Golub
Elita
- Poruka
- 17.367
Pa jesam ja muška šovinistička svinja, samo sam svinja mekog srca, a moje mače je jedno mazuljče i eto... 

Ja ovo moje mače navadio da joj ujutro donosim kafu u krevet (naravno kad je to moguće, t.j. kad ne radimo) i da je uveče ušuškam i poljubim za laku noć.
I sad kad uveče sednem da igram igricu ili gledam neki film, ona mi uvek u najnezgodnijem trenutku dodje da me zove da je ušuškam.
Ebga, sam sam kriv, niko me nije tuko po ušima da je navadjam na maženje.![]()
Nije objasnio otkud toliko topline u tom aktu, seljanko
Nije objasnio otkud toliko topline u tom aktu, seljanko
Al se ovo dvoje časte epitetima...
Š'o bi reko Hemfri Bogart - Mislim da je ovo početak jednog lepog prijateljstva.
Je l' imate običaj da uvijete svoju nežniju polovinu u ćebe, onako kao bebu, i da je zagrlite (pitanje za muške forumaše)? Da li vam to pričinjava zadovoljstvo, i zašto, šta mislite?
Pitanje za devojke - da li volite kad vas dečko ućebiči i zagrli, tako ućebičenu, i zašto?
Ona zapravo hoće da me siluje, pa ne zna kako da mi kažeeno joj ga strap-on, visi u ormanu
volim...etoJe l' imate običaj da uvijete svoju nežniju polovinu u ćebe, onako kao bebu, i da je zagrlite (pitanje za muške forumaše)? Da li vam to pričinjava zadovoljstvo, i zašto, šta mislite?
Pitanje za devojke - da li volite kad vas dečko ućebiči i zagrli, tako ućebičenu, i zašto?