Uvoz automobila, pomoć i saveti

pozdrav svima...
pitanje za sve znalce i profesionalce:
imam ponudu od čoveka sa kojim sarađujem da kupim audi A4 automatik, 2.0 tdi, led svetla, 67000km, 2009. godište, kupljen u Srbiji.
da li može neki savet u vezi cene: koliko auto vredi, tj šta je dobra kupovina?
unapred hvala!!!

još nešto: za one koji su vozili a4 i a6, da li je velika razlika u prtljažnom prostoru i samom osećaju prilikom vožnje? hvala!
razmišljam da kupim a6, a iskrsla je ova ponuda.

Milane ta Vectra 99% nije euro3 bez obzira sto je svaba to napisao jer oni razmisljaju da je njighov standard D3 euro3 a to nasa carina ne priznaje nego iskljucivo kad pise Euro3 ili Euro3 +D4 i otud tako niska cena tog automobila jer Vectre se krecu dosta skuplje.
@Kokburn
A4 po meni nema sta da trazi pored A6 koji ima mesta u kabini vise kao i gepek a o atraktivnosti da ne pricam.Pre bih uzeo 3-4 godine stariji A6 za iste pare jer je osecaj lepsi zbog same tezine vozila jer sto je tezi auto to je udobnija i lepsa voznja.

Bolje pitanje postavi na :

http://forum.krstarica.com/showthread.php/195888-Препоруке-за-куповину-возила/page634

pozdrav svima...
pitanje za sve znalce i profesionalce:
imam ponudu od čoveka sa kojim sarađujem da kupim audi A4 automatik, 2.0 tdi, led svetla, 67000km, 2009. godište, kupljen u Srbiji.
da li može neki savet u vezi cene: koliko auto vredi, tj šta je dobra kupovina?
unapred hvala!!!

još nešto: za one koji su vozili a4 i a6, da li je velika razlika u prtljažnom prostoru i samom osećaju prilikom vožnje? hvala!
razmišljam da kupim a6, a iskrsla je ova ponuda.

Imam jedno pitanje za sve: Da li postoji neki sajt ili online katalog gde mogu da proverim tacan datum proizvodnje kola po broju sasije?!!
Posto godina prve registracije nije uvek ista kao datum proizvodnje, a nasi ne priznaju datum prve registracije.
Molim za brz odgovor!!!

Ako nisi znao nasi carine auto prema datumu prve registracije tako da se neretko desava da je auto 2002 ali je datum prve registracije 2004 i tako se vodi auto tj kao da je 2004. Koliko kola sam samo gledao gde je datum prve registracije 05.01.2002 a koji je carinjen kao 2002 i sad hoces da kazes da je auto 2002 sklopljen?:)
A mozda i jeste ali bolje ga ne kupovati jer posle novogodisnjeg lumperaja verovatno nisu svi delovi na svom mestu!:hahaha:

donkihote ne mogu da vidim trenutno tu sifru,saobracajna nije kod mene,da li znas orijentaciono koliko kosta,koliko bi moglo maksimalno da kosta
i u pitanju je alfa 156 SW 2.4 jtd 103kw 2001 god.
ako ne mozes da pogledas onda cu da vidim nekako da pogledam tu sifru
hvala unapred

Pozdrav Moljac i jedan savet. Don ti je Ok i to stoji, ali moj ti je savet da se raspitaš koliko je registracija za taj auto! Moj drug ima takav i kad mu dođe reg. nije mu uopšte dobro. Inače je auto, ako je Ok neverovatno dobar i brz! Ja sam ga vozio na dužu relaciju i oduševljen sam! Auto ide bukvalno kao nevreme,a nemaš predstavu koliko ideš dok ne pogledaš u km sat.
Puno sreće sa uvozom i preporuka za Don-a ja sam radio preko njega auto iz Ch i prezadovoljan sam uslugom

Poslednja izmena:
Pozdrav Moljac i jedan savet. Don ti je Ok i to stoji, ali moj ti je savet da se raspitaš koliko je registracija za taj auto! Moj drug ima takav i kad mu dođe reg. nije mu uopšte dobro. Inače je auto, ako je Ok neverovatno dobar i brz! Ja sam ga vozio na dužu relaciju i oduševljen sam! Auto ide bukvalno kao nevreme,a nemaš predstavu koliko ideš dok ne pogledaš u km sat.
Puno sreće sa uvozom i preporuka za Don-a ja sam radio preko njega auto iz Ch i prezadovoljan sam uslugom

Pozdrav, Certino!

Pretpostavljam da si hteo da repliciraš Moljcu za Alfu iz CH, a ne Jou za Focusa. :)

Pozdrav i Vama.Znam ja sve o tom autu,a pogotovo o Alfama.Inace auto je uzet kao kompenzacija.Registracija kosta oko 45-50000 nazalost.Planiram da uvezem auto,registrujem i vozim dok se ne proda,mada ne znam ko ce da kupi takav auto sa tim motorom.Videcu,mozda cu da registrujem na 1.9 ako budem uspeo.A o Donu sve najbolje,dugo sam na forumu i pratim ovu temu :)

Nema ga u katalogu. Izračunao sam ti po nemcu, ali nije garantovano da će carina prihvatiti tu cenu po nemačkom katalogu.

610 €

Ok,hvala ti Done,cucemo se :)

Back