Uvoz automobila, pomoć i saveti

Ja imam tog Mercedesa C200 Kompresor 2001 u stanju da covek ne poveruje!
Kao iz salona sa velikom navigacijom,xsenonima i ostalom opremom a nije automatik i nema kozu a jeste avangard oprema.
Mislim da ko nadje bolji moze samo da trazi mesecima i mesecima po Nemackoj i opet ne verujem da ce naci ovakav. A dajem ga za 9300(poslednja cena).
Ima i sva tri kljuca i originalnu servisnu knjizicu.
Pašće sneg daj neku sliku dok je lepo vreme.

E bem ti posao i Najlon,i Univer i ........:dash:
Ne stigoh da odem na plac da napravim dobre slike!
Sutra ako ne okacim slike -streljajte me! Ne volim sto sam neozbiljan u poslednje vreme.:think:

Ma kakvo streljanje, treba da se poštuje redosled, a tu ima mnogo zaslužnijih od tebe.Mislim na one zbog kojih i ti i ja i mnogi drugi jure na razne najlone,buvljake islična mesta i rade brdo poslova da bi iole normalno živeli.

au al je lep... :D
dobre su im te ''nozne rucne '' kocnice :P
jel to ona mercedesova boja bez cuvena? ne vidim dobro pa reko da nije silver ?

EDIT : ono nije navigacija jel da?

To je bas silver metalik boja.2001 sa 114k km sa servisnom knjizicom(originalnom),163 ks,tri kljuca,od prvog vlasnika,avantgard oprema,manuelni menjac sa 6 brzina,carbon detalji na vratima i tabli,na ime kupca sa placenom carinom.....Meca je kao iz salona,neverovatno sacuvan,ako ce neko da ubacuje plin vec sam se raspitao -560 eura kod extra majstora
@zexy007
To je navigacija u koloru a ima i taster TV tako da se mogu i TV kanali gledati!
@cika Zloba
Moja greska ali ja i nisam nikad rekao da imam CLK nego C! :-)

Pozdrav svima, uskoro bih trebao da donasem dva motocikla iz Francuske pa me interesuje sta mi je potrebno od papirologije u francuskoj i koji je postupak carinjenja tj. na osnovu kojih kataloga se odredjuje osnovica za carinu, u predhodnim postovima se spominje LARGUS pa mi nije jasno sta kako sa njim ??!! Hvala unapred !! :)

Pozdrav.Pronasao sam u Slo,Opel vectru,2001 god,1598 cc,74 kw i `101 ks.Auto ima ac klimu,4 vrata,alu naplatke i prodaje se po ceni od 1980 eur.Posto neznam kako bi sam otisao po njega,reci mi koliko bi me kostalo sve do registreacije i kako da stupimo u kontakt da odradimo sve,naravno u tvojoj reziji.

Ćao, narode!

Izvinjavam se svima koji su ostali uskraćeni za odgovore, ali sam prethodnih par nedelja imao posla preko glave, te nisam stigao da vam odgovaram, odnosno računam carinjenja, ovde na forumu.
Sutra bi trebalo da imam manje posla, pa ću gledati da nadoknadim propušteno. :)

@Donqihote
Interesuje me odakle(koju zemlju da jurim) je najbolje uvesti Audi A3 2004, TDI, 2000cc,3 vrata....
i koliko bih kostao kompletan uvoz sa svim troskovima, sa preuzimanjem u Srbiji!?
Interesuje me tvoje misljenje,posto vidim da si dosta upucen oko svega,a ja sam totalan amater u ovoj oblasti!;)
Hvala ostalima na odgovoru za isto pitanje!
pozz

Sale, ja nisam baš najkompetetniji da ti kažem u kojoj zemlji da juriš Audija. Tu ti od veće koristi može biti Dule021. Ja ti mogu izračunati, i posavetovati te kako da šta da uradiš, ali tek kada nešto pronađeš, jer moram znati tačno šta uvoziš i iz koje zemlje. Sada ti mogu reći toliko da je carinjenje najjeftinije za uvoz iz Italije, Slovenije, Austrije, Mađarske... Nešto je skuplja Nemačka, a Švajcarska je najskuplja. No, kada nađeš nešto konkretno, daj mi link, pa ćemo konkretnije "pričati".

Back