Utisci o Srbiji?

Zaista dobro pitanje!!!
Prijee posljednjih ratova bio u Srbiji neznam ali mogu reći onako bezbroj puta.Svaki dolazak u Šumadiju, Beograd ili Vojvodinu bio nezaboravan, nikad me niko nije pitrao što sam po vjeri ili naciji bili smo svi brača.
Popslije ratova bio sam, 4 puta u Beogradu i proveo od jutra do mraka bez nočenja. Istina nisam imao puno kontakata sa nepoznatim uvijek na skupovima na Dedinju Titovom grobu i susret sa ljudima iz Beograda antifašističke orjentacije, ne četnicima, oni su za mene fašisti.
Kroz pola Beograda sam nosio majicu sa TiTovim likom i Jugoslovenskom zastavom na njoj te grbom sa šest buktinja.
Bio sam spreman na sve neugodnosti kojih na moju radost i zadovoljstvo nije bilo.
Sreća prvi moj modlazak u Beograd je bio prije uključenja na internet, da je kojim sličajem bilo poslije uključenje na internet, bio bih željan Beograda, nebih smio zbog internet patriJota.
Puno drugova iz Beograda je dolazilo kod mene u Travnik i svi su oduševljeni prijemom i društvom u kojem se krečem, nisu imali nikakvih neugodnosti,. što me opet čini srećnim.

Zbog beogradskih drugova jedva čekam njihov dolazak um Travnik ili moj ponovni dolazak u Beograd, gdje ćemo se ponovno, uvjeren sam, osječati kao kod kuće.
Bujrum, svima vama dobronamjernima, moja kuća je otvorena za sve dobronamjerne!!!
Žao mi je sem Beograda u drugim krajevima Srbije poslije rata nism bio ali bi volio otići u Arilje kod Užica, zbog nerazdvojnog druga iz srednje škole kojeg nisam vidio od 90-ete a nema ga na imeniku tog podru8čja, vrlo rado ću biti uzoran gost kod dobrog domačina a naravno revanš bi uslijedio.

SAD ZASAD MOGU REČI SAMO: HVALA TI BEOGRADE!!!!!

Imamo i mi našeg krvoloka Miloševića za pokazivanje!!! Moze odlična lova da se pravi sa pričom o njegovoj tako dobroj pobedi nato snaga 1999 godine, da se vode turisti po razrušenim objektima, pričaju im se priče... Eto brenda :P

Da ne pominjem razgledanje ovih dole južno koji su za plakanje od smeha :hahaha:

NA ŽALOST POSTOJI I RUŽNA SRBIJA TJ. INTERNET FORUM SRBIJA!!!

DAČO OPROSTI!!!

a u okruženju i po svetu - zločinački pokret koji je u ime četništva u 90ima klali, rušili i palili....nisu imali koncentracione logore...al su žrtve njihovih pokolja bila i deca :idea:

kao što rekoh dno dna čovečanstva su svi koji su klali civile...a ti ih opravdavaj do sutra...neće to da ih spere....goreće u paklu isto ko i ustashe :bye:

Wikipedia..Procitaj pa vidi ko su sve bili cetnici..Iznenadices se..ima i 'rvata :mrgreen:

The WWII movement consisted mostly of nationalist Serbs, however Croats,[5] Slovenes,[6] and Bosnian Muslims[citation needed], who were loyal to the Kingdom of Yugoslavia's government in exile, and were anti-communists, who simply wanted to defend their homes against Nazi oppression were also members of Cetniks. In fact, a high ranking office of Croatian decent was Zvonimir Vuckovic (Codename Feliks)[7], while high ranking Muslim officers were Mustafa-beg Salihbegovic, Hasan-beg Muratbegovic, Mustafa Pasic, among others[citation needed].

Back