Lollol
Poznat
- Poruka
- 9.450
Da li u vezi merite koliko dajete (ili dobijate) i ocekujete isto zauzvrat, nebitno cega, ili ste jedni od onih koji mogu bez merenja da budu u vezi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li u vezi merite koliko dajete (ili dobijate) i ocekujete isto zauzvrat, nebitno cega, ili ste jedni od onih koji mogu bez merenja da budu u vezi?
Ја сам вага у хороскопу дечаче, па ти види.
Ja se odrekao horoskopa. Suviše sam komplikovan, ako ćemo po horoskopu![]()
Uvek nosim sa sobom punu merilacku opremu...sivacim metrom merim mu izgovorene reci, korake, zagrljaje, higrokisserom vlaznost njegovih poljubaca, manometrom pritisak...i tako...
Uvek nosim sa sobom punu merilacku opremu...sivacim metrom merim mu izgovorene reci, korake, zagrljaje, higrokisserom vlaznost njegovih poljubaca, manometrom pritisak...i tako...
Dok ona prva ne potegne kantar, ja ćutim i uživam
Šalu na stranu. Nema merenja, jer to je kapija za napolje.
Kao sto rece Han van Zem gore, dokle ima balansa sve je ok, a sigurno ce neko poceti da meri ako njegove potrebe nisu zadovoljene ili ne dobija ono sto zeli, mada i to je glupo malo, "ti nisi uradio to, necu ja tebi to" (kao dvoje klinaca kada se raspravljaju), umesto toga je bolje dati predlog i otvoreno procitati, mada to zvuci lepo na papiru u praksi ide uglavnom drugacije.
Glupo je meriti ne znam ni ja, poljupce, zagrljaje i sl, ali da se stalno jedna strana pita gde se izlazi i kada, ili da jedna strana vecito trpi i tolerise, tu vec mora da postoji neki balans.
E, ali koliko ljudi zaista ume da otvoreno popriča sa partnerom, ili da se fer raspravi, ili da se smiri kada je poenta dokazana? To je umuće.
ma brate, daj se ne lazemo, merimo i to jos kako, svi
samo sto recimo idijoti imaju pogresnu predstavu o tome kolko pruzaju pa onda ocekuju ekvivalent svog tripa zauzvrat
to ti je glavni kamen spoticanja u svakoj vezi i koren svih problema
samo jos da kazem da su muskarci uvek mnogo realniji u proceni pruzenog pa samim tim i u potraznji vracenog
dok su zene sklone augmentaciji onoga sto pruzaju pa postanu alave
ma brate, daj se ne lazemo, merimo i to jos kako, svi
samo sto recimo idijoti imaju pogresnu predstavu o tome kolko pruzaju pa onda ocekuju ekvivalent svog tripa zauzvrat
to ti je glavni kamen spoticanja u svakoj vezi i koren svih problema
samo jos da kazem da su muskarci uvek mnogo realniji u proceni pruzenog pa samim tim i u potraznji vracenog
dok su zene sklone augmentaciji onoga sto pruzaju pa postanu alave
ja znam za samo jedan takav par
Колико дајеш толико ћеш добити...ако очекујеш за узврат да добијеш пропорционално датом онда то није љубав....
Глупо је дискутовати о балансу јер љубав није трговина (ја теби ово а ти мени оно)
Нема те жене која неће дати и пружити пропорциоанлно датом...таква не постоји,сем ако није сто постотни кретен...мада има и таквих....
...код мушкараца је то мало другачије...Бар 80% мушкараца којима партнерке пуно дају и које улажу у везу, са временом умисли да су ''ФРАЈЕРИ'' и да су неке ''БАЈЕ КАРАБАЈЕ'' и почну да изврћу ствари на један некоректан смешан начин....не сконтају да имају поред себе жену која се труди и која улаже него умисле да су најлепши,најбољи,незаменљиви....а не виде да су на стакленим ногама....таквима само мало уздрмаш самопоуздање и одмах показују своје право лице...постају флафији,фифији,папуче...усеру се од страха када схвате да су заменљиви...
a svet je pun likova zbunjenih pricama o karmi
evo toso recimo ko da je izaso iz reklame za jogurt
Бар 80% мушкараца којима партнерке пуно дају и које улажу у везу, са временом умисли да су ''ФРАЈЕРИ'' и да су неке ''БАЈЕ КАРАБАЈЕ'' и почну да изврћу ствари на један некоректан смешан начин