Utisak nedelje :)

Gazdarica:
Uzmimo da si u pravu i da te stvarno vara...
Da li si sigurna da to zaista zelis da znas?
Ako jesi, onda istjeraj stvari na cistac...

Pa sad...Ja zelim da mi on u lice kaze da me vara,a ne da me laze,kao neka najgora *****.......Nije stvar uopste u tome da li me vara,nego sto me laze,i sto je toliko glup da je pustio da ja to saznam.....On,inace,sve negira....

ako si vec saznala tj ako je on "pustio" da ti saznas, cemu diskusija... vec znas da te vara, suoci ga sa time i ako mozes da opstanes u takvoj vezi onda ostani sa njim, u suprotnom ga sutni i pokusaj da nadjes nekog normalnog.. nemoj sebe dovesti do stadiuma da se posle njega (kad te puuno povredi) svetis svim ostalim momcima na koje naidjes... tako nastaju kucke... i majmuni

Pitanje...
Zasto zelis da znas,da li je to bitno...mislim da devojka koja je tvom dacku posluzila samo za izduvavanje,na jedno vece...i koja mu sigurno nije znacila,i da li je onda tvoja veza vredna unistenja...?A kad on sigurno posle tebe nece biti sa njom???? razmisli u tom pravcu....
Nemoj da se trudis da saznas jer nije bitno,ako ti pokazuje da mu znacis...treba da ti bude dovoljno...jer tesko se nalazi decko kome stvarno znacis!

Razmisli da li je ta cura koja tvom decku nije SIGURNO znacila iz razloga sto je krije i sto je koristi kada mu je to potrebno vredna unistenja tvoje veze...
Nemoj da se opterecujes oko toga...uzivaj u vezi...i trudi se da sto manje stvari saznas....bice lakse za tebe! :wink:

hmm.. maka-Ng je u pravu za jednu stvar... nije mu znacila... ali ono sto razlikuje coveka od zveri je razum i volja da ga sprovedemo u delo, a civilizovano je (najcesce) biti veran partnerki... ako se u napred dogovore suprotno ok, inace je to igranje sa necijim emocijama... neodgovorno do srzi

maka-Ng:
Razmisli da li je ta cura koja tvom decku nije SIGURNO znacila iz razloga sto je krije i sto je koristi kada mu je to potrebno vredna unistenja tvoje veze...
Nemoj da se opterecujes oko toga...uzivaj u vezi...i trudi se da sto manje stvari saznas....bice lakse za tebe! :wink:
sta ti sad pricas?
uzivaj u vezi?
HA
nek se on jebucka a ona da uziva u vezi
Uzasi promiskuiteta!

maka-Ng:
Pitanje...
Zasto zelis da znas,da li je to bitno...mislim da devojka koja je tvom dacku posluzila samo za izduvavanje,na jedno vece... i koja mu sigurno nije znacila, i da li je onda tvoja veza vredna unistenja...?A kad on sigurno posle tebe nece biti sa njom???? razmisli u tom pravcu....
Nemoj da se trudis da saznas jer nije bitno,ako ti pokazuje da mu znacis...treba da ti bude dovoljno...jer tesko se nalazi decko kome stvarno znacis!
Ma da, sigurno mu nije znacila... koja glupost :| A da li ti stvarno mislis da je muskarcu izvodljivo da se seksa sa nekim ko mu ne znaci :??

Back