waterpolista
Iskusan
- Poruka
- 5.669
Vidi se ravna crta ali se vidi i da je ozivljavaju. Da li je umrla ili ne znacemo tek u sledecoj sezoni.
Ко зна када ће следећа сезона
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi se ravna crta ali se vidi i da je ozivljavaju. Da li je umrla ili ne znacemo tek u sledecoj sezoni.
Ко зна када ће следећа сезона
A serija je genijalna, mogla bih po ceo dan da je gledamBice mnogo debilno da je vrate posto se serija nije zavrsila ni malo ne izvesno,umrla je,otisla u drugi svet,kraj,nema dalje24-тог септембра ће у САД бити приказана 1.епизода шесте сезоне. Изи је највероватније преживела (глумиће), Џорџ није (напустио је серију). Имаш на Википедији.

Ja pre mora na Fox life odgledala seriju u kojoj se Meredit udavila, pa je spašavali, pa se ona nije budila, pa pričala sa mrtvima itd itd .... i od tad ne mogu da povatam da li je živa ili je možda kraj serije ili šta????
Neka mi neko bar napiše šta je bilo u sledećoj
Inace to mi je bila najgluplja epizodaJa pre mora na Fox life odgledala seriju u kojoj se Meredit udavila, pa je spašavali, pa se ona nije budila, pa pričala sa mrtvima itd itd .... i od tad ne mogu da povatam da li je živa ili je možda kraj serije ili šta????
Neka mi neko bar napiše šta je bilo u sledećoj

...Bez nje serija ne bi imala smisla,bar za meneNaravno da je ziva
Najpozitivniji i najsimpaticniji lik
...A njene recenice na kraju serije mene odusevljavaju...
Od sledećeg četvrtka Nova sezona(nastavja se od Izi)