UŽIVO: Ponovo radi javni prevoz u Beogradu i Nišu, otvaraju se tržni centri

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
93.732
UŽIVO: Ponovo radi javni prevoz u Beogradu i Nišu, otvaraju se tržni centri
Gradski prevoz u Nišu ponovo radi

U Nišu od danas ponovo funkcioniše gradski prevoz, a kao i u Beogradu, mogu da ga koriste svi građani, a ne samo zaposleni.

Gradski štab za vanredne situacije je takvu odluku doneo na osnovu preporuke Kriznog štaba Vlade Srbije i procene trenutne epidemiološke situacije u Nišu.

Građanima je preporučeno da poštuju preporuke epidemiologa i da nose zaštitne maske i rukavice u vozilima javnog prevoza.

http://rs.n1info.com/Vesti/a597213/Koronavirus-u-Srbiji-i-svetu-8.-maja.html

itd itd nego da vas pitam:

Kako vas nije sramota svoje nesposobnosti da meru koju ste doneli ukinete posle samo JEDAN DAN?!

Kod nas se i dalje ne radi. Ne znam kako je krenulo to sa gradskim prevozom. Ovima iz medija ne verujem mozda je neko od forumasa imao danas iskustvo sa autobusom. Virus je opasan za mnoge ljude a neki ga i ne primete da su ga dobili. Sad ko hoce da se kocka ,mozda je otporan a mozda bas ima onu falinku koju ovaj virus napada. U svakom slucaju nastavljam sa neradom bar do ponedeljka,Cekamo da nam jave ,mada se ja ne bunim ,eto jutros pokosio travu ,izvozao 5km biciklom pored mene istrcao se i pas. 21 stepen ,suncano,fenomenalno. Mada cekamo da nam uplate platu,jos nema izvestaja?10ti je u nedelju .

Kod nas se i dalje ne radi. Ne znam kako je krenulo to sa gradskim prevozom. Ovima iz medija ne verujem mozda je neko od forumasa imao danas iskustvo sa autobusom. Virus je opasan za mnoge ljude a neki ga i ne primete da su ga dobili. Sad ko hoce da se kocka ,mozda je otporan a mozda bas ima onu falinku koju ovaj virus napada. U svakom slucaju nastavljam sa neradom bar do ponedeljka,Cekamo da nam jave ,mada se ja ne bunim ,eto jutros pokosio travu ,izvozao 5km biciklom pored mene istrcao se i pas. 21 stepen ,suncano,fenomenalno. Mada cekamo da nam uplate platu,jos nema izvestaja?10ti je u nedelju .
Pa rekli su da je plata 11.

Naime nedeljom ne radi neurgentni platni promet do 09 u ponedeljak

Back