Pozdrav za Donqihota, interesuju me troskovi carine poreza kao i ostalih troskova za Citroen Xsaru 1.6 16v Chrono VTR 2003. goidiste, automobill iz Nemacke !! Unapred hvala !!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za DON-a jedno pitanjce,
posto ne mogu za sada na PM
postoji li razlika u carinjenju izmedju nemackih i swicarskih auta
koliko je to u % skuplje posto mi je receno da je uvoz iz Swice
mlooogo skuplji od DE.
Konkretno mene zanima A3 bilo otkude (dobar) pa me interesuje da li
je ako stigne iz Italije 50% jevtinija carina i porez nego iz Swice,
Molio bi takodje okvirnu cenu za carinu i porez za A3, 2000/2001, nista besno
recimo 1.6 ili 1.8 standardna oprema (nema siber, nema AC, ima felne k'o i svi)
Hvala unapred
Koliko realno može da se uštedi na uvozu kola na invalidne osobe?
Dobar dan
Da ne tražim unazad,kakva je situacija sa uvozom vozila iz Madjarske,može li mi neko napisati,bavi li se neko ovde dovozom automobila odande?
Pozdrav za Donqihota, interesuju me troskovi carine poreza kao i ostalih troskova za Citroen Xsaru 1.6 16v Chrono VTR 2003. goidiste, automobill iz Nemacke !! Unapred hvala !!
za Donqihote
zanima me koliko bi mogla da bude alfa romeo 147 1.6 16v sa 88kw,2001 recimo,alu felne fabricke ne neke kastom, sa manuelnom klimom, bez navigacije,najosnovniji model bez nekih modifikacija,neudaran sa oko 150 160 hiljada na satu. hvala unapred
Za donqihota, poslao sam PP, nisam hteo da gušim forum, ali ako mora ovako nema problema, interesuje me troškovi za uvoz kola iz Poljske
Fiat Panda 2007g , benzin 1242 cm3, 44 kw. 5 vrata, abs, klima, uobičajena oprema bez džidža-bidža, alu i ostalog.
Hvala i pozdrav
pozdrav svima na forumu
danima vec prelistavam oglase na internetu kod nas i u inostranstvu zelim da kupim kombi opel vivaro,reno trafic,vita,sprintera.... sa 8+1 sedista da je u ekstra stanju i da nije presao preko 200 000km a da cena nije paprena. alikombi mi treba za prevoz putnika na duze relacije.slucajno listajuci oglase naletim na ovaj mini bus
http://www.hasznaltauto.hu/autobusz/fiat/fiat_ducato-5226173
da li je to preuzimanje lizinga ili sta vec neznam cena mi je nesto jako niska,madjarski neznam a u googlu prevodiocu nemogu da prevedem.ako neko moze da mi pomogne bio bih mu zahvalan .
pozdrav svima i unapred hvala
Done
Kolika su davanja za BMW 520d (E39)
100kw
190.000 km
2001. god.
Iz Belgije
hvala
Molim vas kazite mi za bmw 316ti compact,2001.godiste,157000km,85kw,klimatronik,parking senzori,grejaci sedista,malo udaren napred,ali u voznom stanju,dovezen iz Nemacke,ima sve papire.
Hvala!
Postovanje forumasima :interesuju me troskovi za uvoz reno senika 2002 ,1.6 benzin automatik.Hvala.
Je li već u Srbiji?
Pitanje za Donqihote
Koliko bi kostala carina i sve oko toga za Fiat Punto 1.2 16V proizveden 2003 a prvi put registrovan u Sloveniji 02.2004, 59kW, 3 vrata, oprema: klima, alu felgne , benzinac. Auto je trenutno u Sloveniji. Ta auto bi dao bratu koji živi u Srbiji, a ja u Sloveniji. Sta je potrebno od papira?