Uvoz automobila, pomoć i saveti

cao svima,

Evo da se pohvalim da sam uvezao auto pre neki dan u Srbiju i da je sve islo perfektno i sve to zahvaljujuci jednom coveku koji se ovde javlja redovno pod nikom Don.Zahvljujuci njemu sve je organizovano i odradjeno besprekorno tako da je za svaku pohvalu i preporuku. Svako sledece auto uvozi se sigurno preko njega.

Done hvala ti puno i zelim ti svako dobro.

pozdrav iz Svajcarske
Sale_ch

p.s: za sve one zlocaste da kazem da ovo nije reklama vec cista istina onoga sto sam ja doziveo uvozeci auto preko Don-a.

cao svima,

Evo da se pohvalim da sam uvezao auto pre neki dan u Srbiju i da je sve islo perfektno i sve to zahvaljujuci jednom coveku koji se ovde javlja redovno pod nikom Don.Zahvljujuci njemu sve je organizovano i odradjeno besprekorno tako da je za svaku pohvalu i preporuku. Svako sledece auto uvozi se sigurno preko njega.

pozdrav iz Svajcarske
Sale_ch

p.s: za sve one zlocaste da kazem da ovo nije reklama vec cista istina onoga sto sam ja doziveo uvozeci auto preko Don-a.

:hvala:

cao svima,

pozdrav iz Svajcarske
Sale_ch

to važi i za igora.:ok:

Pa dobro gde sam tu ja?:hahaha:
Sta da vam kazem ali meni je Don kao Suzuki Burgman-prvi se pojavio,dosta ljudi je preko njega uvezlo automobile i zadovoljni su tako da je on ipak ovde institucija.:ok:
Kad mene neko startuje za uvoz i spediciju ja to sve lepo prebacim Donu jer imam poverenje u njega.

Pozdrav,pitanje za Dona,u vezi carine motocikala,koliko bi me izasla carina za Kawasaki z750,2010god.78kw/106ks,iz svajcarske?20.000km.predjenih.od opreme abs,ima odjavljenu svajcarsku saobracajnu i spremnu dokumentaciju za carinu,motor je u srbiji?hvala unapred....

Poslednja izmena:
za Dona:zanima me carina+pdv+troskovi spedicuje za sledeca vozila: 1.VW pasat 1,8 turbo highline,benzinac,2002.god,presao 185k,110kw{150 ks},nemacka,klima,alu felne... cena 3200 eur 2.reno megan 1,4 benzinac,2003.godiste,72kw {98 ks},presao 150k,2/3 vrata,nemacka,klima,alu felne... cena 1900 eur 3.pezo 206 1,4 benzin,2002.god,55kw {75ks},presao 176k,4/5 vrata,nemacka,klima,alu felne...cena 1650 eur Ako postoji mogucnost da stupimo u kontakt,jer krajem avgusta odlazim za Nemacku i bice mi potrebne tvoje usluge?

Passat 870€

Megane 510€

Peugeot 560€

Passat i 206 imaju dovoljno kilometara, a Meganu treba dizati.

Kontakt sam ti poslao na PP.

Back