Uvreda, provokacija ili nesto trece...

Mali čičak

Stara legenda
Poruka
77.633
U skladu sa forumom... jelte... najboljoj drugarici se desilo nesto vrlo neugodno sinoc....
Porodicni prijatelj, neko koga poznaje od rodjenja, ko se druzi sa njenim muzem, ko dolazi u njenu kucu, i oni odlaze kod njih, s cijom se zenom ona druzi... je nicim izazvan, poceo da joj prica svasta, kako masta o njoj, kako je zamislja dok je sa zenom... strasno...
Obzirom da su bili na proslavi, svi, moja drugarica iskulira to, u smislu da ne napravi scenu, vec ga lepo otera u tri lepe, drugarski... ali on nastavi... bez blama, bez stida, bez obzira na prisustvo drugih...
Moja drugarica mu kaze da ce reci muzu, jer joj je muz najbolji prijatelj i sve mu prica(i tako mu i kaze) i da prestane ali on nastavi... i sreca u nesreci ona ode kuci...
on tu poce da joj se izvinjava preko poruka... da bi ujutru ponovo se izvinjavao ali kroz salu provukao da sve i dalje misli...

Moja drugarica je soku!
Cak se nije uvredila, koliko je sokirana, iznenadjena bezobrazlukom i smelosti...
Mozda cak i misli da je to namerno uradjeno iz neke ljubomore prema njenom muzu...

Ona jos uvek nista nije rekla muzu, i ne zna da li ista i da govori?
Inace ona i muz su juce pricali da treba da odu na babine kod doticnih.
Ako kaze muzu, rizikuje scenu, i ljubomorne ispade muzeve na svakom sledecem slavlju...
Ako ne kaze, njen muz nece znati kakav mu je to prijatelj...

Sta biste vi uradili?

U skladu sa forumom... jelte... najboljoj drugarici se desilo nesto vrlo neugodno sinoc....
Porodicni prijatelj, neko koga poznaje od rodjenja, ko se druzi sa njenim muzem, ko dolazi u njenu kucu, i oni odlaze kod njih, s cijom se zenom ona druzi... je nicim izazvan, poceo da joj prica svasta, kako masta o njoj, kako je zamislja dok je sa zenom... strasno...
Obzirom da su bili na proslavi, svi, moja drugarica iskulira to, u smislu da ne napravi scenu, vec ga lepo otera u tri lepe, drugarski... ali on nastavi... bez blama, bez stida, bez obzira na prisustvo drugih...
Moja drugarica mu kaze da ce reci muzu, jer joj je muz najbolji prijatelj i sve mu prica(i tako mu i kaze) i da prestane ali on nastavi... i sreca u nesreci ona ode kuci...
on tu poce da joj se izvinjava preko poruka... da bi ujutru ponovo se izvinjavao ali kroz salu provukao da sve i dalje misli...

Moja drugarica je soku!
Cak se nije uvredila, koliko je sokirana, iznenadjena bezobrazlukom i smelosti...
Mozda cak i misli da je to namerno uradjeno iz neke ljubomore prema njenom muzu...

Ako kaze muzu, rizikuje scenu, i ljubomorne ispade muzeve na svakom sledecem slavlju...

Sta biste vi uradili?
cicak, ispricaj ti to sve svom najboljem prijatelju inace ce mu kum ispricati neku svoju pijanu verziju...ovako, bolje da zna s kim imate posla

Moja drugarica je soku!

Sta biste vi uradili?
Nikako ne treba da isprica ni muzu,niti ikom drugom.Treba da sutra dan,rezervise sobu u nekom hotelu "za dnevni odmor".To je vreme od 11 sati
pre podne,do 16 casova po podne.Zatim treba da pozove kolegu koji joj se udvarao,i da sa njim opali jedan zestoki seks.I ona i kolega ce biti fino
relaksirani.Moze da bezbrizno svrsava,jer nema nista lepse od tuvanja u hotelu.!

Mozda je lik bio pijan ili se ona mozda pali na takve stvari pa je zahebavao
Neka resi sama to..kaze mu da odhebe i da ce reci muzu i njegovoj zeni, ako bude nastavio
Vec receno juce sto puta.
Ali postavis se na mesto muza, pa pomislis, ja bih volela da on meni tako nesto kaze(ali bi i napravila scenu).
Muz mozda nece napraviti scenu(a mozda i hoce?) ali on vec ima momente male doze ljubomore kad popije “Sto pricas sa ovim? Sto si stala sa onim? Sto nisi stala pored mene?”
Jel to treba produbljivati? Da joj presedne svaki izlazak?

Nisam pametna

Nikako ne treba da isprica ni muzu,niti ikom drugom.Treba da sutra dan,rezervise sobu u nekom hotelu "za dnevni odmor".To je vreme od 11 sati
pre podne,do 16 casova po podne.Zatim treba da pozove kolegu koji joj se udvarao,i da sa njim opali jedan zestoki seks.I ona i kolega ce biti fino
relaksirani.Moze da bezbrizno svrsava,jer nema nista lepse od tuvanja u hotelu.!
Bezbrizno ona svrsava sa svojim muzem... svakodnevno :)

Vec receno juce sto puta.
Ali postavis se na mesto muza, pa pomislis, ja bih volela da on meni tako nesto kaze(ali bi i napravila scenu).
Muz mozda nece napraviti scenu(a mozda i hoce?) ali on vec ima momente male doze ljubomore kad popije “Sto pricas sa ovim? Sto si stala sa onim? Sto nisi stala pored mene?”
Jel to treba produbljivati? Da joj presedne svaki izlazak?

Nisam pametna
A šta ti imaš sa tim pa "nisi pametna" to je licna stvar tvoje prijateljice,sta ce da uradi...ili ce sama to da resi ili ce reci muzu i prekinuti prijateljstvo sa tom porodicom , jer ako kaze muzu i zeni tog prijatelja, tu dalje nema prijateljstva, to je bar jasno

A šta ti imaš sa tim pa "nisi pametna" to je licna stvar tvoje prijateljice..sta ce da uradi.ili ce da sam to resi ili ce reci muzu i prekinuti prijateljstvo sa tom porodicom , jer ako kaze muzu i zeni tog prijatelja tu dalje nema prijateljstva to je bar jasno
Prijateljstva posle onakvih izjava nema vise, sto se nje tice.

Samo se pita jel pametnije reci muzu ili se izdignuti iznad situacije, ne dozvoliti da joj takav covek i postupak donese stres?

reci muzu

da se meni to desi, al mislim da nisam u tom univerzumu, al svejedno ajd da se unesem, dakle da se meni to desi ja bih rekla zmuu i prekinula kontakat sa njima, msm ok ako se sretnemo al kakav crni dublji odnos, kakva kvaziprijateljstva sa gnjidama
meni to djeluje kao vid nasilja
ok, imaju svi pravo na svoje emocije, fantazije...sta god
ali ako nekom vise puta kazes da prestane s tom pricom i on nastavi...to je krupnija stvar od pukog muvanja, prelazenja granica...vise je vid demonstracije moci i svodjenja drugog covjeka na predmet...posjed koji "pripada" nekom drugom...i zato mi je dodatno bljak
i nema sanse da bih to iskulirala tek tako

meni to djeluje kao vid nasilja
ok, imaju svi pravo na svoje emocije, fantazije...sta god
ali ako nekom vise puta kazes da prestane s tom pricom i on nastavi...to je krupnija stvar od pukog muvanja, prelazenja granica...vise je vid demonstracije moci i svodjenja drugog covjeka na predmet...posjed koji "pripada" nekom drugom...i zato mi je dodatno bljak
i nema sanse da bih to iskulirala tek tako
upravo
i kakvo nastavljanje druzenja i briga da ce muz imati ljubormne ispade, ja bih imala agresivne ispade da moram da nastavim druzenje, a ako ne kazem zmuu moram da nastavim... tako da dilema resena

upravo
i kakvo nastavljanje druzenja i briga da ce muz imati ljubormne ispade, ja bih imala agresivne ispade da moram da nastavim druzenje, a ako ne kazem zmuu moram da nastavim... tako da dilema resena
zapravo, to je upravo ono sto bih ja rekla
desilo se to i to
nema razloga za konflikt, al ja od danas pravim distancu i cao

Back