Sokolica_M
Domaćin
- Poruka
- 4.428
Ova tema budi u meni misao da ti Sokolice_M studiras knjizevnost.
Probuđena misao ti je sasvim dobra.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, a jedanput me niko nije probudio do kraja radnog vremena.. uzalud su me budili.. ma salim se.. nisu me nasli.. ili su zaboravili na mene.. ne secam se.. e, al ajde ja sto sam zaspo, nego zaspo i itja.. ja kazem:itjo, aj da dremnemo malo, jaaako mi se spava.. a itja: ja ne mogu.. i ja opet: aj, itjo, nemo da si рicka.. malkice samo.. zakljucamo kancelariju i zadzonjamo.. eto, probaj samo, videces... i jedva ja njega nekako nagovorim... i onda se ubijemo ko nemci od spavanja.. jednom se itja trgne i ko onaj u onom filmu sto se savaki put zaprepasti: ijaaaaoo, kolko je sati.. a nama proslo radno vreme odavno.. i sta cemo, iskocimo kroz prozor da nas dezurni ne vidi.. bilo nas sramota, a i svi bi nas sutra zaebavali.. a ja sam jako zarazan kad spavam.. toliko slatko spavam da svi oko mene zaspu.. valjda saljem ondak nekave pozitivne, umirujuce vibre
Sokolice mnogo lepo pises.
Svojim recima mozes mnogo stosta, eto, mene si podsetila da sam sama u ovom ruznom svetu, okruzena ljudima koje ne volim, cak sta vise prezirem.
I da nemam nikog da nam se misli pomesaju, a kamoli ruke, pogledi...
Sve je nestalo za mene, nema smisla ovako dalje ziveti, jer ovo sto ja sada vodim nije to sto sam htela.
Uzalud sam budila nekog, a sada mi vise nije stalo.
Cekam da ovi meseci prodju sto me dele od tako zeljene slobode...
u nekom svetu gde nas ne čuju, nesnosno daleki... a mi ih zovemo...da razmisle... da osete...
... ili sebe zovemo... nekim iznad-svesnim delom sebe... da se pokrenemo... da budemo hrabri... da se prepustimo životu... da ostavimo spavanje i san, ma i lep, ali besmisleniji od ružnih sećanja ili glupe sadašnjosti ili nesigurne budućnosti...
... budim ga mišlju... rečima u sebi...
... uzalud... ili ne...?
I prevazilaze li se ove uzaludnosti... i kako...?
Owo nikada ne bih umela da srochim na owah nacin Sokolice.......
...iako osecam i prepoznajem swaku rec i misao kao swoju..
To što umem tako da sročim, ništa mi u životu ne znači...![]()
![]()
Eh, Kathy... To što umem tako da sročim, ništa mi u životu ne znači...![]()
![]()
ali znacice puno onom koga budes volela, posto imam osecaj da to mnogo lepo radis..a ako on to bude umeo da ceni, siguran sam da ni tebi nece biti lose...
![]()
Sta ce ti doneti slobodu?
Nista licno..pokusavao sam objasniti nekim osobama slicno..koje pisu razne teorije,stihove i fraze..kako u realnom zivotu ne ''piju vodu''..a ponekad mi se ucini da sve vise veruju u napisano..
ali znacice puno onom koga budes volela, posto imam osecaj da to mnogo lepo radis..a ako on to bude umeo da ceni, siguran sam da ni tebi nece biti lose...
![]()
Mislim da ne znači ništa tom nekom, kome je to najviše iskazivano.
Trebalo je da budem prosečna, više bih bila... ako ne voljena, onda cenjena...
Filozof je medju nama, zatvorite oči i slušajte.
Sta ce ti doneti slobodu?
i sama znas da to nije tacno i da ti ne umes i ne zelis drugacije..ako ti ista znaci tebe bih izabrao pre prosecne devojke u bilo koje doba dana i noci...
![]()
ops: - ovaj smajli najviše volim...
Reći ću jedno: uuuuuuhhhhh... mesto svačega što bih napisala...