gost 212595
Poznat
- Poruka
- 8.567
Super.Mene kad neko smara ja ne ulazim na temu ili pdf. Zato me neces videti na istoriji ili filozofiji![]()
Znači ako ti se ne dopada - baj?
Igajte se onda, obojeni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super.Mene kad neko smara ja ne ulazim na temu ili pdf. Zato me neces videti na istoriji ili filozofiji![]()
a sad shvatam zasto ja na romantici imam 56 poruka a na ljisu 12 hiljadaMene kad neko smara ja ne ulazim na temu ili pdf. Zato me neces videti na istoriji ili filozofiji![]()
amatera sad shvatam zasto ja na romantici imam 56 poruka a na ljisu 12 hiljada![]()
naravno da nece, zajedno pravimo sneska da bude veeeeelik, prav, krupan, sa nosem..veeeeelikiiiiimpfff to se nece desiti![]()
zasto?E, I banuj me, tabe.
Zato što sam to, kao korisnik, tražio.naravno da nece, zajedno pravimo sneska da bude veeeeelik, prav, krupan, sa nosem..veeeeelikiiiiim
zasto?
breate sestro zabo, 50 hiljada ljisovki..... to je za deep respectamater![]()
banuje se za prekrsaje, ne po zeljiZato što sam to, kao korisnik, tražio.
Čuj pa ja sam pre svega jedan niježni cvetić
Dobro, ugasi mi profil.banuje se za prekrsaje, ne po zelji![]()
imas proceduru na info forumu.Dobro, ugasi mi profil.
prednost rada od kuce..ustajem kad se probudimne zamajavjte me, ustajem rano![]()
Lepo spavaj, ja ću se već nekako snaći s onom osetljivom dušicomne zamajavjte me, ustajem rano![]()
Čemu procedura.imas proceduru na info forumu.
ali zasto bi to radio?
opusti se malo i zezaj kao i drugi.
prednost rada od kuce..ustajem kad se probudim![]()
Nemo si na kraj srca, opušti se..nesto mi sumnjiva zabica kad je tako fina..nesto sprema garant
"daj link" je moja fora..moras da smislis nestro drugoDaj link..
sad bih opet nesto rekao, ali zaaaabicaaaaNemo si na kraj srca, opušti se..![]()
i tebe docekaoNa mom si se pekao
![]()
Badri je carbadri samo zna da tera u ono.... prostak
Tjah..i tebe docekao![]()
'Ajde opusti se, zezamo se, bar ti znas da je na LJiSu zezanje uvek dobrodoslo ))))Super.
Znači ako ti se ne dopada - baj?
Igajte se onda, obojeni.
Zato sto si nepopravljivi romantika sad shvatam zasto ja na romantici imam 56 poruka a na ljisu 12 hiljada![]()