Uvod u Anatomiju

24-тог септембра ће у САД бити приказана 1.епизода шесте сезоне. Изи је највероватније преживела (глумиће), Џорџ није (напустио је серију). Имаш на Википедији.
Bice mnogo debilno da je vrate posto se serija nije zavrsila ni malo ne izvesno,umrla je,otisla u drugi svet,kraj,nema dalje :)

Ja pre mora na Fox life odgledala seriju u kojoj se Meredit udavila, pa je spašavali, pa se ona nije budila, pa pričala sa mrtvima itd itd .... i od tad ne mogu da povatam da li je živa ili je možda kraj serije ili šta????

Neka mi neko bar napiše šta je bilo u sledećoj

Pocela sam da gledam ovu seriju i mogu da vam kazem da mi se, za sada svidja. :)
Doduse tek sam kod 2X03 ali pooolako, imam vremena. :)

A omiljen lik: Dr. McDreamy :love:
I Kristina mi je genijalna. A i Burke je dobar. :)
Ma svi su dobri...

ereditine majke koje je našao Derek, Mereditinu reakciju na dnevnike, vežbanje Leksi i ostalih stažista jedni na drugima, pojavljivanje Meriditine stare prijateljice Sedi, ponovo pojavljivanje Denija Duketa koji se pojavljuje Izi Stivens kao halucinacija i tako kasnije saznaje da ima melanom. Adison se pojavljuje u dve epizode u ovoj sezoni, zbog bolesti svog brata. Derek će napokon zaprositi Meridit u epizodi "Ljubavno pismo u liftu".

Pojavljuje se novi lik - dr. Arizona Robinz, koja radi na pedijatriji i koja će biti u vezi sa Keli.

U poslednjoj epizodi, Džordž se prijavljuje da bude doktor u Iraku, a Izi ima operaciju zbog tumora. Doktori su fokusirani na nepoznatog pacijenta koji je primljen zato što ga je udario autobus kada je spasio ženu. On pokušava nešto da kaže, ali ne može, tako da uzima Meriditinu ruku i na njoj piše "007", broj Džejmsa Bonda, tako da Meridit odmah shvata da je to Džordž, koga su svi zvali 007 i vode ga na operaciju. Izi je loše i njeno srce prestaje da radi u istom trenutku kao i Džordžovo, pokušavaju da ih povrate. Poslednja scena u epizodi je u kojoj se Izi i Džordž sreću u praznoj bolnici, kod lifta.

Njihova sudbina će biti tek otkrivena na početku šeste sezone.
Sezona 6 [уреди]

Glumačka postava šeste sezone "Uvoda u anatomiju".

Sezona je direktan nastavak prošle, između kraja prošle sezone i ove, prošlo je 2 sekunde. Izi se budi posle kliničke smrti, a u isto vreme Džordž umire tokom operacije. Prva epizoda pokriva 40 dana posle Džordžove smrti, postepeno prihvatanje njegovih prijatelja da je umro, ujedinjenje Mersi Vesta i Sijetl Grejsa zbog ekonomske krize, otkaz Kali, napredak u vezama Leksi i Marka, Kristine i Ovena.

Džesika Kepšo je ušla u glavnu glumačku postavu od ove sezone.

kada ima ta serija,znam da je bila u 8 uvece i oko 11 ujutru,ali su je odjednom prekinuli,jel je daju ponovo i kada?Malo me nervira u seriji sto je svako sa svakim,da li ce bar i jedan par da zavrsi srecno,ima decu...nekako samo rade,muvaju se,smuvaju i na kraju nista.to mi je malo bezveze.

Back