Pozz svima...
Donqihote - nisam siguran za to staklo...ali mislim da moze..pitacu danas u toku dana..ostavio sam ti mejl na pp.
Croasan...hvala na ponudi, ali kao sto sam vec rekao ja trenutno nemam sredstava za neki ozbiljniji uvoz..A da npr..krenemo za neke sitne pare da se cimamo i uvozimo nesto je cista propast

Cekam na uzorke nekih proizvoda koji su vec naruceni i to pre par meseci...ali to su opet ozbiljni ljudi koji tacno znaju sta hoce i tu se naravno radi o vecoj kolicini...Kada se nesto konkretno desi obavesticu vas, kao i kada budem imao nesto konkretno od robe i cena za sta ja mogu da garantujem...Ovako mozemo samo da presipamo iz supljeg u prazno i ne uradimo nista...Potrebno je da znas koju robu potrazujes i da ti treba kolicina te robe da bi dobio dobru cenu...Podrazumeva se da bi u startu trebalo da znas gde ces da plasiras tu robu kada stigne...Toliko za sada ..pozz
Mackice poslao sam ti mejl...
georgejune - Moze naravno...ali da se ne ponavljam po sto puta...znas vec sta je sve potrebno...posalji mi poruku na pp sta i koliko ..pozz
Mada evo..da ponovim jos jednom kako stoje stvari ...Kada potrazujete robu iz Kine ..prvo i najvaznije je da morate da znate sta konkretno trazite npr ako je to garderoba..ne mozete da kazete da vam treba garderoba..jer je to sirok spektar stvari..jedno je da vi odete do kine ..tamo vas lepo sacekaju i sa nasim ljudima odete i trazite sta vas zanima..mada i tada trebate da znate sta trazite..a sasvim je drugo to da vas ja povezem sa firmom i ljudima kojima bi vi rekli da vam treba garderoba...Proces ide tako da se zahtev salje za kinu i to neko tamo trazi i trazi...npr hocete zuto zelene gace od svile

za npr 5000e i oni to traze dok ne nadju..to sve naravno kosta...nece niko da jurca po kini trosi telefone i ko zna sta da bi kada nadje posle toga dobio odgovor ..hvala vam na informaciji ...bas mi je trebalo da znam koliko gaca mogu da uvezem za 5000e...Ako me razumete...
Znaci morate da znate konkretno sta hocete i za koliko novca to hocete kao i sve ostalo sto ide uz to...Morate takodje da imate i firmu preko koje ce to uci u zemlju...Od garderobe i slicnih stvari se nikako ne moze uvoziti markirana roba ...cak vas kontejner ili bala ili kako se vec spakuje ne sme da sadrzi ni jednu jedinu stvar koja je markirana..jer ce vam roba u tom slucaju ostati na granici..
Znaci..za one koji zaista znaju sta hoce i imaju novca za to i naravno radi se o vecim kolicinama..preporucujem odlazak u Kinu na nedelju dana..karta vas kosta oko 900 e + smestaj bi vas izasao sa hranom oko 500 ili manje.....tako da vam ne treba vise od 1500 e...tamo vas sacekaju nasi ljudi ..odete sa njima i nadjete sta vam treba..platite za tu neku robu oko 10% i ostavite zakaz...Vi ste sa tim zavrsili sa Kinom...Ostaje posle da na dogovoreni zakaz vasa roba stigne u magacin gde se detaljno pregleda od strane nasih ljudi kojima ste ostavili ostali novac...Kada se ustanovi da je to ta roba koju ste trazili oni placaju kinezima..smestaju I pakuju vasu robu i ona krece na daleki put prema srbiji koji traje oko 20-30 dana..onda se carini kod nas i to je tooo...
Ali za ljude koji ne bi da idu u Kinu po robu ostaje opcija da znaju konkretno sta hoce i za koliko novca to hoce kao i da garantuju za to..Onda se stvar realizuje kao u gore navedenom textu..
Takodje za manje sume novca se ne isplati to raditi...pa ljudi sam bih to radio da se isplati cimati se za neku sicu...
Ali evo.. trenutno,konkretno se radi na pronalazenju i dopremanju uzoraka sledece robe , pa ko je zainteresovan javicu mu kada stigne sve informacije u vezi iste..
Parket-laminat i neki bambusov koji je kao super mada nemam pojma o cemu se radi-videcemo - uzorci i cene
Abazuri za lampe - uzorci i cene
Tehnika - micro sd memo, flesevi raznih velicina , kucista, napajanja i sl...jos uvek nema pouzdane informacije o stabilnoj i dobroj ceni kao i proizvodjacu...ceka se...
I jos par retkih sitnica koje su ljudi trazili a za koje jos uvek nemam nikakvu informaciju...Izvinjavam im se ovim putem...ali nije do mene...Upravo je bio sajam ili jos traje u Kini ..nisam siguran..gde je bukvalno bilo svega i svacega...tako da su ljudi iz celih krajeva sveta isli tamo...skoro nije bilo moguce naci kartu..A da ne pominjem ovaj haos oko olimpiskih igara ...Moj vam je savet da se za sada raspitate o svemu sto vas zanima gde god mozete da bi imali potpunije informacije i koliko toliko razradjen plan..dok se neke stvari ne rese i sve se opet ne vrati na staro..
Opet za one koji bi da idu do Kine ili znaju konkretko sta hoce rado cu ih proslediti dalje
Pozdrav i sve najbolje