Uvoz automobila

E ljudi imam informaciju ali nije nimalo prijatna dobio sam broj od ministarstva ekonomije od sluzbe za odnose sa javnoscu broj je 011 36 17 583 nazvao njih oni mi dali broj sluzbe koja je zaduzena za zahteve za invalidna lica broj je 011 33 46 067 javila se sluzbenica ili sta je vec neka **** ja je pitao za zahtev posto sam predao 15.jula i sledi bomba,citiram "
OD 15.MAJA 2007 GODINE SU UKINUTE POVLASTICE ZA UVOZ AUTOMOBILA SA EURO 3 STANDARDOM ZA INVALIDNA LICA I OD 15 NOVEMBRA,ZNACI TEKUCEG MESECA CE SVI PODNOSIOCI DOBITI ODGOVOR DA SU ODBIJENI,nemogu jos da dodjem sebi ako neko zeli proveravajte ovo imate brojeve ovaj drugi zovite pitajte da li je ovo tacno poludecu a nebih ovako zatecen da sirim dezinformacije,proveravajte ovo URGENT.

A kada ce biti nesto zvanicno objavljeno tim povodom, objasnjenje...

a ovi invalidi sto strajkuju u kursumliji traze da se vrati euro 2 a ne sa euro 3 da se obavezuje uvoz znaci euro 3 je na snazi euro dva je ukinut ja nemam sutra i ovih dana vremena da pozovem ali ako neko zove obavezno ako dobije negativan odgovor neka trazi da mu se ta osoba predstavi da znamo kada pisemo ministru da navedemo ime pozdrav svima

Moram se izvinuti doslo je do nesporazuma,opet sam zvao danas i dosli smo do zakljucka da ona nema pojima o tome i samo mi je ponavljala da od 15 maja nemoze euro 2 sto sam je juce decidno pitao,tako da sam zvao opet fond pio,pa ministarstvo rada,zdravlja pa ministarstvo za boracka pitanja i sve u krug i opet nista nisam saznao,u sustini kad predas zahtev fond PIO ga prosledjuje dalje,cim ga oni proslede dobija se obavestenje na adresu da su to uradili e onda kad stigne to u Beograd(pricam za one koji su u unutrsanjosti ove nase mala zemlje)oni u roku od 3 meseca daju dozvolu,sto znaci da ja za 5 ipo meseci nisam dobio obavestenje od fonda pio nisu ga obradili,cekam to obavestenje+3 meseca plus jos jedno mesec dana i dobicu dozvolu a to je mozda kraj 2008 godine kad se to i ukine,ajd uzdravlje.

Moram se izvinuti doslo je do nesporazuma,opet sam zvao danas i dosli smo do zakljucka da ona nema pojima o tome i samo mi je ponavljala da od 15 maja nemoze euro 2 sto sam je juce decidno pitao,tako da sam zvao opet fond pio,pa ministarstvo rada,zdravlja pa ministarstvo za boracka pitanja i sve u krug i opet nista nisam saznao,u sustini kad predas zahtev fond PIO ga prosledjuje dalje,cim ga oni proslede dobija se obavestenje na adresu da su to uradili e onda kad stigne to u Beograd(pricam za one koji su u unutrsanjosti ove nase mala zemlje)oni u roku od 3 meseca daju dozvolu,sto znaci da ja za 5 ipo meseci nisam dobio obavestenje od fonda pio nisu ga obradili,cekam to obavestenje+3 meseca plus jos jedno mesec dana i dobicu dozvolu a to je mozda kraj 2008 godine kad se to i ukine,ajd uzdravlje.

Pa lepo ti ja rekoh za tu curku.

Inace, u zavodu za PIO u Nisu, su kada je otac predavao pairologiju rekli da kod nih to brzo ide, a da se u Beogradu ceka (kako su mi oni rekli 3-4 mes). To njihovo "brzo" za sada traje 2.5 nedelje

Pa lepo ti ja rekoh za tu curku.

Inace, u zavodu za PIO u Nisu, su kada je otac predavao pairologiju rekli da kod nih to brzo ide, a da se u Beogradu ceka (kako su mi oni rekli 3-4 mes). To njihovo "brzo" za sada traje 2.5 nedelje

Danas sam zvao PIO fond Pancevo i za 5,5 meseci nisu mi ni obradili zahtev jos je u resavanju a kad ce neznaju,znaci docekacu Euro 4 sigurno bes drzavu.

e muko
APEL za MODERATORE :

Z A K L J U Č A J T E

i izbacite ovog tipa što vredja
mene ste izbacili kad sam vredjao
zašto on ima popust kod vas
i kako se taj popust stiče???
ako je po broju postova - ja bih do sada imao bar dva puta više od dotičnog!!!

i posle se bunimo zašto EU i SB ima duple standarde!!!
FUJ bre - najgori smo

Kakve veze ima broj postova.
Ti ni nakon milion postova neces umeti da pises a da ne vredjas.

Prekini da vredjas kad ti dodje pa ce sve biti ok.
Prvi si poceo i dobio si sta si zasluzio.
Hoces da ti napismeno dokazem da si prvi zapoceo vredjanje?

Back