Uzimati i davati u vezi

Колико дајеш толико ћеш добити...ако очекујеш за узврат да добијеш пропорционално датом онда то није љубав....
Глупо је дискутовати о балансу јер љубав није трговина (ја теби ово а ти мени оно)
Нема те жене која неће дати и пружити пропорциоанлно датом...таква не постоји,сем ако није сто постотни кретен...мада има и таквих....
...код мушкараца је то мало другачије...Бар 80% мушкараца којима партнерке пуно дају и које улажу у везу, са временом умисли да су ''ФРАЈЕРИ'' и да су неке ''БАЈЕ КАРАБАЈЕ'' и почну да изврћу ствари на један некоректан смешан начин....не сконтају да имају поред себе жену која се труди и која улаже него умисле да су најлепши,најбољи,незаменљиви....а не виде да су на стакленим ногама....таквима само мало уздрмаш самопоуздање и одмах показују своје право лице...постају флафији,фифији,папуче...усеру се од страха када схвате да су заменљиви...

Napišeš da je glupo diskutovati o balansu, a onda u ostatku posta objasniš kako bar 80% muškaraca u vezi glumi "frajere" dok im partnerke puno ulažu u vezu, a oni kao posledica takvog ponašanja postaju zamenjivi. Dakle diskutuješ o balansu. :cool:

Sve je u balansu. Balans je sve.

Da li u vezi merite koliko dajete (ili dobijate) i ocekujete isto zauzvrat, nebitno cega, ili ste jedni od onih koji mogu bez merenja da budu u vezi?

ako se od srca daje ne trazi se nista za uzvrat.sustina je da ljubav potreba ljudskog bica,ona ga upotpunjuje i ako covek voli svog partnera onda ce mu ciniti sve iz ljubavi ne ocekujuci nista za uzvrat.to merenje mi zvuci ono bankarski kao ja sam ti dao ali moras da mi vratis sa kamatom.:eek:
ljubav je nemeriljiva kategorija i ne postoji instrument koji ce pokazati njenu velicinu,cinis nesto zato sto zelis drugome da pruzis jer te samo to pruzanje ispunjava bez obzira na rekaciju drugoga

ako se od srca daje ne trazi se nista za uzvrat.sustina je da ljubav potreba ljudskog bica,ona ga upotpunjuje i ako covek voli svog partnera onda ce mu ciniti sve iz ljubavi ne ocekujuci nista za uzvrat.to merenje mi zvuci ono bankarski kao ja sam ti dao ali moras da mi vratis sa kamatom.:eek:
ljubav je nemeriljiva kategorija i ne postoji instrument koji ce pokazati njenu velicinu,cinis nesto zato sto zelis drugome da pruzis jer te samo to pruzanje ispunjava bez obzira na rekaciju drugoga

gluposti, neiskustvo....

sto vise volis nekoga vise od njega i ocekujes
to pruzanje bez obzira na reakciju drugoga je primenljivo samo na odnose roditelji-deca

hahaha a ovo mi je posebno zanimljiv biser

toso, baja i karabaja se ne postaje tako sto je neko odlucio to da bude vec ga okolina takvim napravi
to krece od malih nogu, recimo od mladjih razreda osnovne skole kad ili skontas da se sve devojcice iz razreda loze na tebe ili uvidis da si go ****** i skart i da nikad dobru ribu neces imati sem ukoliko ne nagomilas shushku
tako klinac koga sve devojcice iz razreda gledaju i zele da se ka njemu okrene flajka kad je zavrte u msnim fotama vremenom postaje svestan sebe i svoje moci koju ima nad zenskinjem i moz da radi sta hoce
i to nije trip
korektno ili ne, to ti je zivot

У Пубертету да...е сада неке овде још увек дрма пубертет колико видим ...у пубертету си баја и карабаја ако си највећа будала у одељењу,ако бежиш са часова итд...па онда упишеш неки занат у некој индустријској школи ,па дувкиш мариЈу ану...и онда дођеш у неке године ...на пример тридесете...и схватиш да си клошар ,без занимања,посла,без пола зуба у вилици и схватиш да су тамо неки нердови из Основне и средње сада фрајери са кинтом,колима,послом,рибама...
И онда нађеш девојку која треба да ти лечи стечене комплексе и да јој причаш приче у прошлом времену ''ЈА сам био'' ''знаш ли шта сам ЈА радио'' итд...са стргоим навођењем ЈА и БИО у свакој реченици....

ja sam ljubav kretala mjeriti onda kada je kolicina ljubavi koju sam osjecala od strane naglo padala... onda se mjeri, kad se treba dupe svoje spasiti da te ne zaebu...

znala sam da je mjerim i na pocetku, nisam sigurna s tim prepushtanjem u neshto gdje cu opet da ispadnem zaebana...

a ostatak veze, ako je sve ok, je obicno kao ogledalo...sa nekim plus/minus varijacijama....

Браво...о томе причам :) љубав је немерљива категорија и нема камате и замене

У Пубертету да...е сада неке овде још увек дрма пубертет колико видим ...у пубертету си баја и карабаја ако си највећа будала у одељењу,ако бежиш са часова итд...па онда упишеш неки занат у некој индустријској школи ,па дувкиш мариЈу ану...и онда дођеш у неке године ...на пример тридесете...и схватиш да си клошар ,без занимања,посла,без пола зуба у вилици и схватиш да су тамо неки нердови из Основне и средње сада фрајери са кинтом,колима,послом,рибама...
И онда нађеш девојку која треба да ти лечи стечене комплексе и да јој причаш приче у прошлом времену ''ЈА сам био'' ''знаш ли шта сам ЈА радио'' итд...са стргоим навођењем ЈА и БИО у свакој реченици....

Сад се излогујеш са клон налога, па нападнеш овај пост, па се вратиш, па браниш ово што пишеш, и рибе те готиве како си ти диван, и те приче..

Него нешто ми не иде ћирилица, шатро Србија, а овамо "нердови", ћирилични енглески боде очи..

Poslednja izmena:

a to si sve gledo u americkim sitkomima pa si odlucio da je tako sto posto? :lol:
msm ko jos u ovoj raspaloj zemlji ima koristi od toga sto nije bezo sa casova?
reko ja dobro tamo, ti ko da si iz reklame za jogurt izaso

gluposti, neiskustvo....

sto vise volis nekoga vise od njega i ocekujes
to pruzanje bez obzira na reakciju drugoga je primenljivo samo na odnose roditelji-deca

pa ako ocekujes za uzvrat onda ljubav nije iskrena vec interesna,uzrocno-posledicna i nema slobode u njoj,ti ljubav dozivljavas kao mehanicku reakciju,dao sam znaci treba i da dobijem, ja kao cin slobodne volje i zelje da se drugome pruzi zadovoljstvo

nego ti toso lepo pamet uglavu
zagrej stolicu, slusaj mamu i tatu, pomazi staricama da predju preko ulice i gledaj amerikanske serijice
nada umire poslednja
a glupost?
nikad!

raduj se machak
dvostruko si blagosloven :lol:

Видим да су те погодили моји коментари...зезнуто је препознати себе у коментарима незнанца ,јел да?

hahaha a ovo mi je posebno zanimljiv biser

toso, baja i karabaja se ne postaje tako sto je neko odlucio to da bude vec ga okolina takvim napravi
to krece od malih nogu, recimo od mladjih razreda osnovne skole kad ili skontas da se sve devojcice iz razreda loze na tebe ili uvidis da si go ****** i skart i da nikad dobru ribu neces imati sem ukoliko ne nagomilas shushku
tako klinac koga sve devojcice iz razreda gledaju i zele da se ka njemu okrene flajka kad je zavrte u msnim fotama vremenom postaje svestan sebe i svoje moci koju ima nad zenskinjem i moz da radi sta hoce
i to nije trip
korektno ili ne, to ti je zivot

Istina.

Видим да су те погодили моји коментари...зезнуто је препознати себе у коментарима незнанца ,јел да?

toso, ja nisam bezo sa casova ;)

a mi nismo neznanci jer tebi svaki post ovde nepatvorno smrdi na traume izazvane mojim jos uvek nesasusenim belancevinama lociranim u predelu tvoje macije labrnje

te slobodno nastavi sebe da ubedjujes kako sam ja klise iz americkih sitkoma
uradi sve sto treba kako bi zaboravio traume proteinske skrame :lol:

batice

ne cek
sekice?

pa ako ocekujes za uzvrat onda ljubav nije iskrena vec interesna,uzrocno-posledicna i nema slobode u njoj,ti ljubav dozivljavas kao mehanicku reakciju,dao sam znaci treba i da dobijem, ja kao cin slobodne volje i zelje da se drugome pruzi zadovoljstvo

ljubav je najsebicnije moguce osecanje koje postoji
braca se poubijaju zbog ******

i ti meni sad ovde palamudis o slobodi i pruzanju zadovoljstva
i neocekivanju nicega zauzvrat?!?

ma idi bre :hahaha1:

ljubav je najsebicnije moguce osecanje koje postoji
braca se poubijaju zbog ******

i ti meni sad ovde palamudis o slobodi i pruzanju zadovoljstva
i neocekivanju nicega zauzvrat?!?

ma idi bre :hahaha1:

izvitopereno razmisljas i dozivljas ljubav ako ti pod ljubavlju podrazumevas samo zelju za pichkom i sexom onda je svaka dalja prica besmislena...hebi i ne razmisljaj onda,puni bato samo treba da znas da izmedju tebe i dilda nema nikakve razlike;)

jeste, ja cu da ga volim mazim pazim i zovem Djole, a on ce sta?
na osnovu cega ti zavolis nekog? fizicke privlacnosti i umisljenosti?
pa valjda mora bar 50 % OD TVOJIOH 100% da bude potvrdjeno od strane druge osobe da bi znao da se taj tvoj trud ceni i uvazava i da radis prave stvari, ljubav se valjda tako neguje
naravno da ne treba meriti -ja sam, ti si- ali mora da postoji neko uzvracanje

ljubav kao ljubav i jeste takva, ali ljubav kao odnos nije
ja volim mog psa, a da li znas zasto? ja ne znam, prosto je tako
znam samo da mi stvara osecaj neverovatan, kao drugo bice, volim i cvece i divim mu se, volim i kad je dan suncan etc

Има она прича кад наставница прича малом перици о узимању и давању, и како је то лепо.. И прође пар дана и они опет о томе, и пита га наставница да каже неки пример, каже он "ја сам данас другару дао шамар а узео му ужину".. Е то је и овде прича, свако гледа да да мање него што добија.. И сада ћете ви да кажете "е није тако", а ја ћу да кажем "е ку*ац није" и тај фазон..

Back