- Poruka
- 42.590
oo da, toliko ljudi zivi te ispunjene zivote...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima mnogo muskaraca koji svarljaju iako kod kuce imaju super zenu i dobar sex. prosto taka im priroda.
ne znam da li si primetio, ali ja odavno ne baratam sa tim izrazima.."krivica" je izraz koji bas izbegavam, jer ljudski odnosi nikad nisu crno beli...jeste, muskarci su krivi..a ovamo svrljaju sa tarabama![]()
To je sistem valjanja po blatu sa svinjamaДа сам на њеном месту пробала бих под а и друге мушкарце осим тог "неверника", и да знате да бих имала испуњен живот, осетила бих толико тога мимо онога за шта сам мислила да је савршенство, рај од живота. Кад бих био она.))
Jednostavno im se prijebe i ćao.Можда тако звучи, као ударање контре истим оружјем.) Но нисам буквално мислио, оно не бих остала са тим ликом и гледала како му на моје очи цице ускачу у крило таман да је неки Џон Холмс Рокфелер од Велса, потражила бих неког другог Рока Сифредија Моргана од Монака...
![]()
jel to zato sto si jedna neizivljena zenaДа сам на њеном месту пробала бих под а и друге мушкарце осим тог "неверника", и да знате да бих имала испуњен живот, осетила бих толико тога мимо онога за шта сам мислила да је савршенство, рај од живота. Кад бих био она.))
Ima.jel to zato sto si jedna neizivljena zena
u najboljim godinama? al dopusti da ima i zena u drukcijim situacijama![]()
ja to rekoh daci, al okej : ))))Ima.
To niko ne spori
Ali to nije ljubav i nije brak
To je dogovor da se cuva forma
Poenta je ne mesati babe i zabe
Taj muz ne postuje svoju zenu i to je najgore od svega. Tamo gdje nema postovanaj nema ni ljubavi. Postovanje bez ljubavi moze da postoji, a ljubav bez postovanja - tako nesto nije moguce.A i muž je legenda, pa brate u braku si, žena te gleda dok ti se ribe bacaju u zagrljaj, nisi u striptiz baru, nisi na mostu Fristajlera sa onim animir denserkama.)))
Slične šovove je pravio i ovaj jedan moj ortak, ono zaleti se među cice i đuska s njima, a žena iz separea snima blesonju. I ostavi je posle dvajes godina braka.
I ja.Rekla bih muzu