pa, da, to sam ja primetio i rekoh sebi: bolje da se klonim ovoga, osvetoljubiv, a alibi mu je da sam ja isao sa namerom... recimo da jesam i sta sad, idemo "oko za oko"? to se sukobi sa mojom hriscanskom verom, i zato se povukoh, a ne zato sto si ti u pravu, jer nisi1. Nepoznate osobe ne mogu da me uvrede. Kao npr neko mi kaže nešto na forumu sa namerom da uvredi. Ne dajem pet para, ne zanima me 0.1%.
2. Od ljudi koje znam, najvažniji je moj osećaj i procena da li ta osoba ide svesno, namerno da uvredi, provocira, ili nema namere. Ako ima namere vratim istom merom i to je to.
a kako znas da je sa losom namerom? znaci da si osudila/osudio unapred tu osobuNije za mene uvrijedljiva rečena dobronamjerno ružna istina. Uvrijedljivo je sve sa lošom namjerom.
ja ne kazem da vas dvoje niste u pravu, samo nisam bas siguran da jeste i to bas uvek, zapravo sam siguran da bar nekad pogresite
znaci, lako je osuditi, ali onda cemo i mi da budemo sudjeni
recimo ja sam imao losu nameru, ali zasto mi ne oprostis?
testiram te, znaci hoces osvetu? onda u redu, isto ocekuj i na sebi, Bog ce se svima osvetiti, trazili ste, gledacete
Poslednja izmena: