Uvoz automobila, pomoć i saveti

Ok, to smo hteli da cujemo :-)
Kako da stupimo u Kontakt sa tobom? Mi krecemo boze zdravlje 21.12. iz nemacke.

Moj mail je office@don-sped.rs

Skeniraj veliki i mali brif i pošalji mi na mail. U mailu mi napiši šta ima od opreme (kakvu klimu, felne, koža, šiber i sl.) i koliko je prešao km. Takođe, napiši mi broj tablica na kojima ga doteruješ i jesu li žute, crvene ili redovne nemačke.

Kada 21. krećeš, ujutro ili kasnije? To mi je bitno da znam na koji datum ćeš se pojaviti na granici. Nije svejedno da li je to pre ili posle ponoći.

Ja ću ti u odgovoru dati kompletno uputstvo kako treba da radiš prilikom prelaska granice. Samo ga sledi i sve će biti ok.

Rover 670 €...mora na hml.

C5 470 €...ne mora na hml.

Done a koliko ce ovo biti posle nove godine kada ukinu carinu? Hvala

Takodje otisao bih sam da uzmem ovaj auto (C5) pa mozes li mi reci sta mi treba od papira kada budem kupovao auto jer je prodavac neki autoplac? Dovezao bih ga u Srbiju na tockovima a verovatno je ne registrovan jer nema tablica.
I kako da tebe nadjem na granici da bih platio ovih 470e ili manje ako odem u januaru zbog ukidanja carine?

Hvala

Poslednja izmena:
Done a koliko ce ovo biti posle nove godine kada ukinu carinu? Hvala

Takodje otisao bih sam da uzmem ovaj auto (C5) pa mozes li mi reci sta mi treba od papira kada budem kupovao auto jer je prodavac neki autoplac? Dovezao bih ga u Srbiju na tockovima a verovatno je ne registrovan jer nema tablica.
I kako da tebe nadjem na granici da bih platio ovih 470e ili manje ako odem u januaru zbog ukidanja carine?

Hvala

Nemoj da se ljutis, ali ovaj Citroen ne kosta bez razloga 1.000 evra. Solidan C5 ne mozes da nadjes bes 1500-1800 evra.

Imam dva pitanja tacnije dve varijante za uvoz automobila pa me interesuje koliko bi kostala carina i porez (cak mi se cini da se ukida carina na vozila iz EU od nove godine pa mi je i to bitno jer bih auto uvezao posle nove godine).

Ovo su automobili
http://suchen.mobile.de/auto-insera...egativeFeatures=EXPORT&doorCount=FOUR_OR_FIVE

http://suchen.mobile.de/auto-insera...egativeFeatures=EXPORT&doorCount=FOUR_OR_FIVE

ili da skratim

Mazda 2
2004 godiste
5 vrata
Dizel 1.4
50kw 68ks
179.000km

a drugi je
Peugeot 206 SW (karavan)
2004.godiste
1.4 dizel
198.000km
5 vrata
50kw 68ks

Hvala puno.

Imam pitanje za Dona i Duleta 021.. Hteo bih u bliskoj buducnosti da kupim Alfu Romeo 147 1.9 jtd 85kw (116ks) 3 ili 5v nebitno 2002 -2004 godiste a da je u odlicnom stanju, pod tim ne podrazumevam perfektno stanje, jer polovan automobil nikad ne moze da bude perfektan. Ali da nije cukan, farban, tj. da mu je eksterijer i enterijer u dobrom stanju kao i odrzavan motor i da nije presao preko 170-180k km. Pa me interesuje koja bi cena bila za takav automobil i da li bi vi mogli da mi pronadjete taj auto ako ga vec nemate na lageru??? Hvala unapred na odgovorima

Imam dva pitanja tacnije dve varijante za uvoz automobila pa me interesuje koliko bi kostala carina i porez (cak mi se cini da se ukida carina na vozila iz EU od nove godine pa mi je i to bitno jer bih auto uvezao posle nove godine).

Ovo su automobili

ili da skratim

Mazda 2
2004 godiste
5 vrata
Dizel 1.4
50kw 68ks
179.000km

a drugi je
Peugeot 206 SW (karavan)
2004.godiste
1.4 dizel
198.000km
5 vrata
50kw 68ks

Hvala puno.

Mazda 1.080 €

Peugeot 550 €

P.S. Iako je posle NG na oba se plaća carina. Na Mazdu od 12.5%, jer je japanac, a na Pežoa 2.5% jer je dizel ispod 1500 ccm.

Zdravo svima, nov sam na forumu pa je red da se javim, tako da zdravo svima :D
Zdravo živo :D

Imam pitanje za Dona i Duleta 021.. Hteo bih u bliskoj buducnosti da kupim Alfu Romeo 147 1.9 jtd 85kw (116ks) 3 ili 5v nebitno 2002 -2004 godiste a da je u odlicnom stanju, pod tim ne podrazumevam perfektno stanje, jer polovan automobil nikad ne moze da bude perfektan. Ali da nije cukan, farban, tj. da mu je eksterijer i enterijer u dobrom stanju kao i odrzavan motor i da nije presao preko 170-180k km. Pa me interesuje koja bi cena bila za takav automobil i da li bi vi mogli da mi pronadjete taj auto ako ga vec nemate na lageru??? Hvala unapred na odgovorima

Ja ti mogu izračunati samo troškove carinjenja, a za to moram da znam iz koje je zemlje, a za ostalo vidi sa Duletom.

Total u prvoj boji mislim da ces jako tesko naci a sto se kilometraze tice to je moguce.
Ja ih nisam imao odavno jer se Alfa teze prodaje mada sam i sam navukao nekih egzotika pa sad videcemo gde ce to da zavrsi. Ako naleti nestyo lepo ja uzmem a ako to nije onako kako ja gledam kao da je za mene onda i ne uzimam.
Jutros je tako dosao jedan auto za koji sam odmah rekao da nije kao sto mi je opisan i da to nije za ljude kojima ja prodajem automobile.Tako da ja ga nisam uzeo iako sam ga u celosti isplatio a on ce da ga proda nekom drugom trgovcu ili kupcu.

Back