UVELI SU PRIVATNE ČUVARE KONTEJNERA

Prvo ozbiljan medij i ne treba da se bavi žutim temama i skandalima. Drugo kritika treba i mora da postoji. Ali na normalan i civilizovan način. Ponašanje i naslovi i Kurira i Informera ni u kom slučaju nisu normalni. Treće po pitanju ove teme tica je u pravu kada kaže da je tekst napisan iz mržnje. I da se kritikom bavi iz totalno pogrešnog ugla.

- - - - - - - - - -

Od toga ima sigurno 10 godina.

- - - - - - - - - -

Da. I baš iz tog razloga se sjećam da si sto puta napisao "komunista, ateista iz Paraćina".
U svetu medija jos uvek vazi i uvek ce vaziti da je samo losa vest dobra vest. Tako i funkcionise danasnji svet brzih elektronskih
vesti. CNN je uveo taj sistem i svi su ga prihvatili. Ja ne bih znala koji je medij u Srbiji ozbiljan, barem ne u okviru stampanih medija.
Da li je iko ikada stavio link iz dnevnog lista Danas ili iz nedeljnika Vreme? Oni pisu malo komplikovanije, malo lepsim srpskim jezikom,
a teme im nisu po sistemu patriota protiv izdajnika.

Da. I baš iz tog razloga se sjećam da si sto puta napisao "komunista, ateista iz Paraćina".
Не, него "Југословен, комуниста и атеиста пореклом из Параћина".

- - - - - - - - - -

U svetu medija jos uvek vazi i uvek ce vaziti da je samo losa vest dobra vest. Tako i funkcionise danasnji svet brzih elektronskih
vesti. CNN je uveo taj sistem i svi su ga prihvatili. Ja ne bih znala koji je medij u Srbiji ozbiljan, barem ne u okviru stampanih medija.
Da li je iko ikada stavio link iz dnevnog lista Danas ili iz nedeljnika Vreme? Oni pisu malo komplikovanije, malo lepsim srpskim jezikom,
Ја сам вала постављао теме са линковима са великог броја различитих портала.
Али баш зато што је Курир најчитанији ТАБЛОИД, текстови са њега највише боле симпатизере Александра Вучића и његових компањона.
А тај исти Курир им УОПШТЕ није сметао када је обављао најстрашнију сатанизацију друга Ђиласа - по опипљивим резултатима најбољег градоначелника Београда после друга Бранка Пешића - напротив, тада је линк са КУРИРА изазивао код њих хорско одобравање.
Данас очајавају што нико осим Mra@čka не поставља линкове са Информера јер је то постало много блам. Чак и JeremijuBG изгледа постало блам то да ради...
Значи, јако глупо, провидно - и јадно.

Poslednja izmena:
Ne znam da li gospoda đavolčić i vučji čopor žive u Beogradu, ili ga pak često posećuju. Ako to nije slučaj, razumljivo je što pretpostavljaju da dela SNS pregaoca možda imaju i neki pozitivni kontekst. To, međutim, nije slučaj.

Ја одлазим у НС у последње време често, , а једно време пре тридесетак година сам тамо и живео и радио пар година.
Ова тема је само једна у низу тема мржњемеђусобно сукобљених политичких партија и коалиција које тренутно воде рововски рат кроз медије. Она , као и толике друге које се састоје из из текстова из медија зараћених страна нема никакв други значај , циљ или вредност.Партизани једе и друге политичке струје имају, очигледно задатак да их пренесу на друшвене мреже и то се види по инфланторном порасту таквих тема на форуму.

nemoj list Danas da pominješ i da se kuneš u njih
gomna obična

Poslednja izmena od moderatora:
U tekstu nigde ne stoji da se zaposljavaju nekakvi privatni cuvari kontejnera.
Ja u Nemackoj nisam videla te podzemne kontejnere, ali je Francuska puta takvih, uglavnom u delovima gradova gde su te visoke zgrade sa
mnogo ljuCtva, deluje fino, koliko to kosta grad ja ne znam, ali me i ne zanima.
To "djubre" danas je velika i vazna stavka u svakoj opstini, ovde kod mene vidjam rano ujutru neke likove koji kontrolisu te kontejnere
( nadzemne), valjda javljaju nekome kako stvari stoje, jednostavno danas proizvodimo djjubre, a iz godine u godinu sve veise i vise
i to postaje i vazan i goruci problem i za komunalne sluzbe, ali i za ekologiju, zastitu covekove okoline.

U ovom uvodnom clanku nigde ne videh da neko dezura u tri smene ispred tih podzemnih kontejnera.

Podzemni kontejneri su propala investicija. Od nje se ovajdio samo Đilas

U tekstu nigde ne stoji da se zaposljavaju nekakvi privatni cuvari kontejnera.
Ja u Nemackoj nisam videla te podzemne kontejnere, ali je Francuska puta takvih, uglavnom u delovima gradova gde su te visoke zgrade sa
mnogo ljuCtva, deluje fino, koliko to kosta grad ja ne znam, ali me i ne zanima.
To "djubre" danas je velika i vazna stavka u svakoj opstini, ovde kod mene vidjam rano ujutru neke likove koji kontrolisu te kontejnere
( nadzemne), valjda javljaju nekome kako stvari stoje, jednostavno danas proizvodimo djjubre, a iz godine u godinu sve veise i vise
i to postaje i vazan i goruci problem i za komunalne sluzbe, ali i za ekologiju, zastitu covekove okoline.

U ovom uvodnom clanku nigde ne videh da neko dezura u tri smene ispred tih podzemnih kontejnera.

U Z.Evropi je dosta dobro razvijen sistem reciklaze otpada, a razvijena je i svest kod naroda ...

Ovde je riječ o NS. I taj grad često posjećujem.

Mirnije i ljubaznije ljude od njih nisam video.
Mada, jedan mi u poverenju rece:
Sta ces, mnogo smo smotani.

A taksi službe, vece haračlije od belogradjana.

Ovde ih se toliko namnozilo da je taksi 2-3 autobuske karte u lokalu

Poslednja izmena:

Back