"Cena ovog automobila veoma odstupa od uobicajenih cena za slicno vozilo."
Ovo ne upada u oci?
Samo da je cena sto niza.
Druze, kao neko ko se ne bavi trgovinom kola, koji jednom u 6 meseci pogleda na par minuta kako se kreću cene, ne mogu da kažem da li je cena mala ili velika. Lično se vodim prvo cenama ovde, za ovako slično vozilo, cene se kod nas kreću od 10k pa na gore, ako je ovo vozilo 6k preko, kontam da sa svim troškovima, nece biti manje od 9k, mozda i vise, tako da mu to dodje tu negde, mozda malo jeftinije, što mu dodje i poenta uzimanja vozila preko, plus naravno neka "sigirnost" da je vozilo ok, mada kako čitam, od kako i tamo trguju svi, muva se i tamo dosta.
Kao što sam rekao, ne pratim i ne znam sta da gledam, pa bi svaki savet dobro došao. Verujem da niko, pa ni trgovci ne gledaju samo cenu, cena nije presudna ako vozilo nije ok, ali ako vozilo izgleda ok i ne vidi se ni jedna mana, da li i tada treba "bezati" od takvog vozila, posto sigurno ima neku skrivenu manu?!? Mislim da ne može sve da se tako generalizuje, to što je jeftinije, ne valja, skupo valja. Lično imam prijatelja koji kad prodaje svoja licna kola, uvek ide ispod prosečne cene i to bar 500 eur (inače nije trgovac, to radi jednom u par godina kad menja auto), i kad ga pitam zašto prodaje jeftinije, jednostavno kaže, ne želim da me smaraju, da zovu i dolaze njih ne znam koliko, pa da zagledaju, spustim cenu, hoces, neces i gotovo, bez suvišnih pitanja [emoji4].
Da ne shvatis pogresno, ne želim da udjem u raspravu, vise razmenjujemo mišljenja, a svaki savet dobro dodje nama koji se time ne bavimo.
Evo neki sličan kod nas, kontam da ni taj nije puno više plaćen preko, s obzirom da trgovac treba i da zaradi nesto, ili grešim?
http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/9804068/volkswagen-passat-cc-20-tdi
Pozdrav!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk