Vidim ovde se rat razbesneo...
Ajde ja da se uključim malo u priču (iako me čeka diplomski...

)
Elem, moj otac živi i radi u Sloveniji, i ima tu "sreću" da može da menaj auto svake 3-4 godine ili kada on smatra da je "dosta bilo". Dule već zna, a evo da podelim i sa ostatkom...
Pre pola godine je prodao 607-icu, njegovu, sa kojom je prešao nešto preko 150.000 km. Prodao ga je nešto na brzaka u Sloveniji za 5500 eura jer su mu trebale pare i po njegovim rečima "nije vredeo više". Zašto?
1. 150.000 km na satu. Auto je VOŽEN i nije ga mazio i slično. Jednostavno, njemu je auto radno sredstvo i to je to. Nema.
2. Motor 2.2 Hdi... Inače ne baš "biser" od motora ali je dobar... Ali i reparirana turbina na njemu. ***, riknula turbina kada je išao iz Slovenije za Srbiju, pa je došao sa 3 dana zakašnjenja..

3. Ubijena sajtna... Naseo je na ivičnjak i ugazio sajtnu, ne puno, ali dosta da se vidi.
4. 2003. godište...
Kaže da je mogao da ga proda za npr. 7000 e, ali bi to značilo da se zeza, da trpi cenjkanja, i slično, i naravno prodavao bi ga 6 meseci ako ne i više, ovako je otišao za tri dana...
I dobro kaže Dule - bre ljudi ne može se stisnuti i prdnuti. Ako oćeš pristojan auto, pa i polovan plati.
Svaka baba može da dotera punta iz Slovenije sa 120.000 km u nepoznatom stanju i kaže da je auto "vrh". Napolju ako je auto jeftin, znači da kupuješ mačku u džaku. I to da su u Sloveniji putevi ko piste... ma ajde...