Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.711
pa sad je treci
ne nisi informisan,treba da prestane izdavanje jer se podrazumeva ako se prodaje-izvozi u zemlje eu,a mi smo treceg sveta na koje ne racunaju i ceka nas pdv od 12%,mislim tako pise

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko bi bili troskovi za ovaj auto
http://m.autoscout24.de/ergebnisse?...,U&ensticker=&emclass=&custtype=&adage=&seal=
Hvala na odgovoru.
Postovani Don,
Interesuje me da li vi vrsite dovoz vozila iz Slovenije, i kako ide ta procedura kada vi dovozite, posto sam video interesantan auto i stupio u kontakt sa vlasniko (fizicko lice), ako mozete i putem privatne poruke da se cujemo da mi kazete sta je potrebno da obezbedim
pozdrav!
Pitanje za DON-a
Koliko bi kod vas kostala usluga carina za vozilo iz svajcarske?
Opel Signum 1.9 TDH Dizel
2005. godiste
150 ks
presao 185 466 km
Limuzina
Pitanje za DON-a,
Koliko bi me koštala carina i PDV za Renault Grand Scenic 2.0DCI, dizel, 110KW,
150 KS, prešao je 317.000 km ?
Auto sam dovezao iz Švajcarske na izvoznim tablicama, znam sada da je carina na vozila iz Švajcarske ukinuta od prvog februara, ali koliko bi me koštalo po starom, jer nisam uzeo EUR 1 obrazac i ima li neke šanse tražiti ga retroaktivno?
Hvala puno, pozdrav!
Pitanje za DON-a,
Koliko bi me koštala carina i PDV za Renault Grand Scenic 2.0DCI, dizel, 110KW,
150 KS, prešao je 317.000 km ?
Auto sam dovezao iz Švajcarske na izvoznim tablicama, znam sada da je carina na vozila iz Švajcarske ukinuta od prvog februara, ali koliko bi me koštalo po starom, jer nisam uzeo EUR 1 obrazac i ima li neke šanse tražiti ga retroaktivno?
Hvala puno, pozdrav!
Datum prve registracije ili bar godište?
Jun 2007
Sta se desava sa uvozom iz Svajcarske? Hoce li biti naplate carine ili ne?
ima li kakvih novosti,problema ,ogranicenja?
Dali može da se uveze auto iz Rusije i kakvi su uslovi za to.
Postovani,
Kupio bih auto u Bugarskoj, sta mi je sve potrebno od tamo da Vi zavrsite carinu i sve papire i koliko bi to mene kostalo da samo jos u mestu platim registraciju ?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=2&act=4&adv=21457610663828654&slink=dq7zqs