Uz koju pesmu se osecate kao da letite? vol. 3

:lol: :lol: :lol: Gejbi je autentican lik, upoznao sam ga petnestak godina kasnije posto se odselio jos kao klinac, sreo sam ga u partizanskoj ceti, povucen, cutljiv momak, pitom i dobrodusan, izbrijane glave i skroz tetoviranih ruku, zaludjenik hevi metalom, sakupljao je godinama nosace zvuka HM bendova i kojekakve suvenire sa njihovih koncerata, posebno T majice sa natpisima i amblemima. Majice su mu uzimali kada se islo u svatove - ekipa bi se pojavila sa Ajron mejden, Motorhed, Metalika i sl. ilustracijama na opste zgrazavanje ostalih na svadbi, kasnije bi se presvukli u uobicajene svecane toalete, kad postignu efekat. :lol: Jednom je neka riba, mladina kuma, dosla na svadbu u dresu Partizana, i posle od tamburasa trazila da joj odsviraju himnu Partizana, kazu da su celi svatovi pevali, napravila je stimung za pamcenje. :lol:

Kao tinejdzere nas ovo ne zanima,samo provod,zezanje i ostalo.
Vremenom sazrevamo,vidi se koliko Srbija,Srbi,Pravoslavna vera znace Srbima jer toliko mnogi zele da zaboravimo poreklo i istoriju Srbije,nase heroje,junake koji su dali zivote da bi mi ziveli u miru.
Pravoslavce ne vole katolici ni muslimani jer njihovo ne zelimo a nasu veru ne damo.
S verom u Boga za krst casni i slobodu zlatnu.
Pravoslavnu Srbiju treba sacuvati od svih koji zele da je uniste.

Aj da okacim i ove cobancine sa nase utrine, mada ih nikada nismo podnosili... Ambijent je bitan, istorijski kontekst tog prostora, tu se nalazila kafana u kojoj je bilo dobrih svirki i u kojoj sam zaginuo sa jednom eminentnom forumasicom... dobro, nisam se ono bas, bas ozidao ki spomenik, mogao sam sopstvenim snagama peske do toaleta i nazad... :lol:

Back