Uvreda, provokacija ili nesto trece...

Да сам на њеном месту пробала бих под а и друге мушкарце осим тог "неверника", и да знате да бих имала испуњен живот, осетила бих толико тога мимо онога за шта сам мислила да је савршенство, рај од живота. Кад бих био она. :)))

Да сам на њеном месту пробала бих под а и друге мушкарце осим тог "неверника", и да знате да бих имала испуњен живот, осетила бих толико тога мимо онога за шта сам мислила да је савршенство, рај од живота. Кад бих био она. :)))
To je sistem valjanja po blatu sa svinjama

Можда тако звучи, као ударање контре истим оружјем. :)) Но нисам буквално мислио, оно не бих остала са тим ликом и гледала како му на моје очи цице ускачу у крило таман да је неки Џон Холмс Рокфелер од Велса, потражила бих неког другог Рока Сифредија Моргана од Монака... :)

Можда тако звучи, као ударање контре истим оружјем. :)) Но нисам буквално мислио, оно не бих остала са тим ликом и гледала како му на моје очи цице ускачу у крило таман да је неки Џон Холмс Рокфелер од Велса, потражила бих неког другог Рока Сифредија Моргана од Монака... :)
Jednostavno im se prijebe i ćao.

jel to zato sto si jedna neizivljena zena
u najboljim godinama? al dopusti da ima i zena u drukcijim situacijama :lol:

Ma ne, kao što sam kazala i Čiletu, ne bi mi to bio primarni motiv, mada bih to shvatala kao prednost, biti u najboljim godinama, hteti, moći i imati š čim što bi reko prika Di Lajt deluje kao ekstra polazna osnova za nešto novo, nešto divlje što bi reko Doca. :))) Nešto drugo je u pitanju, ne bih mogla da budem žena iz senke u vlastitom braku, da gledam iz prikrajka kao Lepi Bora ili Sale Popović kako Lepa Brena jaši direktore, ne, ja sam žena frontmen, a ne bek vokal. :)))
Ma nema teorije da mi se fufe na moje oči uvaljuju mužu u krilo, i još da se time hvalim prijateljicama, mislim možda da sam u nekom perverznom ringe ringe svingeraja fazonu, ali dozvolićete da to nije preovlađujući model ponašanja. I od dobrog muža ima bolji.

Znate kako je to moja baka plasticno objasnila:“Ja sam uvek sumnjala da je vas deda imao druge zene. On je naravno tvrdio da to nije istina. A bio je veoma lep covek, gospodin, zene su mu se bacale pod noge. Na kraju krajeva sve su one bile prolazne i druge ili trece, a ja uvek prva. I nikad mi u krevetu nije ostao duzan!“
:D Sestra i ja smo se odvalile na ovo poslednje, a mama se bunila:“Jelena, zaboga, sta to o tati pricas?!“ :)
To kad si star, pa pravis rezime zivota skroz otvoreno i bez straha.

A i muž je legenda, pa brate u braku si, žena te gleda dok ti se ribe bacaju u zagrljaj, nisi u striptiz baru, nisi na mostu Fristajlera sa onim animir denserkama. :))))

Slične šovove je pravio i ovaj jedan moj ortak, ono zaleti se među cice i đuska s njima, a žena iz separea snima blesonju. I ostavi je posle dvajes godina braka.

Ko pristane na robiju,okove to radi DOBROVOLJNO,tako kaze maticar kada cita redosled obaveza u tom moguce dozivotnom zatvoru.

Ljudi koji udju u to a varaju su lose osobe prema sebi,onda jedno prema drugom - kao da im treba paravan za rodbinu,komsije,kolege sa posla,eto,ispunili su svoju gradjansku duznost - to tako gledaju,najcesce - kazu da je vreme,hajde da otaljam - zato nisu ni zadovoljni,ni srecni.

A i muž je legenda, pa brate u braku si, žena te gleda dok ti se ribe bacaju u zagrljaj, nisi u striptiz baru, nisi na mostu Fristajlera sa onim animir denserkama. :))))

Slične šovove je pravio i ovaj jedan moj ortak, ono zaleti se među cice i đuska s njima, a žena iz separea snima blesonju. I ostavi je posle dvajes godina braka.
Taj muz ne postuje svoju zenu i to je najgore od svega. Tamo gdje nema postovanaj nema ni ljubavi. Postovanje bez ljubavi moze da postoji, a ljubav bez postovanja - tako nesto nije moguce.:aha:

Back