leki1
Iskusan
- Poruka
- 6.588
od broja izaslih 65% , opozicija s druge strane ne postojiNije bitno koliko je opozicija uzela.
Nemoj da menjaš teze.
Dao sam ti dokaz da Vučić vlada sa 27.4 odsto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
od broja izaslih 65% , opozicija s druge strane ne postojiNije bitno koliko je opozicija uzela.
Nemoj da menjaš teze.
Može da izadje i manje od milion, na primer treba animirati nekih 400.000 apstinenata za studente i opoziciju plus da neki glasači Vučića napuste. Medjutim može se desiti 2 miliona za Vučića i 1,9 miliona neko drugi što gotovo sigurno vodi u velike nerede čega se Vučić plaši. Zato on hoće izbore 2027 jer računica je da će tada izlaznost biti niža.sve i da je tako kako ti kazes da nas je samo milion, taj milion moze da odluci. i taj milion ne treba potceniti.
To je naduvani birački spisak sa ljudima koji su odavno van Srbije i nikada neće glasati. Ako računaš birače u Srbiji njih je 5 miliona a Vučić je na predsedničkim dobio 2,2 miliona. Ukupno na izbore izadje oko 3,8 miliona što znači da je apstinenata u Srbiji nešto oko milion ili manje kad se uzme u obzir da su mnogi sprečeni da izadju na dan izbora, bolesni ili u inostranstvu.
Bolje ćuti , po toj tvojoj logici opozicija onda ima manje od 10% ukupnih glasova.Mučeniče, evo ti sve crno na belo na ovaj stranici. https://www.rik.parlament.gov.rs/542645/rezultati/
No, matematički ti pišem.
Ukupno glasača: 6500666, od tog broja, za SNS je glasalo 1783701.
Tih 1.783.701 čine 27.43874243039099 %
Malo sam omašio, za 2.4 procenta.
Znači Vučić vlada sa 27.4 odsto glasača.
Skakači su predali celokupnu svoju državu sa svim resursima i ljudima u njoj kao robove drugoj državi . Ti kao zdravstveno zapuštene osoba moraš razumeti da tvoja realnost nije isto što i objektivna stvarnost .Pa ne, Ukrajinci su trebali da cute na 100-godisnju KGB okupaciju Ukrajine, koja je pobila vise miliona Ukrajinaca.
Ono, i u novijoj istoriji im reketirali SVE ukrajinske privatnike, i pokusali da ubiju SVE politicare koji su i malo pokusali da vode politiku udaljivanja od FSB diktature.
Bas su glupi ti mladi u Ukrajini, nece KGB, umesto da su cutali i lizali.
U realnom svetu i realnoj dimenziji postojanja, ne postoji nista fascinantnije i vrednije divljenja u Evropi posle WW2, od borbe ukrajinskog naroda protiv KGB bandita. Bukvalno nista nije ni blizu.
Ali eto, imamo Srbe sa njihovim vickastim poskocicama o banderasima.
Super, to je tako divno.
Mi smo ozbiljno indoktrinirano i bolesno drustvo.
Bolje ćuti , po toj tvojoj logici opozicija onda ima manje od 10% ukupnih glasova.
Studentska lista moraće da ima bar 2 miliona glasova ako mislimo da Vučić preda vlast mirnim putem.
hahaha ti tek sad shvatio?tačno se vidi mržnja iz vas ... to me još više učvrstuje u verovanju da ste ljudi kome ne treba dozvoliti da ikad dodju na vlast.
dobro je da si se odaohahaha ti tek sad shvatio?
pa mi ćemo stvoriti ne vladu nacionalnog spasa, nego vladu čišćenja sns bagre, od horgoša do dragaša
što kaže gojko sisa, najebaćeš
Može da izadje i manje od milion, na primer treba animirati nekih 400.000 apstinenata za studente i opoziciju plus da neki glasači Vučića napuste. Medjutim može se desiti 2 miliona za Vučića i 1,9 miliona neko drugi što gotovo sigurno vodi u velike nerede čega se Vučić plaši. Zato on hoće izbore 2027 jer računica je da će tada izlaznost biti niža.
Nije bitno koliko je opozicija uzela.
Nemoj da menjaš teze.
Ovo ko da gledam Toma i Džerija fani haha što bi rekli Vučićević i ova haha anaajde![]()
Svi ostali su opozicija, čak i oni koji nisu glasali, sem totalnih neznalica i/ili idiota. Pitanje je samo da li su bili sprečeni da glasaju, da li se osećaju poraženima, tj. da li imaju očekivanje da niko ne može da privuče dovoljno glasova za pobedu, da li veruju bilo kome ko je protivkandidat AV i SNS...koliko je opozicije ?
Autorska
Užice je večeras oslobođen grad.
Užičani su poručili da neće da trpe rasprodaju zemlje i kriminalnu grupu SNS.
I poručili su Draganu da vrati konju glavu
Šta vi mislite, da li je ovo početak oslobođenja Srbije od SNS kriminalaca?
Направићемо бољи,лепши,већи Ћациленд,не се секираш.Jao li se antisrbima i sovinistima kad se srpska vojska i policija u Uzice vrati!
Ne koristim FB. Sta je pisac htio da kaze?
Хтео ово да речеNe koristim FB. Sta je pisac htio da kaze?
Malo Vas je.
Ne kaže sa tek tako prenapumpano je.
Realno u blokadama učestvuje 15% ljudi, počevši od decembra 2024
Cacilend nisu satori...pogledaj malo bolje ....grade se dva velika kruzna toka i gotovi su skoroA u Cacilendu 0,0000001 % Srbije
...
Mučeniče, evo ti sve crno na belo na ovaj stranici. https://www.rik.parlament.gov.rs/542645/rezultati/
No, matematički ti pišem.
Ukupno glasača: 6500666, od tog broja, za SNS je glasalo 1783701.
Tih 1.783.701 čine 27.43874243039099 %
Malo sam omašio, za 2.4 procenta.
Znači Vučić vlada sa 27.4 odsto glasača.