Lotus Esprit
Početnik
- Poruka
- 8
honda accord je benzinac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li mogu da povratim taj njihov PDV od 19% i kako?
honda accord je 1850 kubika,manuelni menjac,presla 235.000km,...08/ 2001.....100kw,privatan prodavac a ja sam privatan kupac,ne firma,ja bi ga doterao do granice a preterao bi ga neko drugi preko granice,mozda i ti ako hoces i auto bi se registrovao na drugog coveka u srbiji....sta ja treba da uzmem u austriji?dve zute saobracajne i typenschein?
izvini moram da te udavim malo sa detaljima posto ne znam postupak,sta ja da uradim tamo od a do s?da li moram da uradim kupoprodajni ugovor ali znaci ne moram da ga overim kod notara?odjavim auto i vratim tablice?tako?da bi ga dovezao sta mi treba?neke njihove privremen tablice?i na cije ime uzimam privremen tablice,na onog ko ce da ga preveze preko granice u srbiju ili na mene a ja cu da ga dovezem samo do granice
kupac na kojeg se registruje je iz panceva,da li mozes ti da ga ocarinis ili mora on tamo?
Za tablice sam ti opisao u prethodnom postu.Done,
ja bi trebao u subotu da odem po hondu accord u austriju,kaze vlasnik da pise da je euro 3 u tipisenu....na koje tablice bi trebao da ga dovezem?ja sam cuo da u madjarskoj madjarski saobracajci skidaju zute nemacke col tablice i iskljucuju iz saobracaja,da li se u autriji dobijaju iste takve zute tablice ili neke druge?posto bi u ponedeljak trebao da sredim to tamo u autriji i krenem nazad...
hvala ti
Što se tiče hml ljudi lupaju gluposti. Ako njemu piše da je euro3, onda je euro3. Jedino je moguće da nije fabrički, odnosno da je dorađivan. E, to se kod nas ne priznaje. Zato je bitno da mi javiš tu šifru iz tipenšajna iz tačke 46.1. Tu nema greške. Po tome se vidi da li je fabrički euro3.i da li mogu da imam problem oko homologacije za accorda 2001vo,da nesto ispadne da ne odgovara eurp3 normama pa da mi ne dozvole da ga ocarinim?citam na netu,kazu neki da je bilo slucajeva da je motor euro3 a da na primer ispadne da kocnice nisu pa ne dozvole homologaciju i carinu,i da kao ima mnogo takvih slucajeva????istina?
Pitanje za Don-a:
Koliko izadju troskovi carinjenja (do registracije) za ovaj auto? Auto je nemac. Pozdrav
http://suchen.mobile.de/auto-insera...01-01&ambitCountry=DE&negativeFeatures=EXPORT
Pitanje za Don-a:Koliko bi me kostali otprilike svi troskovi do registracije (carina,porez,spediter,ekoloska taksa,notar...)-bez prevoza,goriva,putarina za:
1) Golf IV TDI 1.9 2002-2003 90hp,5 vrata,klima
2) Golf IV SDI 1.9 2002-2003 67hp,5 vrata,klima
3) Pasat B5.5 1.9 2002-2003 90hp,klima-svi automobili bi se uvezli iz Nemacke iz Dizeldorfa ili Minhena.
Da li se isplati da dovezem auto(jedan od ova tri) ili da ga kupim negde ovde?Svi mi govore da se vise ne isplati dovoziti auto iz inostranstva!
Da li smem sa tim Coll tablicama iz Nemacke da idem preko Austrije,Slovenije,Hrvatske-da obidjem rodjake u Splitu i budem tamo 10-ak dana i udjem preko CG ili BiH u Srbiju,ja sam iz Nisa?
Gde se vade te Coll tablice i koliko kostaju?Da li sme da vozi moja devojka deo puta a deo ja ako su tablice i ugovor na moje ime?Sta mi jos treba od dokumenata da bi dovezao,medjunarodna vozacka...?
Pitanje za sve forumase i Dona:
Sta mislite o IV SDI,prica se da je mnogo lenja,kazu da kad se ukljuci klima jedva vuce?
Ja nisam neki tip koji voli trke,i golfovi II dizelasi nisu imali turbinu pa sasvim solidno idu!
Sta biste izabrali izmedju Golfa IV TDI/SDI/Pasat B5.5/Ford Mondeo/Ford Focus svi 2002-2003
Da li je istina da se tesko nalazi B5.5 da nije englez i da su kod nas vecina prepravljani sa desnih na levi?
Ako je japanac carini se na ime, i treba ti overen kupoprodajni ugovor. Sve te košta 440 € + homologacija koju sam plaćaš, a za fizičko lice iznosi oko 6.500 dinara.
Ako je britanac, ne treba ti overen ugovor, i sve te košta 560 € sa uračunatom homologacijom.
Hvala puno Don!
Da li je u ove troskove uracunata i cena tih coll tabli i notar u Nemackoj ili ne?
Da li ce veci troskovi biti na carini ako imaju alu felne,xenon,cd pleyer,kozna sedista?
Hvala unapred!
- - - - - - - - - -
Mislim na ove troskove koje si mi ti napisao.
ajde molimte pa nece don valjda da dodje u nemacku da plati coll tabli i notar ili dati vrati pare ,, pa normalno dase luksuz placa ,, pa opisoci auto u dve reci a lepo reko covek sta ima od opreme ,, prelistaj malo unazad sve lepo pise koja procedura ima i calkulator za uvoz
Jel' nisi pogrešio negde? Kako mu japanac ispadne jeftiniji od britanca?
Punomoć ti ne treba za Švabe, nego će ti trebati za naše ako ga dovoziš na fizičko lice, ali za drugoga.hvala ti done,
ja ujutro idem za austriju pa cu ti pisati odande....auto sam rezervisao,hondu....sad cim mi posalje sifru iz tipisena napisacu ti je...
reci mi tri stvari molim te,
da li meni treba tamo punomoc od coveka na kojec ce glasiti auto kod nas i koji ce platiti carinu ili ce mi to autrijanci dati na tudje ime i bez punomoci,col tablice i osiguranje privremeno,to je jedno...
.a drugo...ako me kosta 250e col table i 50 gorivo da ga dovezem...to je 300e.....koliko bi mi ti uzeo da ga dovezes na prikolici ili kako vec....iz beca se vozi
i trece...licna karta original od buduceg vlasnika honde ce ti trebati odmah ili kad dodje auto do granice?
izvini jos nesto...ako je japanac..kako cu ja uraditi kupoprodajni ugovor u austriji na ime kupca i jos overiti kod notara....bez njega jel to izvodljivo...ili moze i bez njega i bez njegove licne karte?ili moze bez njega sa njegovom licnom kartom?
Naša LK tamo ništa ne znači. Notari uglavnom ne prave problem. Važno je da je prodavac prisutan.
- - - - - - - - - -
Hvala puno Don!
Da li je u ove troskove uracunata i cena tih coll tabli i notar u Nemackoj ili ne?
Da li ce veci troskovi biti na carini ako imaju alu felne,xenon,cd pleyer,kozna sedista?
Hvala unapred!
- - - - - - - - - -
Mislim na ove troskove koje si mi ti napisao.
Ja računam troškove isključivo za ono što se kod mene plaća nakon carinjenja. Dakle, svi troškovi do dolaska u Suboticu nisu uračunati u kalkulaciju koju dajem, sem ako se ne dogovorimo za neke konkretne stvari posebno.
prijjatelju done,hvala ti ali.....turcin prodao hondu accord...sad mi javljeno...izvini ali i mene je zeznuo....nocas sam se spremao da krenem.....sad moram da trazim neki drugi auto...accord necu drugi zato sto su drugi preskupi u austriji.....sa ovim sam se bio dogovorio za 1300e...ali eto nije me sacekao....evo ti link ako te zanima koji je bio auto....
http://www.autoscout24.at/Details.aspx?id=233748447&asrc=st