driver 94
Početnik
- Poruka
- 29
А форуми и подфоруми као и теме на истим су резервисани само за три наведене категорије?Јок не пишеш хвалоспеве само паламудиш како те неко други тера да будеш преварант. Сад још почни ону причу како дилере купци терају да са 500 врате км на 100к па да весеље буде комплетно.
Pa ovde je tema uvoz automobila, logicno bi bilo da imas nekakve veze sa tim, ili?
A ti ili neces, ili ne umes da citas - ja ni u jednom postu nisam rekao da sam posten, i ne interesuje me tvoje misljenje na tu temu, jer me ni ne poznajes, ali bih jako voleo da znam cime se ti bavis kad si tako posten?
Tebe je definitivno neko dobro "uradio" za auto, pa si sad besan na sve koji su u tom poslu...
P.S. I da, znas onu narodnu: "Ko o cemu.."

Јок не пишеш хвалоспеве само паламудиш како те неко други тера да будеш преварант. Сад још почни ону причу како дилере купци терају да са 500 врате км на 100к па да весеље буде комплетно.

. Ali kao sto vidis, evo dva primera kod Don-a i kod mene tj zeta na pravih 200k km nista, e sad, sto ljudi kupe dobrog B6 sa 180k km a on ima pravih 500k km to je nesto sasvim drugo.