Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sandokane?
Prednji branik definitivno radjen a sto se tice opreme malo je skromnija ali je motor pravi i bolji od onog sa 150 ks mada kod nas samo gledaju sto vise konja ali se u praksi bolje pokazao ovaj slabiji.
150ks ima te problematicne klapne koje 120 ks nema a zbov vece snage mu lakse ode i plivajuci zamajac koji nije isti i skuplji je.Plus sto hoce da mu se krivi izduvna grana na bloku pa mora da se skida i ravna kod strugara.E druze kad si vec to pomenuo, u cemu je caka? Nemam puno iskustva sa tim motorima, znam da 150 ks ima neke klapne na usisu, ali sam cuo i da ima modela od 120 ks koji isto imaju te klapne koje prave problem? Ili ima jos nesto?
150ks ima te problematicne klapne koje 120 ks nema a zbov vece snage mu lakse ode i plivajuci zamajac koji nije isti i skuplji je.Plus sto hoce da mu se krivi izduvna grana na bloku pa mora da se skida i ravna kod strugara.
Sto se tice uvoza meni javljeno da sutra idem po jedan auto al da je to tajna.
Usput uzeo sam Merc E220 CDI EVO 2006 i nisam primetio da je tu nesto specijalno poskupelo a isto to vazi i za RAV4 koji sam takodje juce uzeo a ova kola se carine po novom i izlaze za 3-4 dana kod uvoznika koji je prihvatio novi nacin carinjenja.
tema je uvoz automobila...
Evo samo da dam obavestenje da sam danas isterao dva aut iz zice a jos x kolega i svoje neke automobile tako da polako krece.
Nove cene al sta je tu je ne mogu kola doveka stajati u zici.
jesi isterao Rav . pitam zato sto sam ja isterao danas 2004. A pomenuo si da ga imas .
RAV sam imao registrovan a uzeo sam jos jedan ali koji jos nije dosao u Srbiju i trebalo bi sledeci vikend da dodje ali taj bi trebalo da izadje za 3-4 dana jer ovaj uvoznik prihvata novi nacin carinjenja i nije se zalio.
Sad cete da vidite jos najnoviju glupost koju nam draga drzava uvodi a to je najveroatnije homologacija za svaki auto koji nije euro4 pa navise bez obzira na godiste a plus jos nesto sto kosta ?. Sad ne znam sta koliko kosta ali oboje zajedno izadju 150 eura. O tome se uveliko prica u krugovima trgovaca automobilima.
То је било за очекивати. Сваки пут кад је држава смањивала царину уводила је неке нове глупости тако да никад ништа није појефтинило. Једино ме чуди да то нису урадили одма од нове године.