila baljezganja aali nemaš baš morala napretek te bi da zaradiš na lakovernim mučenicima te im prodaješ ove,iako elaborirane i naizgled promišljenje,intrigantne priče,I'll give you that much,kao hehe astrologija nije samo dnevni oroskop u novinama no mnooogo mnoogo više otoga

kupite moju naj noviju kljigu o tome i saznajte šta ili me konsultujte na skajpu da vam kažem šta znači kad vam je merkur u konjukciji sa đošinom blitvom

'') zaradjuju na tome i smeju im se u facu, dakle još jednom da ponovim mene neš i nemoš prevariti aali pošto sam znatiželjan i radoznao i neograničen te dozvoljavam mogućnost i dajem šansu čak i najočiglednijim budalaštinama-probaću to sa..mesecom štos isrro šta već beše i nesećam se sade
baš suprotno,niko u astrologiji nije unikatan no su svi pod nekakvim barjakom i u nekom proizvoljnom skupu,jarčevi,vodolije itd,upravo zato izmedju ostalog je astrologija očita nebuloza i pseudonauka,jer sve ljude koji pripadaju odredjenom znaku i generalizuje i ponaša se kao da to važi za SVE pripadnike tog znaka,a kad se ispali i kad i najveći moron skapira da nisu SVI jarčevi tvrdoglavi,pa vrv ni pola njih,pribegne tom čuvenom,već opisanom triku (nzm kako se to tačno zove al msm da ima neki naziv bemga hmm ta taktika) u kom će da se napravi luda i proodubi nebuloze sa ''hehe da ali postoji i nešto što se zove KONJUKCIJA MERKUROVE KUĆE

'' itd
i na kraju,uoopšte mi nije potrebna hebena ASTROLOGIJA ALOO ZEMLJAČE

da bi svatijo da je sve fatalizam, da smo mašine,marionete itd itd, dovoljanmie zdrav razum i iq preko 50