Uvoz automobila, pomoć i saveti

Pa iz Nemacke za Cirih, pa za Srbiju, sa autom, koji bih eventualno uzeo tamo. A do Nemacke busom do Ciriha, pa odatle imam rodjaka koj bi me prebacio autom do Nemacke. Idem, onako, turisticki, smestaj i sve ostalo obezbedjeno, pa ko velim, ako nadjem nesto interesantno, zasto da ne kupim.

Pa nisi se lepo odrazio ja mislio ti kupiš auto u nemačku pa preko Švice za Srbiju.a interesantno da uzmeš uvek ima.

http://suchen.mobile.de/auto-insera...AIRED&export=ALSO_EXPORT&categories=Limousine

Питање за Игора и Дона, колико би ме изашли комплет трошкови за довоз овог аутомобила нпр.?
И колико је ако ви довозите вашим превозом, ако имате то организовано?

Хвала унапред.

500 € bez prevoza.

Veruj mi da ti se ne isplati plaćati prevoz za pojedinačne aute. Matematika postoji tek na 3 komada.

Pozdrav svima, zeleo bih da pitam Dona ili nekoga ko poznaje materiju kolika bi bila cena prevoda Ford Mondea iz 2004 godine (kasnije opis modela) ?
Znaci zanima me sve, dovoz vozila, carina, porez, svi troskovi od kad ga kupim to trenutka kada mogu da ga vozim u Srbiji?
Ako bi neko bio ljubazan da mi to obracuna makar otprilike posto imam veliku dilemu da li da uzmem mondea ili vectru...

Karatkeristike automobila:
Ford Mondeo 1.8 benzin
2004 godiste
limuzina
92kW (125 PS)
presao blizu 150000 (moze se korigovati)
Od opreme ima sledece:
Central locking
Air Conditioning (Automatic air conditioning)
Cruise control
Electric heated seats
Electric windows
Leather seats
Power Assisted Steering
Alloy wheels
ABS
Airbags (front and side airbags)
ESP
Immobilizer
Xenon headlights

Hvala unapred!

Pozdrav svima, zeleo bih da pitam Dona ili nekoga ko poznaje materiju kolika bi bila cena prevoda Ford Mondea iz 2004 godine (kasnije opis modela) ?
Znaci zanima me sve, dovoz vozila, carina, porez, svi troskovi od kad ga kupim to trenutka kada mogu da ga vozim u Srbiji?
Ako bi neko bio ljubazan da mi to obracuna makar otprilike posto imam veliku dilemu da li da uzmem mondea ili vectru...
Izračunaće ti neko čim kažeš iz koje zemlje uvoziš.

Ford Mondeo 1.8 benzin
2004 godiste
limuzina
92kW (125 PS)
Od opreme ima sledece:
Central locking
Cruise control
Electric heated seats
Electric windows
Leather seats
Power Assisted Steering
Alloy wheels
ABS
ESP
Immobilizer
Xenon headlights

Hvala unapred!

Zaboravio sam da kazem, radi se o uvozu iz Nemacke.

Ford Mondeo 1.8 benzin
2004 godiste
limuzina
92kW (125 PS)
Od opreme ima sledece:
Central locking
Cruise control
Electric heated seats
Electric windows
Leather seats
Power Assisted Steering
Alloy wheels
ABS
ESP
Immobilizer
Xenon headlights

Hvala unapred!

830 €

Treba mu dići km na 165.000. To je još 15€.

Granična prijava 2.000 RSD.

I to je to.

Poslednja izmena:
Možda glupo pitanje za Dona :
Šta ako se digne koilometraža na 350 000 km ?

Isto kao i da digneš na 2350000.
Za svaki auto u katalogu postoji i podatak o predvidjenoj kilometraži, kao i tabela za koliko se vrednost auta umanjuje/uvećava zbog više/manje predjene kilometraže. Te vrednosti su ograničene ili nekim procentom ili određenim brojem pređenih kilometara. Tako, kada ti Don kaže "Treba mu podići kilometražu na 180000" on ti je rekao koliko mu km treba za maksimalno umanjenje cene. Preko toga, možeš da digneš i na milion kilometara - cena ti ostaje ista.

za Dona koliko carina i porez za : clio 1.5 dci 48kw, 2002g uvoz iz francuske, nije metalik ,nema klimu . I da se zahvalim Donu za korektnu saradnju prilikom uvoza iz holandije,veoma profesionalno odradjeno i sve po prethodnom dogovoru.Za dva dana svi papiri zavrseni i, stigli na moju adresu,registrovao auto tablice pod ruku i u suboticu .Da je vise ovakvih kao Don gde bi nam bio kraj. Hvala Done ! ! !

Back