- Poruka
- 303
yebesh sise bar to nije problem kupiti..samo da vugla valja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ha ha ha ha ha ha ha...SumiTara:jel to Aca sve nas zajebava...poslao klonove da pišu teme...
nesvrstani666:yebesh sise bar to nije problem kupiti..samo da vugla valja![]()
Samantha Jouns:pa ako me bude varao neki onda sigurno hocu..mada mene niko ne vara,....ja sam ta koja vara...ili varaju samnom![]()
![]()
Kad_LupimLupim:Tebi treba privatni detektiv, eventualno CIA, a ne forum.
Gazdarica:Uzmimo da si u pravu i da te stvarno vara...
Da li si sigurna da to zaista zelis da znas?
Ako jesi, onda istjeraj stvari na cistac...
tufnica_86:Pa sad...Ja zelim da mi on u lice kaze da me vara,a ne da me laze,kao neka najgora *****.......Nije stvar uopste u tome da li me vara,nego sto me laze,i sto je toliko glup da je pustio da ja to saznam.....On,inace,sve negira....
tufnica_86:...Ja zelim da mi on u lice kaze da me vara....Nije stvar uopste u tome da li me vara,nego sto me laze...
Samantha Jouns:VARAJ I TI NJEGA...SA NJEGOVM DRUGOM,. TATOM, BRATOM ...
nikodim:... mamom, tetkom...
mammy:najbolje bi bilo da ga ona prevari sa njegovom ljubavnicom
e
to se trazi!
sta ti sad pricas?maka-Ng:Razmisli da li je ta cura koja tvom decku nije SIGURNO znacila iz razloga sto je krije i sto je koristi kada mu je to potrebno vredna unistenja tvoje veze...
Nemoj da se opterecujes oko toga...uzivaj u vezi...i trudi se da sto manje stvari saznas....bice lakse za tebe! :wink:
Ma da, sigurno mu nije znacila... koja glupost :| A da li ti stvarno mislis da je muskarcu izvodljivo da se seksa sa nekim ko mu ne znaci :??maka-Ng:Pitanje...
Zasto zelis da znas,da li je to bitno...mislim da devojka koja je tvom dacku posluzila samo za izduvavanje,na jedno vece... i koja mu sigurno nije znacila, i da li je onda tvoja veza vredna unistenja...?A kad on sigurno posle tebe nece biti sa njom???? razmisli u tom pravcu....
Nemoj da se trudis da saznas jer nije bitno,ako ti pokazuje da mu znacis...treba da ti bude dovoljno...jer tesko se nalazi decko kome stvarno znacis!
Jel mogu na kredit?Aleksej_BASO:Mozes lako kupiti???
Koliko kostaju silikoni? Bar 4-5000e, a za te pare mozes kupiti celu moldavku ili ukrainku![]()
tufnica_86:Imam utisak da me decko vara....Ali nemam dokaz,ali moja intuicija me do sada nikada nije prevaeila....Jednostavno osecam.....
Ma kakav kredit :shock:Maxy:Jel mogu na kredit?