Uvoz automobila, pomoć i saveti

"Предмет је тренутно на обради у овлашћеној организацији за испитивање возила." a meni preko telefona rekli da se čeka štampanje :lol: koji bezveznjakovići a treba da putujem cc
Jel može umesto mene neko drugi da pokupi ovaj papir?

Ne razumem zašto mi ne izdaju potvrdu kada je pregled rađen još pre 8 dana? Jesu li oni iz agencije za ispitivanje vozila retardirani pa ne mogu iz knjižice vozila da pročitaju da je auto EURO4?

- - - - - - - - - -

Jesu li svi nepismeni u toj agenciji za bezbednost vozila? Gadi mi se smrdljiva srbija.

Ovako nekakoPogledajte prilog 451152
Čeka već 15 dana.
Uveli su još jedno imbecilno pravilo. Auto mora da bude ocarinjen da bi se radila homologacija. Ako ne može da se carini bez homologacije, onda se prilikom pregleda AMSS-u dostavlja propratnica sa granice.:dash:

Код нас не мора да буде оцарињен. Ја све АМСС прегледе радим за неоцарињена возила. Једино захтевају да приложим граничну пријаву. Што опет отежава народу, јер не могу прво да направе АМСС и добију потврду за странце који су већ у земљи, па тек тада, ако је све у реду, да пријављују улаз.

Cekaju novog upravnika/direktora jer ne moze da se izda nijedan dokument bez njegovog potpisa. Stari smenjen, ceka se da vlasti postave novog podobnijeg sebi. Skoro je bio clanak o tome. Zastoj u citavoj industriji zbog jednog coveka, a njega nikako da postave na funkciju. Drustveno odgovorna vlast koja sluzi narodu? Hahaha

Starom direktoru je istekao mandat ali su ga uazabrali ponovo posle neki 20 dana agonije gde ljudi nisu mogli da registruju auto.
I jedan moj auto je bio u toj grupi i cekao sam 15 dana da se smiluju i izaberu novog direktora i na kraju dobio homologaciju.
E sad ja nigde nisam cuo da su stali sa izdavanjem jer mi normalno dobijamo homologacije.

Starom direktoru je istekao mandat ali su ga uazabrali ponovo posle neki 20 dana agonije gde ljudi nisu mogli da registruju auto.
I jedan moj auto je bio u toj grupi i cekao sam 15 dana da se smiluju i izaberu novog direktora i na kraju dobio homologaciju.
E sad ja nigde nisam cuo da su stali sa izdavanjem jer mi normalno dobijamo homologacije.

Zato i držite napumpane cene automobila koje prodajete jer nemate priliv novih. Svaki drugi auto na oglasu nema amss ili se čeka. U principu čim amss proradi cene polovnjaka drastično idu doleeee.

Alo Bosna?
Kakve veze ima homologacija sa cenom auta?
Ako sam ga preko platio 3000 on ce i posle homologacije da kosta 3000 tamo.
Logika ti nije bas jaca strana.
A bes mi ,da ne kazem sta,ako ti nisi Tihi.
Poceli ste zestoko da se podudarate i sve vise licite u pisanju tako da to nije iskljuceno.

Lako se vama sprdati ali meni evo skoro prazno dvoriste. :per:
Cekam novu turu.:tongue2::tongue2:
Dizelasa naravno jer kao sto rekoh imam sad skoro sve benzince jer se manje traze a kad nekom ponudim nece jer hoce dizelasa.
I ja moram da nabavim ono sto mi traze.
Eto bas jutros odslepam jedan benzin plin auto kod drugog majstora jer ovaj ne moze da ga resi a stoji mu mesecima i ja sam bas resio da vidim dokle ce i na kraju sam prsao i otisao po auto.Debil a sad cekam da vidim kako ce drugi da ga resi.
Al ti benzinc neki kazu da su savrseni a ako jos imaju plin onda su veciti i ne mogu da se pokvare.:hahaha:

Back