Млађа би био прави ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da verujem i da po zutim medijima ovakav popizditis naroda nastupio hahhahaaa
sta se bre palis, naravno da ni ovi sad na vlasti nisu dobri i niko nije debil da ih smatra savrsenim, samo su bar za mrvicu manje zlo od tih protivnika E.U i ljubitelja Indije i Rusije koje ti podrzavas...Normalno da su ljudi nezadovoljni, samo pored svih problema koje Srbija ima i lopina samo joj jos vi falite patrijoti....da dovedete jos gore....
A, ni ne brani... Ćute, razočarani i šokirani, i pitaju se "što smo ispali naivčine".
Otkud znas da su manje zlo kad ti na vlsti nisu bili
Ma znamo ih sve i to previše dobro, 20 godina iste face....
Ajde, leba ti, reci, kome bi dao nacrtanu ovcu da ti čuva, a kamoli da ti vodi državu?
Ajde, leba ti, reci, kome bi dao nacrtanu ovcu da ti čuva, a kamoli da ti vodi državu?
Ma sve je to olosh to stoji ali sta sad....znaci onda neka nas jashu ovi zuti lopovi posto eto i ostali su nikakvi....mislim da narod ove treba lepo da povesha pa ce i sledeci koji zatim dodju na vlast prvo dobro razmisliti pre nego sto se odluce da nesto ukradu i unishte kao sto su ovi DOS-ovci urnisali Srbiju u zadnjih 9 godina.
Динкићу и Ђелићу гарант ...![]()
![]()
Од једне нацртане овце три би украли ...![]()
![]()
Коме ако не њима ...![]()
![]()
![]()
У Србији више нема шта да се краде.Ma sve je to olosh to stoji ali sta sad....znaci onda neka nas jashu ovi zuti lopovi posto eto i ostali su nikakvi....mislim da narod ove treba lepo da povesha pa ce i sledeci koji zatim dodju na vlast prvo dobro razmisliti pre nego sto se odluce da nesto ukradu i unishte kao sto su ovi DOS-ovci urnisali Srbiju u zadnjih 9 godina.
Баш као и Мловићка, Кулунџија, Грубијашевићка...а тек кад видим ону из дс-а са напумпаним устима Јелену ''Нешто'', туга ме ухвати...дакле, не аболирај ове набројене огавштине- тако одступаш од објективизма који тврдиш да подржаваш.Kako kome?
Pa Krasićevoj ženi i Vjeričinoj sestri, ofkors. Pametne žene, uspešne, preduzimljive, eksperti![]()
... ofkors. ...![]()
Баш као и Мловићка, Кулунџија, Грубијашевићка...а тек кад видим ону из дс-а са напумпаним устима Јелену ''Нешто'', туга ме ухвати...дакле, не аболирај ове набројене огавштине- тако одступаш од објективизма који тврдиш да подржаваш.![]()
Не можеш да их смислиш, а никад их до сад ниси прозвала именом и презименом.Ko abolira? Linkuj da aboliram
Na isti način, iz istog razloga i sa istim naravoučenijem sam odgovorila kolegi koji gore crče od smeha, kao što si ti meni odgovorila na ovaj post. Pročitaj i citat, a ne samo odgovor.
Btw, ove 4 što si nabrojala ni ja ne mogu da smislim.
Не можеш да их смислиш, а никад их до сад ниси прозвала именом и презименом.
Немој бре...бар је јасно коју политику подржава свако од нас ко овде постује.
Аболираш их чињеницом да их не прозиваш јавно.
Nije. Tek im je došlo u dupe pose usvajanja zakona o pederima. Tek kad su osetili posledice istog na svojoj koži čitaj dupetu, počeli su da dolaze k' sebi.Fascinantno je kako su B92 i Blic, bastioni ZES-a, puni krikova 'dole vlada!' 'svi na ulice!' i sl.
Valjda i njima doslo iz dupeta u glavu, al' tek kad su ih naterali da se solidarisu sa Krishtom.