Uzimati i davati u vezi

Ja se odrekao horoskopa. Suviše sam komplikovan, ako ćemo po horoskopu :(

Ма ја сам тек пре можда пар месеци сазнао да сам бик у подзнаку, мене тај хороскоп не занима много, него оно стално те питају шта си па шта си, па то сам носите се меЂ гузове.. :lol:

Dok ona prva ne potegne kantar, ja ćutim i uživam :hahaha:

Šalu na stranu. Nema merenja, jer to je kapija za napolje.

ma brate, daj se ne lazemo, merimo i to jos kako, svi
samo sto recimo idijoti imaju pogresnu predstavu o tome kolko pruzaju pa onda ocekuju ekvivalent svog tripa zauzvrat
to ti je glavni kamen spoticanja u svakoj vezi i koren svih problema

samo jos da kazem da su muskarci uvek mnogo realniji u proceni pruzenog pa samim tim i u potraznji vracenog
dok su zene sklone augmentaciji onoga sto pruzaju pa postanu alave

Kao sto rece Han van Zem gore, dokle ima balansa sve je ok, a sigurno ce neko poceti da meri ako njegove potrebe nisu zadovoljene ili ne dobija ono sto zeli, mada i to je glupo malo, "ti nisi uradio to, necu ja tebi to" (kao dvoje klinaca kada se raspravljaju), umesto toga je bolje dati predlog i otvoreno procitati, mada to zvuci lepo na papiru u praksi ide uglavnom drugacije.

Glupo je meriti ne znam ni ja, poljupce, zagrljaje i sl, ali da se stalno jedna strana pita gde se izlazi i kada, ili da jedna strana vecito trpi i tolerise, tu vec mora da postoji neki balans.

Kao sto rece Han van Zem gore, dokle ima balansa sve je ok, a sigurno ce neko poceti da meri ako njegove potrebe nisu zadovoljene ili ne dobija ono sto zeli, mada i to je glupo malo, "ti nisi uradio to, necu ja tebi to" (kao dvoje klinaca kada se raspravljaju), umesto toga je bolje dati predlog i otvoreno procitati, mada to zvuci lepo na papiru u praksi ide uglavnom drugacije.

Glupo je meriti ne znam ni ja, poljupce, zagrljaje i sl, ali da se stalno jedna strana pita gde se izlazi i kada, ili da jedna strana vecito trpi i tolerise, tu vec mora da postoji neki balans.

E, ali koliko ljudi zaista ume da otvoreno popriča sa partnerom, ili da se fer raspravi, ili da se smiri kada je poenta dokazana? To je umuće.

samo sto recimo idijoti imaju pogresnu predstavu o tome kolko pruzaju pa onda ocekuju ekvivalent svog tripa zauzvrat

samo jos da kazem da su muskarci uvek mnogo realniji u proceni pruzenog pa samim tim i u potraznji vracenog

Ма да, то као нико не мери, а кад изађе неко сра*е на видело, крене оно "ја за тебе урадила то то то и то, а шта си ти за мене?" хахаха, као што нико није злопамтило, све људске громаде, сви заборављају, а онда кад крене "колико пута си ме за*ебао брате, тад тад тад и тад" хаха..

Ma mi smo ti druže uvek opušteni i ne doživljavamo vezu pragmatično kao one. One to ili shvate, ili postanu matore veštice. A imaš i onu moju priču iz teme "i u dobru i u zlu", pa tamo vidi kako imamo očigledne primere gde žena može samo bezgraničnu ljubav da pruži, jer siroma, nema šta drugo od života da da.

Колико дајеш толико ћеш добити...ако очекујеш за узврат да добијеш пропорционално датом онда то није љубав....
Глупо је дискутовати о балансу јер љубав није трговина (ја теби ово а ти мени оно)
Нема те жене која неће дати и пружити пропорциоанлно датом...таква не постоји,сем ако није сто постотни кретен...мада има и таквих....
...код мушкараца је то мало другачије...Бар 80% мушкараца којима партнерке пуно дају и које улажу у везу, са временом умисли да су ''ФРАЈЕРИ'' и да су неке ''БАЈЕ КАРАБАЈЕ'' и почну да изврћу ствари на један некоректан смешан начин....не сконтају да имају поред себе жену која се труди и која улаже него умисле да су најлепши,најбољи,незаменљиви....а не виде да су на стакленим ногама....таквима само мало уздрмаш самопоуздање и одмах показују своје право лице...постају флафији,фифији,папуче...усеру се од страха када схвате да су заменљиви...

Колико дајеш толико ћеш добити...ако очекујеш за узврат да добијеш пропорционално датом онда то није љубав....
Глупо је дискутовати о балансу јер љубав није трговина (ја теби ово а ти мени оно)
Нема те жене која неће дати и пружити пропорциоанлно датом...таква не постоји,сем ако није сто постотни кретен...мада има и таквих....
...код мушкараца је то мало другачије...Бар 80% мушкараца којима партнерке пуно дају и које улажу у везу, са временом умисли да су ''ФРАЈЕРИ'' и да су неке ''БАЈЕ КАРАБАЈЕ'' и почну да изврћу ствари на један некоректан смешан начин....не сконтају да имају поред себе жену која се труди и која улаже него умисле да су најлепши,најбољи,незаменљиви....а не виде да су на стакленим ногама....таквима само мало уздрмаш самопоуздање и одмах показују своје право лице...постају флафији,фифији,папуче...усеру се од страха када схвате да су заменљиви...

И сад ми стварно треба да верујемо да си ти мушко и да ниси клон?

Poslednja izmena:
Бар 80% мушкараца којима партнерке пуно дају и које улажу у везу, са временом умисли да су ''ФРАЈЕРИ'' и да су неке ''БАЈЕ КАРАБАЈЕ'' и почну да изврћу ствари на један некоректан смешан начин

hahaha a ovo mi je posebno zanimljiv biser

toso, baja i karabaja se ne postaje tako sto je neko odlucio to da bude vec ga okolina takvim napravi
to krece od malih nogu, recimo od mladjih razreda osnovne skole kad ili skontas da se sve devojcice iz razreda loze na tebe ili uvidis da si go ****** i skart i da nikad dobru ribu neces imati sem ukoliko ne nagomilas shushku
tako klinac koga sve devojcice iz razreda gledaju i zele da se ka njemu okrene flajka kad je zavrte u msnim fotama vremenom postaje svestan sebe i svoje moci koju ima nad zenskinjem i moz da radi sta hoce
i to nije trip
korektno ili ne, to ti je zivot

Back