UUU, koliko su nas osakatili... A mi smo ustvari budućnost.

Blago sam razočaran auditorijumom ovog foruma jer sem nekih kvalitetnih komentara uglavnom se ne držite teme, offtopičarite. Izgleda kao da se okupila grupa adolescenata koja se loži na komentare o seksu i jedva čeka da vidi slike neke od devojaka koje posećuju forum. Srećom, video sam i par komentara koji mi stvarno ulivaju nadu da ovde ima ljudi koji shvataju poentu foruma Ljubav i seks. Nadam se nekim kvalitetnijim temama. Kao onaj ko je počeo temu, koja je otišla u debeli off, mogu samo da zamolim moderatore da je zaključaju, ili da sačekamo da svi uspešno instaliraju svoje nove browsere...

Blago sam razočaran auditorijumom ovog foruma
шта нам фали?
их ...
Izgleda kao da se okupila grupa adolescenata koja se loži na komentare o seksu i jedva čeka da vidi slike neke od devojaka koje posećuju forum
аха :) и сви смо загорели ко каубојско лонче

ećom, video sam i par komentara koji mi stvarno ulivaju nadu da ovde ima ljudi koji shvataju poentu foruma Ljubav i seks.
љубав ??? ЈЕБАЧИНА!!!!!!!!!!!!!!!
Nadam se nekim kvalitetnijim temama
само се надај
Kao onaj ko je počeo temu, koja je otišla u debeli off, mogu samo da zamolim moderatore da je zaključaju, ili da sačekamo da svi uspešno instaliraju svoje nove browsere...
мени не треба нови браузер, мозила кида

Samhain, prochitala sam tvoju temu i razumem tvoj revolt. Moja sestra i ja, obe pod istim krovom vaspitavane, a u konzervativnom duhu, dabome, od samog detinjstva smo bile razlichite ... ja sam skidala dechake, ona je bezala od njih. Mene su tuzakali kod roditelja kad me vide kako se (nespretno i neveshto) vatam sa dechakom, a recimo da sam imala 6-7 godina ... a moju sestru niko nije imao potrebe da tuzaka .. elem, ubili su i u meni taj slobodni, nemirni duh, zelju za avanturom, za otkrivanjem, ali ne za uvek .. ja sam u potaji ipak sledila svoje nagone, a kasnije, mnogo kasnije i realizovala ih, a usput su mi se otvarali vidici i shirili pogledi u svim pravcima - danas smo moja sestra i ja i dalje dva sveta - ne postoji elementarno razumevanje kad prichamo o seksualnoj tematici, ali ne samo ona, recimo da kod dosta sagovornika nailazim na taj neki zid - do ovde se moze i to je ok , a sve iza toga je tabu. Zatvoren um. Meni je dobro u mojoj kozi i srecna sam shto sam dosegla neke druge nivoe svesti, jer mogu da razumem i one iz 'svog jata' a i one na, hajde da kazem, drugom nivou svesti - shto je vec samo po sebi bogatstvo. Jedino shto ja vidim kao problem je nemogucnost uklapanja medju ove druge, a ne zelim da se odrichem svojih postignuca, pa vechito tezim za 'svojim jatom' i trazim slichne sebi. Svoju decu nisam zelela da vaspitavam konzervativno i sve ono sto su meni roditelji ili drustvo uskracivali na tom spoznajnom polju, ja svojoj deci nisam. Medjutim, ne mozemo da optuzujemo samo spoljashnji faktor kao jedini koji je uticao na nashe sazrevanje, elem, mnogo toga i mi nosimo u genima, pa kao shto smo sestra i ja bile drugachije i jedna se otimala tom nekom konzervativizmu, a druga nije, tako su i moja deca drugachija, pa je jedan bio vishe zainteresovan a drugi manje. Po meni, vazno je ponuditi raznorazne opcije u toku vaspitavanja (lichno iskustvo, nauchno-medicinske chinjenice) a konachno svako sebi izabere onako kako zeli da zivi.

Back