Uživajmo malo u kukanjavi žutih glasača na B92

Ne mogu da verujem i da po zutim medijima ovakav popizditis naroda nastupio hahhahaaa

sta se bre palis, naravno da ni ovi sad na vlasti nisu dobri i niko nije debil da ih smatra savrsenim, samo su bar za mrvicu manje zlo od tih protivnika E.U i ljubitelja Indije i Rusije koje ti podrzavas...Normalno da su ljudi nezadovoljni, samo pored svih problema koje Srbija ima i lopina samo joj jos vi falite patrijoti....da dovedete jos gore....

sta se bre palis, naravno da ni ovi sad na vlasti nisu dobri i niko nije debil da ih smatra savrsenim, samo su bar za mrvicu manje zlo od tih protivnika E.U i ljubitelja Indije i Rusije koje ti podrzavas...Normalno da su ljudi nezadovoljni, samo pored svih problema koje Srbija ima i lopina samo joj jos vi falite patrijoti....da dovedete jos gore....

Otkud znas da su manje zlo kad ti na vlsti nisu bili

Ma znamo ih sve i to previše dobro, 20 godina iste face....
Ajde, leba ti, reci, kome bi dao nacrtanu ovcu da ti čuva, a kamoli da ti vodi državu?

Ma sve je to olosh to stoji ali sta sad....znaci onda neka nas jashu ovi zuti lopovi posto eto i ostali su nikakvi....mislim da narod ove treba lepo da povesha pa ce i sledeci koji zatim dodju na vlast prvo dobro razmisliti pre nego sto se odluce da nesto ukradu i unishte kao sto su ovi DOS-ovci urnisali Srbiju u zadnjih 9 godina.

Ma sve je to olosh to stoji ali sta sad....znaci onda neka nas jashu ovi zuti lopovi posto eto i ostali su nikakvi....mislim da narod ove treba lepo da povesha pa ce i sledeci koji zatim dodju na vlast prvo dobro razmisliti pre nego sto se odluce da nesto ukradu i unishte kao sto su ovi DOS-ovci urnisali Srbiju u zadnjih 9 godina.

Teoretski bi možda upalilo, čak sam i tu skeptična.

У Србији више нема шта да се краде.
Жути су докусурили Србију- банкрот смо.

У прилог чему говоре и сви кредити које узимају од ммф-а, иначе ни би имали од чега да деле плате.

Према томе, следећа влада већ неће моћи да се понаша по моделу ове, неће требати ни кука ни мотика.

Kako kome?
Pa Krasićevoj ženi i Vjeričinoj sestri, ofkors. Pametne žene, uspešne, preduzimljive, eksperti :mrgreen:
Баш као и Мловићка, Кулунџија, Грубијашевићка...а тек кад видим ону из дс-а са напумпаним устима Јелену ''Нешто'', туга ме ухвати...дакле, не аболирај ове набројене огавштине- тако одступаш од објективизма који тврдиш да подржаваш.;)

Баш као и Мловићка, Кулунџија, Грубијашевићка...а тек кад видим ону из дс-а са напумпаним устима Јелену ''Нешто'', туга ме ухвати...дакле, не аболирај ове набројене огавштине- тако одступаш од објективизма који тврдиш да подржаваш.;)

Ko abolira? Linkuj da aboliram ;)

Na isti način, iz istog razloga i sa istim naravoučenijem sam odgovorila kolegi koji gore crče od smeha, kao što si ti meni odgovorila na ovaj post. Pročitaj i citat, a ne samo odgovor.

Btw, ove 4 što si nabrojala ni ja ne mogu da smislim.

Ko abolira? Linkuj da aboliram ;)

Na isti način, iz istog razloga i sa istim naravoučenijem sam odgovorila kolegi koji gore crče od smeha, kao što si ti meni odgovorila na ovaj post. Pročitaj i citat, a ne samo odgovor.

Btw, ove 4 što si nabrojala ni ja ne mogu da smislim.
Не можеш да их смислиш, а никад их до сад ниси прозвала именом и презименом.;)
Немој бре...бар је јасно коју политику подржава свако од нас ко овде постује.

Аболираш их чињеницом да их не прозиваш јавно.

Не можеш да их смислиш, а никад их до сад ниси прозвала именом и презименом.;)
Немој бре...бар је јасно коју политику подржава свако од нас ко овде постује.

Аболираш их чињеницом да их не прозиваш јавно.

Zamisli, Kolundžiju čak i jesam, ona mi posebno ide na živce od ovih pomenutih...i Malovićku...za ostale se ne sećam da li su se pominjale u temama na kojima sam učestvovala.

Vidi ovako, pošto ti je promakla poenta mojih postova: Na svako ime koje navede jedan tabor, i drugi tabor može da navede ime. Možemo i da igramo ovde Kaladont sa tim, čisto da bude zanimljivije.
Samo što je nekome potrebno "izlistavanje" na par strana pa da ukapira šta je najveći crnjak u celoj našoj situaciji, a neko to ukači bez da mu crtaš.

marsovac | Petak, 27 Mart 2009. 14:57h

Vrhovni sud preporucuje obustavljanje postupaka protiv drzave, Ceda od poslanicke plate iznajmljuje vilu na Dedinju i vozi dzip od 60.000 evra, Infostan se bavi organizovanim kriminalom po nalogu drzave, Jelasic kupio vilu od 300.000 evra, godina studija kosta i po 3.000 evra, Kosovo izgubljeno, drzavne firme rasprodate a pare nestale, Tomica legalizuje pljacku porodilja i bolesnika, Kvirija dobila 100.000 evra a za Narodni muzej para nema, Bregovic svira za 100.000 evra za Ng za Filharmoniju nema para, ubistva vojnika na Topcideru, TV pretplata za Zikinu sarenicu, namestena Beovizija, nestale pare za Univerzijadu, Miskovic kupio 51% svakog od nas, afere sa UO JAT-a, Zeleznicama srbije, RIK... ...da li je neko od tih gangstera ikada odgovarao za nesto? Nije im dosta, sad hoce da zaplenjuju imovinu sirotinji zbog izmisljenih dugova i da oporezuju najbednije plate u regionu! PA DOSTA JE BILO, BRE! SUBOTA, u 12h!

Ajmo jos malo komentara sa Blic sajta

DzoniKG | Subota, 28 Mart 2009. 10:42h

I punto je jedna velika prevara.Novinari blica prosetajte do sajma i uzmite cenovnik za punta i uporediti sa onim od Z10 ,punto od 7000 eura nema apsolutno nista ,ima tockove 13 kao na peglici ,nema cak ni servo i obrtomer a verzija koja je sad 8000 eura prosle godine na sajmu je kostala 7200 eura. Evo vam cenovnik za punta sa sajma http://www.dodaj.rs/?1C/Ft/PREhRib/punto-1.jpg i uporedite sa onim za Z10 http://www.zastava10.com/index.php?n=TehnickeKarakteristike.Pak eti Ljudi su opet namagarceni ali sta drugo ocekivati od ove drzave

Fascinantno je kako su B92 i Blic, bastioni ZES-a, puni krikova 'dole vlada!' 'svi na ulice!' i sl.
Valjda i njima doslo iz dupeta u glavu, al' tek kad su ih naterali da se solidarisu sa Krishtom.
Nije. Tek im je došlo u dupe pose usvajanja zakona o pederima. Tek kad su osetili posledice istog na svojoj koži čitaj dupetu, počeli su da dolaze k' sebi.

Имбецили мислили да ће Тадић и компанија да им донесу икакав бољитак, бар за микрон

И сад бесне , јер као нису знали. Највише ми је жао што ми судбину диктирају такви

Који је то низ Ђинђић, Живковић, Коштуница, финитум је Цветковић :lol:

Poslednja izmena:

Back