Uvoz automobila, pomoć i saveti

Al Certino zar ti nije mrsko da tolike kilometre prealazis i drzis glavu u torbi u automobilu o kom nista ne znas i na kraju ,kako se i ispostavilo,nisi zadovoljan autom?:)
Zar nije bolje da uzmes auto od pouzdanog i proverenog coveka? Kolika nam je zarada na kolima trenutno ti to potrosis na put a jos se i masiras.

Nije mrsko, meni je to zadovoljstvo, a "proverenog i pouzdanog" prodavca ne poznajem! Pa ja ne menjam auto 5 puta godišnje,a gore mi čovek nađe 3-4kom. sa originalnim servisnim knjižicama uredno vođenim, probam,izaberem.... Ne kupujem ja lomove koji moraju da dođu na prikolici, u ostalom ti bi trebalo da znaš koliko je veća carina za auto iz Ch nego iz Italije,Nemačke,...
To što ja nisam zadovoljan autom, nije što isti nije dobar! A i kako bi se drugačije upoznao sa Don- om?;)

Poslednja izmena:

Prvog sam ti već izračunao.

Lexus NL - 2.270 €

Lexus IT - 1.660 €

Pitanje za Igora i Dona. Dovezen mi je auto iz Holandije pre 3 meseca. Tom prilikom bivsi vlasnik je poneo tablice sa sobom nazad u Holandiju da bi odjavio auto, ali izgleda da kad je dovozio auto iz Holandije, nije prijavio auto na carini i nema ulazne papire. Treba mi savet sta mi je ciniti. Hvala unapred

Interesuju me priblizno spediterske usluge, i da li Vi na onsovu cijene auta racunate sve ili? sam postupak kalkulacije kako izgleda?

Kataloška vrednost
+ oprema
- pdv
- kilometri po kategoriji iz kataloga
+ troškovi transporta po zemlji saobraćajne
x stopa carine (u zavisnosti od kategorije i zemlje porekla)
x stopa pdv-a

E, sada ako je tebi nešto iz ovoga jasno, dođi da radiš kod mene. :lol:

Poslednja izmena:
Pitanje za Igora i Dona. Dovezen mi je auto iz Holandije pre 3 meseca. Tom prilikom bivsi vlasnik je poneo tablice sa sobom nazad u Holandiju da bi odjavio auto, ali izgleda da kad je dovozio auto iz Holandije, nije prijavio auto na carini i nema ulazne papire. Treba mi savet sta mi je ciniti. Hvala unapred

Aktiviraj PP (ručno ili napiši još dve poruke na forumu), pa ću ti objasniti.

pusti mi kontakt mail na office@largus.rs pa cu ti se javiti :)

Kataloška vrednost
+ oprema
- pdv
- kilometri po kategoriji iz kataloga
+ troškovi transporta po zemlji saobraćajne
x stopa carine (u zavisnosti od kategorije i zemlje porekla)
x stopa pdv-a

E, sada ako je tebi nešto iz ovoga jasno, dođi da radiš kod mene. :lol:

E to sam hteo da cujem, cisto da vidim sta se tu sabira,mnozi i ostalo :D Hvala jos jednom, ako ima slobodno mjesto voljan sam da radim. :D

Vidim da te mnogi pitaju da im izracunas pa evo ako bi mogao ova kola da mi izracunas , iz Banja Luke sam, carina iznosi 3%+17% PDV.
Karakteristike auta: Fiat Punto 1.2, 1242 ccm, 44 kW / 60 KM, 6 / 2002 , 5 vrata.
Hvala jos jednom.

Konacno nadjoh nesto povoljno...:)
Koliko je carina i kako da ga dovezem? Radi li ko uvoz sa donosenjem? Ili tamo neke table da uzmem?
Hvala mnogo!

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6357941&show=1

Da ti ga moj drugar doveze, sve sa carinom 720 €. Jedino je moguće da postoje troškovio za vađenje col tabli, ukoliko Slovenac ne bude dao da se tera na slovenačke redovne table. Međutim, pošto moj drugar ima slovenačke papire, uglavnom mu Slovenci daju da tera na njihove tanle, pa da ih posle vrati radi odjave.

Da ti ga moj drugar doveze, sve sa carinom 720 €. Jedino je moguće da postoje troškovio za vađenje col tabli, ukoliko Slovenac ne bude dao da se tera na slovenačke redovne table. Međutim, pošto moj drugar ima slovenačke papire, uglavnom mu Slovenci daju da tera na njihove tanle, pa da ih posle vrati radi odjave.

Jel može neki odgovor na moje pitanje možda niste videli moju poruku?

Pitanje za Don-a koliko bi koštala carina i svi troškovi za ovaj auto.I koja je procedura išao bi sam po auto.Pošto nemogu poslati privatnu poruku moram ovako.Ako može neki mejl ili telefon da ne dosađujem ovde.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6280185&show=1

Poslednja izmena od moderatora:

Back