Uvoz automobila, pomoć i saveti

http://suchen.mobile.de/auto-insera...AIRED&export=ALSO_EXPORT&categories=Limousine

Питање за Игора и Дона, колико би ме изашли комплет трошкови за довоз овог аутомобила нпр.?
И колико је ако ви довозите вашим превозом, ако имате то организовано?

Хвала унапред.

500 eura troskovi carinjenja i 400 troskovi dovoza , mogu ti sve to organizovati nije nikakav problem ! ako ti odgovara javi mi se na igor@largus.rs

za Dona koliko carina i porez za : clio 1.5 dci 48kw, 2002g uvoz iz francuske, nije metalik ,nema klimu . I da se zahvalim Donu za korektnu saradnju prilikom uvoza iz holandije,veoma profesionalno odradjeno i sve po prethodnom dogovoru.Za dva dana svi papiri zavrseni i, stigli na moju adresu,registrovao auto tablice pod ruku i u suboticu .Da je vise ovakvih kao Don gde bi nam bio kraj. Hvala Done ! ! !

Drago mi je da si zadovoljan uslugom. Trudimo se koliko možemo da sve odradimo korektno.

Troškovi za Clio su 530 €. Treba da ima minimum 230.000 km.

Don, da li bi mogli izvrsiti usluzno dovozenje jednog vozila u Crnu Goru? Razumijem da je zarada na spediciji u Srbiji, ali recimo da uracunate te troskove u samu uslugu kao da ste vi ovdje radili spediciju?

Odakle i gde u CG ga treba dovesti? Baš sam planirao uskoro ići u posetu prijatelju u HN. Inače, taj moj prijatelj je takođe špediter, pa ga on može tamo i ocariniti.

Done, koliko bi iznosili troskovi za ovaj auto (predpostavljam da treba da se dodaju na neto cenu)? Zemlja uvoza je nemacka, da li bi ti mogao da mi uradis dovoz i koliko bi to kostalo? Hvala!!

http://suchen.mobile.de/auto-insera...N_SYSTEM&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=125000

BMW 120d (1995 ccm) 2009 97000km
Interior TypeCentral locking
Climatisation (Automatic air conditioning)
Electric heated seats
Electric windows
Navigation system
Power Assisted Steering
Sunroof

Exterior FeaturesAlloy wheels
ExtrasFull Service History
Warranty

Security & EnvironmentABS
Airbags (Front and Side and More Airbags)
ESP
Immobilizer
Particulate filter

13,850 EUR (Gross)
11,639 EUR (Net)

Done, koliko bi iznosili troskovi za ovaj auto (predpostavljam da treba da se dodaju na neto cenu)? Zemlja uvoza je nemacka, da li bi ti mogao da mi uradis dovoz i koliko bi to kostalo? Hvala!!

http://suchen.mobile.de/auto-insera...N_SYSTEM&export=ALSO_EXPORT&maxMileage=125000

BMW 120d (1995 ccm) 2009 97000km
Interior TypeCentral locking
Climatisation (Automatic air conditioning)
Electric heated seats
Electric windows
Navigation system
Power Assisted Steering
Sunroof

Exterior FeaturesAlloy wheels
ExtrasFull Service History
Warranty

Security & EnvironmentABS
Airbags (Front and Side and More Airbags)
ESP
Immobilizer
Particulate filter

13,850 EUR (Gross)
11,639 EUR (Net)

130 ili 150 Kw?

Jel znas da je taj BMW sa motorom od preko 2000 ccm?
Kad vec placas toliku registraciju zar nije bolje uzeti 323 Ci koji ima 190 ks i jos bolje vozne karakteristike?
Ja sam tako pre dve godine mogao da ga uzmem i kad sam provalio da je iznad samo sam otkazao svaki dalji dogovor.

Jel znas da je taj BMW sa motorom od preko 2000 ccm?
Kad vec placas toliku registraciju zar nije bolje uzeti 323 Ci koji ima 190 ks i jos bolje vozne karakteristike?
Ja sam tako pre dve godine mogao da ga uzmem i kad sam provalio da je iznad samo sam otkazao svaki dalji dogovor.

2174 ccm ja mislim. Pa zar registracija nece biti oko 25 000 s obzirom da je auto stariji od 10 godina? Nisam bas upucen u cene registracija za starije automobile.
Pogledacu sada neki 323, nasao sam i kod nas jedan sa rieger spojlerima, ali je auto 1999, euro3, takodje 323 je iste kubikaze kao i 325 samo sto 323 ima 170 konja (do sad nisam naleteo na 190) a 325 190 i preko.

Onda 325 ,jer moguce da sam ja nesto pobrkao, jer im dodje ista registracija a 2500 ccm je bolji motor jer ovaj od 2170 ccm je od nekog aluminimunijuma i kazu da se nesto nije pokazao.:) I da,registracija na koju ti mislis vazi za kola koja su starija od 20 godina tako da ovako ti ne gine 60k dinara sto je na danasnje vreme zaista mnogo a da ne pricam jos o potrosnji tih motora jer smesno mi je kad vidim kako za crvenu sipam toliko goriva da mogu da predjem 40-50 kilometara.

Onda 325 ,jer moguce da sam ja nesto pobrkao, jer im dodje ista registracija a 2500 ccm je bolji motor jer ovaj od 2170 ccm je od nekog aluminimunijuma i kazu da se nesto nije pokazao.:) I da,registracija na koju ti mislis vazi za kola koja su starija od 20 godina tako da ovako ti ne gine 60k dinara sto je na danasnje vreme zaista mnogo a da ne pricam jos o potrosnji tih motora jer smesno mi je kad vidim kako za crvenu sipam toliko goriva da mogu da predjem 40-50 kilometara.

Pa onda bih isao na opciju 318i, on ima 1995ccm. Nego posto nije diskusija koji auto kupiti nego pomoc oko uvoza, moze li mi neko reci troskove za uvoz bmw 318ci e46, euro 4, 2001, 3400e?

Ja sam carinu i porez na BMW 320D E46 2002 sa 150 ks platio 34k din plus spedicija plus ostali troskovi a auto iz Italije.
Inace moram da dam jedno obavestenje-mlada kola koja su kupljena od Arvala i LeasePlana ce poskupeti za nekih 300 eura u proseku jer su se gospoda italijani dosetili da dignu cenu odjave koja je dosad bila nekih 105 eura a odsad je 250 plus sto je i porez skocio na 20% tako da ispadne ta cifra kad se sve preracuna.

Back