UŽIVO Skupština: Dačić pitao Vulina kako će policija da zapleni nelegalno stečene bitkoine

Ljuta Tica

Veoma poznat
Poruka
13.648
Када се запањиш туђом глупошћу да останеш без коментара

За садашњи сазив скупштине и целокупну владу, она два копитара што су оковани испред улаза у скупштину су појам интелигенције.

Ови се труде да сваким тренутком оправдају своје примитивно пећинско порекло.

UŽIVO Skupština: Dačić pitao Vulina kako će policija da zapleni nelegalno stečene bitkoine

Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Ivica Dačić zaključio je juče zajednički jedinstveni pretres o predlozima zakona i zakazao nastavak sednice.

1608130466846.png

Dačić se našalio s Vulinom

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić našalio se sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom, dok je ministar finansija Siniša Mali objašnjavao predsedniku JS Draganu Markoviću Palmi šta je bitkoin.

“Znam da je ovo dosta komplikovano, jer malopre sam pitao ministra Vulina kako će policija da zapleni nelegalno stečene bitkoine, ali to već sada ulazimo u metafizičke rasprave, a to sada nije na dnevnom redu”, rekao je Dačić.

Marković je, naime, (kako je detaljnije opisano nešto niže u tekstu) prethodno pitao Malog da mu objasni šta je bitkoin, a ministar finansija mu je detaljno objasnio kako se koriste kriptovalute kao sredstvo plaćanja.

За садашњи сазив скупштине и целокупну владу, она два копитара што су оковани испред улаза у скупштину су појам интелигенције.

Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Ivica Dačić zaključio je juče zajednički jedinstveni pretres o predlozima zakona i zakazao nastavak sednice.

Pogledajte prilog 818541

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić našalio se sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom, dok je ministar finansija Siniša Mali objašnjavao predsedniku JS Draganu Markoviću Palmi šta je bitkoin.

“Znam da je ovo dosta komplikovano, jer malopre sam pitao ministra Vulina kako će policija da zapleni nelegalno stečene bitkoine, ali to već sada ulazimo u metafizičke rasprave, a to sada nije na dnevnom redu”, rekao je Dačić.

Marković je, naime, (kako je detaljnije opisano nešto niže u tekstu) prethodno pitao Malog da mu objasni šta je bitkoin, a ministar finansija mu je detaljno objasnio kako se koriste kriptovalute kao sredstvo plaćanja.
Palma razjebe koronu za 5 sekundi.

Pogledajte prilog 818541

Evo ja cu da mu odgovorim kako - NIKAKO! Ne moze da zapleni ni on ni niko drugi. Sistem je tako napravljen.

Pa mi hakeri i programeri smo ipak najpametnija fela koja hoda ovom zemljom, MALI SU ONI ZA NAS U SVAKOM POGLEDU! Cuj oni ce da zaplene bitcoine, a ne znaju ni o cemu se radi.

Jeste saljivo , ali nemojte misliti da se takve rasprave ne vode u inostranstvu .Jedino tu treba da bude iskljucena javnost.
Porez na dobit to je resenje za bitkoine , kao sto sam napisao, kupio si po 1000 e sad vrede 10 k eura , platis porez na dobit jer nije drzavna valuta vec roba.
Kako ce da znaju , mi sigurno zasad ne , ali sve transkakcije mogu da se legalizuju , ne postoji varijanta da velesile ne znaju tokove novca.

Njima je samo u glavi kako bi nesto zaplenili, oporezovali, uveli nesto parafiskalno, samo deri narod.......

https://blog.blockpit.io/en/crypto-taxation-regulations-sweden

The Taxation of Cryptocurrencies in Sweden
In Sweden, individuals have to declare all of their transactions made through the use of cryptocurrencies on an annual basis. The authorities advise you to keep a list of all your spending, trading, lending and even for using them as a gambling bet.
For trading, capital gains tax is applied to cryptocurrency which is at a flat rate of 30%. Losses are deductible for up to 70%
If it is held like a stock though, any realised profit is considered income from business operations. Income tax in Sweden is based on a progressive model depending on various factors. The current average income tax rate is at 32%.

Brutalna crna pilula za posednike kriptosa.

Посао сваке државне администрације је да убира порез и да тај порез искористи најбоље могуже по развој целе заједнице.

Државна админстрација Србије ни уједном од двапосла није показала такве резултате да може добити прелазну оцену.

Нити скупља порез .. како успешне државе скупљају .. нити троши како успешне државе скупљају .....

Тако се понаша од памтивека ....

Порески фондови су пре сужили монарсим аз авојску и рат .. данашњим модерним монарсима за лично и фамилијарно богажење.

Једину замерку што опозиција има на власт је 'зашто ми нисмо на власти да радимо исто '

Back