Uzalud TE budim...

Sokolice mnogo lepo pises.
Svojim recima mozes mnogo stosta, eto, mene si podsetila da sam sama u ovom ruznom svetu, okruzena ljudima koje ne volim, cak sta vise prezirem.
I da nemam nikog da nam se misli pomesaju, a kamoli ruke, pogledi...
Sve je nestalo za mene, nema smisla ovako dalje ziveti, jer ovo sto ja sada vodim nije to sto sam htela.
Uzalud sam budila nekog, a sada mi vise nije stalo.
Cekam da ovi meseci prodju sto me dele od tako zeljene slobode...

e, a jedanput me niko nije probudio do kraja radnog vremena.. uzalud su me budili.. ma salim se.. nisu me nasli.. ili su zaboravili na mene.. ne secam se.. e, al ajde ja sto sam zaspo, nego zaspo i itja.. ja kazem:itjo, aj da dremnemo malo, jaaako mi se spava.. a itja: ja ne mogu.. i ja opet: aj, itjo, nemo da si рicka.. malkice samo.. zakljucamo kancelariju i zadzonjamo.. eto, probaj samo, videces... i jedva ja njega nekako nagovorim... i onda se ubijemo ko nemci od spavanja.. jednom se itja trgne i ko onaj u onom filmu sto se savaki put zaprepasti: ijaaaaoo, kolko je sati.. a nama proslo radno vreme odavno.. i sta cemo, iskocimo kroz prozor da nas dezurni ne vidi.. bilo nas sramota, a i svi bi nas sutra zaebavali.. a ja sam jako zarazan kad spavam.. toliko slatko spavam da svi oko mene zaspu.. valjda saljem ondak nekave pozitivne, umirujuce vibre

hhahahah e ebiga Buki de si sada kada si mi najpotrebniji da me uspavas i ususkas u krevet... :lol: ladno si admin kao ja i jos najboljeg druga (Ivana) isto zovem Ica a kuntanje u server sobi je zakon hahaha kao da citam sebe i mean wtf?!?!? :lol: mada radile su se tu i neke druge stvarcice pored pavanja... iza reckova... :lol: samo nisam ja... :( ja sam cuvao strazu... :lol: a i nije bila moj tip... :roll: a i ne mogu kada posle ne mogu da se istusiram kao covek.. :lol:

e bre bukili, oduvek si ti samo mogao ovako da me nasmejes, a sada i znam zasto... :lol:

Sokolice mnogo lepo pises.
Svojim recima mozes mnogo stosta, eto, mene si podsetila da sam sama u ovom ruznom svetu, okruzena ljudima koje ne volim, cak sta vise prezirem.
I da nemam nikog da nam se misli pomesaju, a kamoli ruke, pogledi...
Sve je nestalo za mene, nema smisla ovako dalje ziveti, jer ovo sto ja sada vodim nije to sto sam htela.
Uzalud sam budila nekog, a sada mi vise nije stalo.
Cekam da ovi meseci prodju sto me dele od tako zeljene slobode...

O, hvala ti na ovim rečima... :)
Napisala bih ti sada nešto... na ovaj tvoj iskreni post... nešto možda lepo :)... ali me jedno drugo osećanje prelilo...

u nekom svetu gde nas ne čuju, nesnosno daleki... a mi ih zovemo...da razmisle... da osete...
... ili sebe zovemo... nekim iznad-svesnim delom sebe... da se pokrenemo... da budemo hrabri... da se prepustimo životu... da ostavimo spavanje i san, ma i lep, ali besmisleniji od ružnih sećanja ili glupe sadašnjosti ili nesigurne budućnosti...
... budim ga mišlju... rečima u sebi...

... uzalud... ili ne...?

I prevazilaze li se ove uzaludnosti... i kako...?

Owo nikada ne bih umela da srochim na owah nacin Sokolice...:D....
...iako osecam i prepoznajem swaku rec i misao kao swoju..

Nista licno..pokusavao sam objasniti nekim osobama slicno..koje pisu razne teorije,stihove i fraze..kako u realnom zivotu ne ''piju vodu''..a ponekad mi se ucini da sve vise veruju u napisano..

Ne, nisam mislila na to... da ono što pišem ne ''pije vodu'' u stvarnom životu... već više da mi ne donosi neku veliku radost... to što imam neke kvalitete, uključujući i taj - da kažem - talenat, ne daje mi nikakvu prednost pred glupim (ili glupljim), nepismenijim, nekreativnijim, nemarnijim... devojkama...

ali znacice puno onom koga budes volela, posto imam osecaj da to mnogo lepo radis.. :D a ako on to bude umeo da ceni, siguran sam da ni tebi nece biti lose... ;)

Mislim da ne znači ništa tom nekom, kome je to najviše iskazivano.
Trebalo je da budem prosečna, više bih bila... ako ne voljena, onda cenjena...

Nije mi bilo loše. Uvek je dobro onom ko ume da voli. Da voli sve oko sebe, mnogo ljudi oko sebe, svakog posebnom ljubavlju... Ljubav je najlepša kad je lišena ljubomore, posesivnosti, straha od vezivanja, straha od gubitka, straha od neuzvraćenog, sumnje u viziju njenu (vizije su tu da upropaste, treba Živeti)...
Ali gde su dubine i ljubavi i radosti... i bol i padovi i razočarenja su tu negde... blizu... razdelne linije su tu na nepristojno intimnom odstojanju :)...

Filozofiram, praštajte, dobri ljudi... :)

:oops: - ovaj smajli najviše volim...
;)

Reći ću jedno: uuuuuuhhhhh... mesto svačega što bih napisala...

da primetio sam.. :oops: bas ide uz tebe.. :D ma pusti to sada, ajmo da igramo dok se ne onesvestimo... :lol:

gde je bre inace Bundeva?!? Cekam ga ovoliko, danima ne spavam... :? ***** jedan sigurno ga guze na poslu.. :lol: inace u bundevi ima dosta magnezijuma koji omogucuje miran san.. ;)

Back