Done ja stvarno ne znam sto se vi bunite kad ce na kraju da narod ispasta tj vi spediteri cete i dalje da radite za svoje pare,trgovci ce i dalje imati istu zaradu,drzava ce imati puniji budzet a narod ce da se vozi kao i dosad.
Pa zar tako nije bilo sa gorivom pa vidi i dan danas se vozi kao da nije skocilo sa 70 dinara na 155 dinara a svi su pricali da je to katastrofa i da vise nece voziti pa ce drzava da vidi svoje kad ne bude imala para od goriva.
Ja sam za promene i ko ne moze da kupi auto neka ga i ne kupuje.Bez kola se moze ,pogotovo u vecim gradovima, i to bas kao nekada kad se islo autobusima ili firminim autobusima,biciklovima,mopedima....Ako moze ta sirotinja da sebi priusti da placa litar goriva 155 dinara onda to i nije bas tolika sirotinja kakvom se predstavlja.
Ajd i ovde da se dopunim i kazem dali je ovo realan cenovnik? Uporedite cene na stranim oglasima i videcete da su dosta vece tako da ovaj trenutni katalog nije merodavan i treba ga menjati.
Od strajka moze da bude i nista zato sto nije drzava bas toliko luda da nam poklanja kad moze realno da uzme svoj deo.