ja lično sumnjam da će DS da pređe i cenzus uopšte , ko god da glasa za DS , posle svega ovoga šta su nam kao državi uradili , je zaslužio da oni vladaju sa njime
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja lično sumnjam da će DS da pređe i cenzus uopšte , ko god da glasa za DS , posle svega ovoga šta su nam kao državi uradili , je zaslužio da oni vladaju sa njime
neće biti, SPS neće toliko dobiti, nemojte suditi po bombastim izjavama Dačića, on je više u strahu od svih ostalih. URS takođe ide na manje jer će još biti njihovih sranja u javnosti, i ne zaboravite DSS koji će dobiti znatno više pod uslovom da im se probude lokalni odbori i da se distanciraju od DS-a..
Ako bude ovako, najebbali smo
E ja sumnjam , a ako pobede ja odoh iz ove usrane zemlje tada -biće : ćao budale ostajte ovde ko vas ebe zaslužili steNemoj da sumnjas, nadmocno ce da pobede.
Ja prihvatam opklade ako zelis.
neće biti, SPS neće toliko dobiti, nemojte suditi po bombastim izjavama Dačića, on je više u strahu od svih ostalih. URS takođe ide na manje jer će još biti njihovih sranja u javnosti, i ne zaboravite DSS koji će dobiti znatno više pod uslovom da im se probude lokalni odbori i da se distanciraju od DS-a.
To bi bila logika, samo se pitam zašto ovde ne stanuje logika ?? Toliko promašaja, loših poteza i pronevera javnog novca, a ljudi opet glasaju ?ja lično sumnjam da će DS da pređe i cenzus uopšte , ko god da glasa za DS , posle svega ovoga šta su nam kao državi uradili , je zaslužio da oni vladaju sa njime
To bi bila logika, samo se pitam zašto ovde ne stanuje logika ?? Toliko promašaja, loših poteza i pronevera javnog novca, a ljudi opet glasaju ?
Šta onda motiviše te glasače da i pored svega toga glasaju za ovu opciju.? Licemerje, pokvarenost, ili po svemu sudeći lični interes koji je jači od osude lopovluka.
DS + SPS + LDP = 41.7%
SNS + DSS + SRS = 43.3%
Kao sto mozermo videti ostale partije nece preci cenzus sto znaci da proruske snage u Srbiji ne samo da imaju vecinu vec ce moci komotno da formiraju vladu Srbije.
Postavljac teme je dokazao da je izuzetnoi glup, jer nije savladao osnovne stvari matematike - sabiranje do 100
kako silom , bili izbori 2004 i 2008.
Ако ЛДП пређе цензус има да се рокнем одмах
DS + SPS + LDP = 41.7%
SNS + DSS + SRS = 43.3%
Kao sto mozermo videti ostale partije nece preci cenzus sto znaci da proruske snage u Srbiji ne samo da imaju vecinu vec ce moci komotno da formiraju vladu Srbije.
Postavljac teme je dokazao da je izuzetnoi glup, jer nije savladao osnovne stvari matematike - sabiranje do 100